HomeViestejäNatha Jay5.6.2023 - Uudet suhteet

5.6.2023 - Uudet suhteet

UUDET SUHTEET

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
5.6.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hallelujaa! Suhteiden lähtökohta on viimeinkin muuttunut. Heräsin tänä aamuna pyörällä päästäni kuin koulutyttö, ja tiesin, että perusvuorovaikutuksemme on muuttunut läheisriippuvuudesta keskinäiseen riippuvuuteen. Tämä on valtava asia! Näin yhdistymme muihin ihmisiin sekä kaikkeen ympärillämme.

Yksilötasolla kumppani tai ystävä valittiin ennen, koska hänellä oli jonkinlaista "käyttöä" meille. Arvostimme henkilön jotain puolta, emme koko pakettia. Kenties tunsimme olevamme rakastettu tai taloudellisesti tuettu, tai voimme elää huolenpitäjätarinaamme, tai vetovoima oli karmallista (toistuva kaava). Joka tapauksessa suhde oli puolityhjä, koska vedimme tuon henkilön luoksemme täyttämään tietyn roolin. Hänkin tunsi suhteen olevan puolityhjä, koska myös hän veti sinut täyttämään jonkin roolin. Tämä on läheisriippuvuutta. Kumpikaan ei ole oikeasti onnellinen pitkässä juoksussa, mutta kumpikin suostuu jäämään rooliinsa.

Keskinäinen riippuvuus on vastakohta. Ihmiset tarvitsevat toisiaan, ja meillä kaikilla on osa jonkun muun palapeliin. Suhteet ovat elintärkeitä. Kehdosta hautaan, tarvitsemme muita selviytyäksemme ja kukoistaaksemme. Iso ero on, että haluamme nyt antaa yhtä paljon kuin saada. Keskinäisessä riippuvuudessa on kyse toistensa tukemisesta olemaan parasta, mitä voimme olla. Ajattele suhdetta sydäntasolla, ei egotasolla. Jos joku rakastaa sinua sydäntasolla (ehdotonta rakkautta), hän haluaa aina sinun kasvavan parhaimmaksi itseksesi. Liikettä, ei pysähtyneisyyttä ja kurjuutta.

Käytännön (esoteerisella) tasolla tämä merkitsee, että tunnekoukku (syyllisyys, himo, marttyyrius, velvollisuus) on poistettu. Älä ylläty, jos egoliima joka pitää suhteesi kasassa, häviää nopeasti. Se ei välttämättä merkitse suhteen loppumista – se merkitsee vain siirtymistä seuraavaan oktaaviin. Kuvittele ympärilläsi olevan ihmisiä, jotka tukevat kaikki toisiaan parhaimmaksi itsekseen ... taikaa!

Nyt todella jännittävään osaan ... elämä on fraktaali. Suhteemme kehoon, työpaikkaan ja planeettaan on muuttunut. Kuvittele kehosi tukeminen olemaan niin terve, kuin se voi olla. Ilman egon itsesabotointia, kehon terveyden tukemisesta tulee luonnollista. Sama pätee planeettaan. Jos halumme nyt tukea Gaiaa olemaan niin terve, kuin se voi olla, kuvittele paratiisi.

Kuten sanoin, todellisuus on fraktaali. Yritykset tuntevat ehdottomasti tämän muutoksen. Ihmiset alkavat tukea vain niitä yrityksiä, jotka tukevat työntekijöitään ja ympäristöä. Vanhaa vastaan taistelemisen sijasta tuemme uutta. Lähteminen pois kaikista läheisriippuvuuden versioista tulee normiksi muutamina tulevina viikkoina ja kuukausina. Tämä muutos on todella liikuttava!

Ei tarvetta paniikkiin – nämä muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä. Ole vain tietoinen muutoksesta "tunnemehussa", joka sitoo ystävyyssuhteitasi. Jos olet ollut suhteessa egokiinnikkeiden vuoksi, tiedä vain, että on täysin ok kohota sydämeen tai lähteä pois. Kohoaminen tai lähteminen on ilmiselvää ja paljon helpompaa kuin aiemmin. Kun epäilet, vain odota, katsele ja tunne. Uusi maailma on täällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >