HomeViestejäNatha Jay21.11.2023 - Pimeyttä ennen aamunkoittoa

21.11.2023 - Pimeyttä ennen aamunkoittoa

PIMEYTTÄ ENNEN AAMUNKOITTOA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
21.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu 2023 on ollut rankka. Kaikki jotka tunnen, ovat painineet vanhojen demonien kanssa. Minusta todella tuntuu, että tämä on noiden demonien kuolonkorahdus, mutta edes tuo tieto ei tee siitä vähemmän pelottavaa. Pelko ei tavallisesti horjuta minua, mutta ”pelottava” on paras sana, joka minulla on. On ollut myös joitain kauniita kokemuksia, mutta yleisesti marraskuu on ollut rankka.

Se tuo mieleeni lentäjäoppilaan yksinlennolla maan yli – tuntitolkulla tylsyyttä, sekaan siroteltuna silkan kauhun hetkiä. Hopeareunus on, että meidän tarvitsee päästä vain riittävän pitkäksi aikaa pois tarinastamme, jotta näemme tuen, jota meillä on. Kaiken sen tapahtuessa, mikä on mennyt pieleen tässä kuussa, oli joku auttamassa. Pystyin näkemään tuon tuen vasta, kun olin kuivannut silmäni ja ottanut aikaa panna merkille. Sinulla on tukea – muista se aina.

Nautin Matt Haigin upeasta äänikirjasta The Midnight Library. Suosittelen sitä jokaiselle, joka on koskaan uneksinut erilaisesta elämästä. Olen melko varma, että tämä pätee meihin kaikkiin. Siksi se on varmaan niin suosittu. En ole varma, miksi se on tärkeä jakaa, mutta joku tarvitsee sitä.

Tunnen joulukuun paljon paremmaksi, vaikken osaa sanoa miksi. Kenties löydämme aikaa integroida kaiken tämän tulevan energian. En tiedä sinusta, mutta oma hermostoni on riekaleina. Kuulostaa aina vain paremmalta kuluttaa muutama viikko katsellen vain Harry Potter -elokuvia, juuri liikkumatta. Hyödynnä joutoaika nyt – järjestelmäsi käynnistyy uudelleen.

Meillä on vielä yksi energia-aalto 25.11. ja täysikuu 28.11., joten emme ole aivan vielä selvillä vesillä. Elämässä on tolkkua vasta jälkikäteen, ja olen aivan varma, että kaikki tämä on osa suunnitelmaa. On täysin ok, että ”se suunnitelma” tuntuu olevan joskus syvältä. Vastustamisen sijasta, yritä hyväksyä tuo pelko ja pettymys. Jos voit astua tarkkailijamoodiin, voit antaa elämän olla, mitä se on, ja antaa sen aaltoilla. Kaikki on väliaikaista. Onnistumme tässä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >