HomeViestejäNatha Jay19.5.2023 - Aikajanan vaihtuminen!

19.5.2023 - Aikajanan vaihtuminen!

AIKAJANAN VAIHTUMINEN!

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
19.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kirjoitan tätä pian uuden kuun jälkeen 19./20.5.2023. Tarkoitus oli kirjoittaa aiemmin päivällä, mutta minut vedettiin täysin tämän aikajanavaihdoksen energiaan. Kuulostaa hyvältä asialta, mutta se vain muistutti minulle, miksi vältän vuoristoratoja ja alkoholia, erikseen tai yhdessä. En nauti maailman pyörimisestä ympärilläni, mutta tässä sitä ollaan. Oliko sinulla jokin fyysinen tuntemus uuden kuun aikaan?

Joka tapauksessa, kehityskaaremme on virallisesti muuttunut – henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti. Olen tuntenut tämän uuden aikajanan siintävän jo koko viikon, mutta nyt sen laskeutumisesta fyysisyyteen ei ole epäilystäkään. Juon vettä, niin kuin se olisi menossa pois muodista, ja tuntuu siltä, että huuhdon pois vanhoja koodeja. Jos kehosi pyytää ylimääräistä vettä tai liikettä, anna sitä! Ensisijainen tehtävämme on tukea kehoa, kun se tekee välttämättömiä muutoksia.

Jos vanhoja kaavoja putkahtaa esiin nyt, ne ovat luultavasti melko huomattavia, koska vanhat tarpeet täytyy puhdistaa tietoisesti. Ei syytä huoleen – pelin tässä vaiheessa pelkkä kaavan näkeminen ehkä puhdistaa sen. Jos tarvitset apua, etsi sitä. Minulla oli juuri aikajanaterapiasessio NLP:n (Neuro-Linguistic Programming) avulla, ja sen vaikutukset olivat syvällisiä. Suosittelen kovasti!

Oletan, että tämä uusi aikajana on täysin maadoittunut todellisuuteen muutaman seuraavan päivän kuluessa. Toukokuun loppuun mennessä asiat alkavat todella muuttua henkilökohtaisessa elämässämme. Suunnitelmana on monia odottamattomia muutoksia työpaikkoihin, sijaintipaikkoihin ja suhteisiin. Muutos on hyvä asia, ja tämä muutos on ihmispalkkaluokan yläpuolella. Ole valmis virtaamaan sen myötä, mitä tahansa tulee esiin, koska emme voi pysäyttää virtaa ja vastavirtaan uiminen on uuvuttavaa ja turhaa. Mene sen myötä, mitä elämä antaa. Elämää vastaan taisteleminen on egon hanke.

Tunnen uuden ison päivityksen tulevan kesäkuun päivänseisauksen paikkeilla, joten integroi mahdollisimman paljon tänä viikonloppuna – sitten prosessi kiihtyy. On uskomatonta katsoa ajan nopeutumista ... kohta se tuntuu enemmän kuin poimunopeushypyltä. Tätä varten tulimme! Jeeeee!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >