HomeViestejäNatha Jay13.10.2023 - Isoja pelottavia asioita

13.10.2023 - Isoja pelottavia asioita

ISOJA PELOTTAVIA ASIOITA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
13.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakastan katsella Pam Gregoryn astrologiapäivityksiä, kuten tämä video huomisesta pimennyksestä. Pam puhuu tarkoituksenmukaisesta vastaamisesta kaikkeen mullistukseen maailmassa – ”Ai, katso, on uusi iso, pelottava asia.” Tuntui siltä, että perjantai 13.10. oli hyvä aika puhua pelottavista asioista.

Joku jota ennen seurasin (Lisa Brown ehkä) mainitsi elämää muuttavan totuuden … Jos se ei tapahdu suoraan todellisuudessasi, se ei ole osa aikajanaasi. Ei ole totuudenmukaisempia sanoja. Tarkastele sitä uudestaan: jos se ei tapahdu suoraan todellisuudessasi (henkilökohtaisessa elämässäsi), tehtäväsi ei ole muuttaa sitä. Yhdistä se opetukseen: ”Energia virtaa sinne, minne huomio menee.” Mitä voimaannutat huomiollasi?

Ymmärrän täysin, että uutiset ja sosiaalinen media saavat näyttämään, että kaikki mitä katsomme, on osa henkilökohtaista todellisuuttamme, mutta ei ole. On todella hyvä aika jättää sosiaalinen media ja lukea vain uutisotsikoita, kuten 1440. Tiedän myös, että henkisessä yhteisössä on osa, joka uskoo, että sinulta puuttuu myötätuntoa, jos tunteesi eivät ole sekaisin, kun muut kärsivät, mikä on täysin takaperoista. Sillä energialla jota lähetät maailmaan, on merkitystä. Lähetätkö ahdistusta vai rauhaa? Et voi tuntea yhtä ja lähettää toista.

Todellista myötätuntoa on ihminen, joka pitää lämmintä pyyhettä kuivaamaan sinut, kun olet pudonnut jokeen – ei uimataidoton ihminen, joka hyppää hukkumaan kanssasi. Viimeksi mainittu on vain osoitus läheisriippuvuudesta. Myötätunto on huomattavasti vaikeampaa. On rankkaa katsella ihmisten tekevän valintoja, jotka tuovat heille tuskaa, kun et voi tehdä muuta, kuin tarkkailla ja olla siinä sydän avoimena, kun he ilmestyvät esiin tuosta kaaoksesta. Myötätunto vaatii sinua olemaan tarpeeksi vahva antaaksesi ihmisten saada kokemuksensa, liukenematta tunnemutavelliksi. Myötätunto vaatii harjoitusta ja fokusta. Ainoa tapa säilyttää avoin ja myötätuntoinen sydän on poistaa tunteesi muiden ihmisten oppitunneista. Ole tarkkailija, ja lähetä rauhaa, jota tunnet.

Kun olin noin 6-vuotias, muistan ajatelleeni, miten uskomatonta oli, että ihmisillä oli niin paljon myötätuntoa toisiaan kohtaan. Ajattelin jopa: ”Toivottavasti saan oppia sen ollessani täällä.” Minulla ei ollut aavistustakaan, mikä minua odotti. Olen aina nähnyt aikajanoja – työkalu jonka luulin olevan kaikilla, mikä sai minut ihmettelemään: ”Eivätkö he näe, mihin tämä johtaa?” Ilmeisesti eivät. Ja on todella vaikea katsella rakkaiden ihmisten juoksevan päätä pahkaa päin tiiliseinää. Kukaan ei kuuntele varoituksiani. Itse asiassa varoitukseni joko sivuutetaan täysin, tai syytetään, että olen ei-tukeva ja tuomitseva. Elämä haluaa olla nähty/koettu, ei korjattu.

Jaan edelleen sen, mitä näen, mutta en enää yritä estää tuskaa. Suurimmat henkilökohtaiset laajentumisemme tulevat ”huonoimpien” päätöstemme tuskasta. Niinpä jaan, ettei meille tule uutta ydinsotaa, tai avaruusolentojen valeinvaasiota (tai todellista) – siltä varalta, että tämä info saavuttaa silmät, jotka näkevät, ja korvat jotka kuulevat. Kumpikin noista skenaarioista oli vanhentuneilla aikajanoilla. Tapahtuu edelleen paljon pelottavia asioita, joten nyt on hyvä aika todella ymmärtää se energia, mitä laitat tuohon sekoitukseen. Ole rauha, ja jaa se. Ole ilo, ja jaa se. Sinun on täysin sallittua käpertyä kippuraan ja itkeä, mutta älä jää siihen. Fokusoi huomiosi siihen, millaiseksi haluat maailman tulevan, ei pelottaviin asioihin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >