HomeViestejäNatha Jay6.11.2023 - Vain hengitä

6.11.2023 - Vain hengitä

VAIN HENGITÄ

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
6.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Marraskuu 2023 on ollut aukko tutkassani koko vuoden, ja nyt ymmärrän miksi. Aikajanat purkautuvat niin nopeasti, että useimmat meistä muuttavat ”kohtaloa” monta kertaa päivässä. Tuntuuko siltä, että tänään on vakaata, ja sitten kaikki muuttuu muutaman tunnin päästä? Liity joukkoon. Inkivääritee auttaa suuren liikemäärän fyysisissä vaikutuksissa.

Rakastaisin kertoa sinulle, että tämä on pian ohi, mutta vie koko marraskuun siirtää meidät kaikki korkeimmalle aikajanallemme. Vaikka tämä on vain kolme viikkoa, se voi tuntua vuosilta, koska prosessoimme niin paljon informaatiota joka hetki. Jos sinulla on huono hetki, muistuta itsellesi, että kaikki muuttuu kohta (taas). ”Korkein aikajanamme” on edelleen jokseenkin henkilökohtainen, eli vaikka kollektiivi liikkuu oikeaan suuntaan, jotkut liikkuvat nopeammin kuin muut.

Kaikki mitä voimme oikeasti tehdä, on hengittää tämän prosessin läpi. Ota marraskuu hengenveto kerrallaan. Pysy uteliaana siitä, kuka olet seuraavaksi. Opi niiltä osiltasi, joista päästät tyytyväisenä irti. Rakastu korkeimpiin aspekteihisi. Ennen kaikkea, jatka hengittämistä. Hengitä sisään ja hengitä ulos, opi ja päästä irti.

Kuuntele kehoasi. Vietä aikaa luonnossa. Tämä on luonnollinen prosessi, johon keho on rakennettu – meidän täytyy vain saada mielemme pois tieltä. Palaamme luonnollisiin rytmeihimme, joten tämä on ihanteellista aikaa kommunikoida oman kehosi kanssa. Kysy keholtasi, mitä se tarvitsee, ja sitten tee se. Suhteet rakennetaan yhtenäisyydelle ja luottamukselle. Luota omaan luontoosi.

Jos olet huolissasi maailmasta, älä ole. Asiat muuttuvat niin monta kertaa ennen vuotta 2024, että on vain hämmentävää yrittää seurata tarinan juonta. Rauha leviää sisältä. Tee rauha oman kehosi kanssa, ja katso, mitä tapahtuu. Onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >