HomeViestejäNatha Jay3.8.2023 - Aikajanamuutos

3.8.2023 - Aikajanamuutos

AIKAJANAMUUTOS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
3.8.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tunnetko muutoksen? Se on melkein kuin heräämistä unesta täysin uuteen maailmaan. Missä olen? Kuka olen? Minkä ajattelin saavan minut tähän? Toisin kuin nuo epämukavat muutokset, joita olemme kokeneet aiemmin, tämä muutos tuntuu oikealta. Mene sen mukana, mikä tuntuu oikealta – ei suunnitelmien, joita sinulla oli. Suunnitelmat ovat mentaalisia, mutta ilo tuntuu kehossa. Kaikki on uutta, ja olemme (lopultakin!) oikealla kollektiivisella aikajanalla.

Himoitsen eri ruokia, ajattelen eri ajatuksia ja minusta tuntuu fyysisesti paremmalta kuin vuosiin. Kun katson luontoa ympärillä, kaikki näyttää hengittävän, ikään kuin ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan. Eläimet ovat paljon telepaattisempia ja hiljaisen selkeitä omista tarpeistaan. Myös vesi on ollut hyvin ilmaisevaa, eikä minulla ole koskaan aiemmin ole ollut paljon yhteyttä elementteihin.

Vedestä puheen ollen, se on väistämättä etualalla tulevaisuudessa. Pluton siirtyessä Vesimieheen (vedenkantajan merkki), kaikki vääryydet joita vedelle on tehty, tulevat väistämättä esiin korjattavaksi. Suosittelen lämpimästi Veda Austinin työtä nähdäksesi tulevan suhteemme veteen. Symbolisesti vesi edustaa tunteita. On mahtava aika siivota tunnekaappi.

Kaikki ajatuksemme henkilökohtaisista ja kollektiivisista prioriteeteista muuttuu dramaattisesti tässä kuussa, niin kuin uusi kehityskaaremme vaatii. Tämä merkitsee paljon muutosta. Taas kerran, nämä muutokset tuntuvat oikeilta, eli tämä uusi tie tuntuu tuetulta, onnelliselta ja vapaalta. Jos yksi polku tuntuu iloiselta, kun taas toinen on pelottava, valitse aina ilo. Olemme kollektiivisesti siirtymässä pois pelosta. Mene ihmiskunta! Jos et näe, miten pääset pelosta iloon, niin delegoi. Näkymätön tiimisi on lähempänä kuin koskaan aiemmin ja auttaa mielellään. "Hei kaverit, haluan siirtyä iloiselle polulle, mutta tarvitsen apuanne tieni löytämiseen. Antakaa minulle selkeitä merkkejä, kiitos."

Jos olen rehellinen, heinäkuu vaan sattui. Olin suurimman osan kuukaudesta täysin uupunut. Elokuu tuntuu uskomattomalta. Tämä muutos tapahtui minulla 28.7. paikkeilla. Elämme kaikki omassa aikataulussamme, joten saatat olla edelläni tai perässäni. Kukaan ei ole jäänyt ylösnousemuslaivasta, ja kaikki menee paremmin, kuin suunniteltiin. Jos uskomattomuus ei ole vielä löytänyt sinua, se on tulossa. Ei huolta. Ainoa osa jota vapaa tahto esittää tässä kohtaa, on joko hypätä tämän uuden kokemuksen kyytiin tai roikkua vanhoissa ideoissa ja tulla raahatuksi. Roikkuminen tuo kärsimystä, ja kärsimys on vaihtoehtoista. Älä taistele todellisuutta vastaan.

On parasta olla puolueeton tarkkailija, kun katsoo maailmaa, erityisesti vuoden 2023 lopun ajan. Henkilökohtaisen polkusi muuttaminen voi vaatia luottamushypyn, mutta kollektiivisen polun muuttaminen vaatii luultavasti vanhojen rakenteiden täydellistä romahtamista, jotta uutta edes harkitaan. Siellä missä on avautumista uuteen, voidaan tehdä tasaisempi siirtymä. Joka tapauksessa evoluutio voittaa aina, ja Gaia on hyvin matkassa evoluutiopolullaan.

Anna prioriteettiesi muuttua. Tutki uudelleen ajatuksiasi, mitä onnellisuus on ja miten sen löytää. Ole avoin vastauksille – saatat yllättää itsesi. Tämä on kohta, jossa tulee jännittäväksi!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >