HomeViestejäNatha Jay3.2.2024 - Näkymätön tuki

3.2.2024 - Näkymätön tuki

NÄKYMÄTÖN TUKI

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
3.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sori tammikuun tauosta. Yritin vain pitää kehoni ja sieluni yhdessä, kuten isoäidilläni oli tapana sanoa. On ollut todella kamppailua, kuten varmasti olet huomannut. Astrologiaystävilleni, kuten Jimille, mitä tapahtui 16.11.–18.1.? Se oli ehdottomasti alku ja loppu, ainakin minulle.

Kun Pluto on Vesimiehessä, elämä tuntuu liikkuvan jälleen, joskin hitaasti … tällä erää. Ainakin minusta tuntuu, että on tulevaisuus, vaikken voi nähdä, miltä se näyttää. Asioita putoilee nyt paikoilleen seuraavaa askelta varten. Edes kulkiessani kuolemanlaaksossa en tuntenut koskaan olevani yksin, mikä on varmaan ollut pointti.

Näkymättömiä voimia on kerääntynyt suurina määrinä, ja ne ovat huomattavasti äänekkäämpiä kuin tavallisesti. Oletko huomannut, miten ympäröity ja tuettu olet? Oletko huomannut, miten hyvin todellisuus reagoi ajatuksiisi? Koiranikin on telepaattisempi kuin tavallisesti.  Peli on käynnissä! (Artikkeli ”2024 – peli alkakoon!” 11.12.2023)

Olen jalostanut pari viime kuukautta ajatuksiani, mikä on vain toinen tapa sanoa ”nostanut värähtelyäni”. Kiva asia ajatus-värähtely-yhteydessä on, että muutos voi tapahtua ajatuksennopeudella (miten Vesimiesmäistä). Kun päiväsi alkaa mennä kehnosti, tarkista, mitä mielesi vatvoo. Yritä nyt vaihtaa tuo kanava johonkin ihanaan. Saattaa vaatia muutaman yrityksen saada tuo muutos pysymään, mutta tulokset ovat välittömiä. Tämä tekniikka ei ole lainkaan yhtä vaikea, kuin se oli 15 vuotta sitten – kokeile.

Tuntuu, että ainakin minulla pari viime kuukautta ovat olleet etupäässä jalostamista ja puhdistamista. Tarvitsin vähän aikaa valmistellakseni rakennustonttia, jotta tuleva perustus on vakaalla maaperällä. Se ei ollut kuitenkaan hauskaa. Olen melko innostunut siitä, että Pluto tapaa Kauriin enää vain 1.9.–19.11. tänä vuonna – sitten meillä on hyvin 248 vuotta, tai jotain sellaista. Koko maailmani järisi tämän Pluton Kauris-transiitin ajan. Tunnen normaalistikin planeettojen liikkeen, mutta tämä oli hullua! Olemme kaikki ansainneet jätskin selviydyttyämme kuluneiden 16 vuoden läpi.

Tässä kohtaa puhun näkymättömälle tiimilleni sekä ääneen että telepaattisesti, vaikka olen melko varma, että he kuulevat ajatukseni. Jos tarvitsen vähän ylimääräistä huolenpitoa, he järjestävät sitä, vaikka se merkitsisi jonkun soittoa tai naapurin pistäytymistä. En koskaan pyydä miten tai kuka – pyydän vain lisätukea ja seuraan intuitiotani. Kokeile sitä. Olen aivan varma, että tämä on konsti meidän kaikkien käytössä.

Sinua rakastetaan ja tuetaan enemmän, kuin tiedät. Kutsu näkymätön tiimisi elämääsi. He ovat niin lähellä, että saatat tuntea käden olkapäälläsi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >