HomeViestejäNatha Jay18.6.2023 - Pidä kiinni!

18.6.2023 - Pidä kiinni!

PIDÄ KIINNI!

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
18.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Koko näkymätön tiimini on sanonut nyt viikon ajan: "Pidä kiinni/pintasi!" Se ei tunnu pelottavalta asialta, enemmänkin vauhtijutulta. Nyt kun maailma on kääntynyt taas oikeinpäin, voimme lopultakin saada pitoa/vetoa uuden Maan rakentamiseen. Merkitseekö tämä, että kaikki menee suunnitelman mukaisesti? Kyllä, jopa odotettua paremmin. Merkitseekö tämä, että 3D-maailma rauhoittuu? Päinvastoin – 3D romahtaa nopeasti. Päästä siitä irti.

Minusta on tärkeää huomata, että "eliitti" on kääntänyt aiemmin asiat ylösalaisin säilyttääkseen kontrollin ihmisistä. Hyvin pienellä ihmisryhmällä oli ei-ihmisapua kontrollointiin ja hyödyn ottamiseen pelosta, voimakkaasta ihmistunteesta. Tuo ei-ihmisvaikutus on nyt poissa, mutta sen ihmisseuraajat eivät ole vielä tietoisia, mitä se merkitsee. Nyt kun maailma on takaisin raiteillaan, "he" työskentelevät, täysin tietämättä, heräämistiimin hyväksi.

En sano tätä jakamaan, vaan lohduttamaan. Vanhoja temppuja tehdään edelleen, mutta niillä on nyt vastakkainen vaikutus. Et ole hullu tai sinulta ei puutu ykseystietoisuutta siksi, että olet huomannut. Myös käytetyt sanat ovat samoja, kuin korkeampivärähteisellä porukalla, merkitystä on vain vääristetty.

Minulla oli nettisivuillani vuosia "olemme kaikki tässä yhdessä", ennen kuin se omaksuttiin. Nimesin vuoden 2022 ennusteen "suureksi nollaukseksi", ennen kuin tiesin, että tuota termiä käytettiin puskemaan eteenpäin yhtä maailmanhallintoa. Myös ajatus yhdestä hallinnosta on täysin erilainen galaksienvälisen jäsenyyden ja yhteistoiminnan kontekstissa. Pointtini on vain, että asiat eivät ole enää ylösalaisin. Tässä kohtaa jokainen joka rakentaa häkkiä ihmiskunnalle, rakentaa vain omaa vankilaansa. On turvallista jättää pelko ja lähettää myötätuntoa noille harhaanjohdetuille sieluille. He tarvitsevat sitä.

Useimmat meistä ovat paljon vähemmän sidottuja narratiiveihin. Ole silti valmistautunut asioiden paljastumiseen, joita et oikeasti odottanut. On parasta nauraa sille ja päästää irti. "Uskoinko oikeasti niin? Hupaisaa!" Uusi informaatio voi joko pehmentää tai kovettaa sinua. Kovettuminen uuden informaation edessä on vain merkki egon kiinnittymisestä vanhaan. Kovuus on osa sitä, mikä on menossa pois. Seuraavat 20 vuotta perustuvat soljuvuuteen, jotta voimme päästä sen tasalle, missä meidän täytyy olla, lajina. Teorioita tulee ja menee nopeasti, kun taas "faktoja " on harvassa tekemiemme hyppyjen vuoksi. Anna mielesi laajentua.

Ihmiskunnan todellinen suunnitelma on täydessä vauhdissa. Uuden Maan perusta on jo fyysisyydessä, joten vaikka tie on tilapäisesti kuoppainen, ihmiskunta on nyt vapaa ja oikeilla raiteilla. Parasta mitä voit tehdä tämän prosessin hyväksi, on välttää pelkoa ja fokusoitua laajentavaan kiitollisuuteen. Jos uutisten tai sosiaalisen median katsominen herättää pelkoa tai vihaa sinussa, nyt on upea aika poistua niiden parista pariksi kuukaudeksi. Onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >