HomeViestejäNatha Jay10.2.2024 - Kansan voimaantuminen

10.2.2024 - Kansan voimaantuminen

KANSAN VOIMAANTUMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
10.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onnellista uutta kuuvuotta, ja tervetuloa Puulohikäärmeen vuoteen! Kuulostaa helposti syttyvältä. Olen varma, että maailma tulee muistuttamaan palavaa taloa, mutta se mitä tapahtuu meille yksilöinä, on melko maagista. Jos olet kuluttanut paljon aikaa lohikäärmeiden kanssa, tiedät, että ne ovat todella voimaantuneita olentoja. Puuvuoden myötä tämä voimaannuttava energia leviää fyysiseen osaamme saakka. Jännittävä juttu!

Te jotka yritätte pitää tunteenne hillittyinä, jotteivat ne heitä bensaa palavan vanhan toimintamallin tuleen, arvostan aikomuksianne, mutta mitä pikemmin muotoilette uudelleen vihan, sen parempi. Siinä missä pelko halvaannuttaa, viha motivoi. Siirtyminen pelosta vihaan on valtava askel eteenpäin, koska nyt voit tehdä todella muutoksen. Lisäksi, viha ei ole ongelma – sen kohdistaminen muihin on ongelma. Jos käytämme vihaa tehdäksemme muutoksia elämässämme, se on auttanut meitä.

Lohikäärmeet eivät suutu koskaan – ne ovat jo voimaantuneita. Ihmisillä on nyt tämä sama ruumiillistetun voiman mahdollisuus. Niille jotka ovat tehneet sisäistä työtä vuosia, tämä aika tuntuu erittäin vapauttavalta ja jännittävältä, kun he ovat raivanneet tilaa tälle henkilökohtaiselle voimalle. Niille jotka vasta aloittavat tällä polulla, tulee jyrkkä oppimiskäyrä.

Käytännössä olen huomannut, että elämä toimii parhaiten, kun yhdistän olemisen ja tekemisen. Minun täytyy pysyä virtaavana ja antaa elämän vain tapahtua. Sisällä asia on täysin toinen. Tuntuu siltä, että päävastuuni on pitää värähtelyni korkeana ajatuksilla. Joka kerta kun huomaan viipyväni jossain negatiivisessa tarinassa, hyppään välittömästi johonkin mantraan. Pidän Hari Bhjan Kaurin I Am Divinestä (= olen jumalainen), mutta etsi jotain, mikä puhuttelee sinua. Jos ajattelen negatiivisuutta liian pitkään, tai en edes huomaa mieleni olevan oman onnensa nojassa, todellisuus muuttuu dramaattisesti sopimaan yhteen ajatusteni kanssa. Näin ollen tuo oppimiskäyrä tälle vuodelle.

Tämä kouluttaa meitä vain olemaan kaikkea, mitä voimme olla. Ihmiset on rakennettu luomaan todellisuutta, ja nykymaailma on tulos pirstoutuneesta pelkofokuksestamme. Ei, en sano lainkaan, ettei koskaan voi olla negatiivista tai pelkoajatusta – ole vain tietoinen siitä, mitä mielesi ajattelee. Jos jokin tilanne saa sinut tolaltaan, se on ok, mutta opi päästämään siitä irti. Jos sama tilanne toistuu, kenties katsot miksi. Onko kyse hyväksymisestä? Onko kyse kommunikoinnista? Onko kyse jostain toksisesta suhteesta lähtemisestä? Ota selvää itsestäsi, ja ryhdy toimeen.

Ilman kehoa luominen alkaa energiamallista, mikä vaatii fokusoitunutta ajattelua, avointa sydäntä ja jotain, mitä kutsuisimme ääneksi. Tämän tekeminen kehossa käyttää ajattelua, sydäntä, ääntä sekä tyyntä ja tervettä kehoa. Keho palaa jumalaiseen tilaansa tämänhetkisen energian vuoksi, mutta meidän tehtävämme on kouluttaa mieli. Saamme valita, mitä ajatuksia ajattelemme. Patricia Cota-Roblesilla on hyvin valaiseva vlogi (5/2024) niistä fyysisistä päivityksistä, joita nyt tapahtuu.

Tue kehoasi, valvo mieltäsi ja sydän avautuu luonnostaan. Olkoon voimaantuminen kanssasi!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >