HomeViestejäNatha Jay21.4.2023 - Minusta meihin

21.4.2023 - Minusta meihin

MINUSTA MEIHIN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
21.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Onko tämä edes sama maailma kuin viime viikolla? Tämä pimennysviikko on tuonut monia oivalluksia ja kollektiivisia muutoksia. Tunnen, että huomattavin muutos vie meidät äärimmäisen itsenäisyyden järjettömyydestä keskinäisen yhteyden iloon. Ihmisten on tarkoitus turvautua toisiinsa. Ykseystietoisuus vaatii ykseyttä. Kukaan ei ole saari, ja olen innostunut näkemään, mihin tämä seuraava askel kehittyy.

En ole varma, miten tai milloin päätimme, että menestys vaatii äärimmäistä itsenäisyyttä, kun se on päinvastoin. Kehdosta hautaan vaaditaan kylää elättämään/ylläpitämään meidät kaikki. Vaikka sinulla olisi enemmän rahaa, kun osaat laskea, eristyminen niistä, joita rakastat, tekee siitä arvotonta. Koko covid-kokemus opetti meille paljon siitä, miten takaperoisia prioriteeteistämme on tullut. Emme ole koskaan todella onnellisia, ellemme vietä aikaa rakkaidemme kanssa. Olen yksi sisäänpäinkääntyneimmistä ihmisistä – tiedän – joten jos minä tunnen sen, tuo "imu" on voimakas.

Toinen mielenkiintoinen asia, joka putosi tajuntaani tällä viikolla, oli paikkani tässä uudessa toimintamallissa. Käy ilmi, että se tieto joka näytti niin ilmeiseltä, ettei se ollut edes mainitsemisen arvoinen, on juuri se, mitä olen täällä jakamassa. Todelliset lahjamme ovat piilossa täysin näkyvillä. Haa! Tietysti ne ovat! Tiivistän edelleen tätä informaatiota, mutta elämäni on tekemässä tiukan käännöksen. Pidän teidät ajan tasalla. Mikä sellainen on täysin ilmiselvää sinulle, mitä kukaan muu ei näytä ymmärtävän? On aika jakaa ainutlaatuiset lahjasi.

Kaiken tämän uuden toimintamallin löytämisen keskellä, tunnun kadottaneeni tavalliset egohuoleni. En ole varma, onko tämä pysyvää, mutta todellakin nautin siitä, niin kauan kuin se kestää. Tietysti kaikki järjestyy! En pysty olemaan huolissani, vaikka yrittäisin. Tämä tila on uusi minulle. En ole koskaan ollut pelkästään huolissani, vaan minulla on aina ollut myös jokin suunnitelma (ja muutama varasuunnitelma). Tässä kohtaa ei ole mitään suunnitelmaa, ja tilanne on minulle ok. Elämänvirta on pitänyt huolen asioista. Tunnen elämän kantavan (toinen uusi aistimus).

Tämän tunteen myötä, että on tuettu, fokukseni on siirtynyt minusta meihin. Kokonaisuuden palveleminen on aina ollut kiva ajatus, mutta jäänyt toiseksi selviytymiselle. Nyt tuntuu, kuin elämänvirta tukisi selviytymistä, ja voin fokusoitua kokonaan palveluksessa olemiseen. Palvelu tuntuu sisäistetyltä. Taaskaan en ole varma, miten kauan tämä kestää, mutta tuntuu, kuin palvelu olisi ottanut vanhojen egohalujen paikan. Oletko sinä huomannut merkittäviä egomuutoksia?

Tämänhetkinen kokemus on hyvin erilainen, kuin se vanha 3D-juttu, jota teimme. En ole varma, miten selviydyin tuosta vanhasta olemisesta niin kauan. Sulje silmäsi ja katso ympärille. Myös Gaia tuntuu erilaiselta. Tuntuu, kuin koko maailma olisi tuettu ja tukeva. Uutta rakennetaan nopeammin, kuin vanha häviää. Varmista, että fokusoidut uuteen ... tuolla "ulkona" on uskomatonta.

Gene Key of the Week -audio on täydellinen kuunneltava tällä hetkellä. Voit tilata Gene Keys Pulse -uutiskirjeen ja saada uuden audion joka viikko. Mahtava pitämään pohdiskelua yllä! Jätä kommentti omasta kokemuksestasi, jotta voimme kaikki hyötyä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >