HomeViestejäNatha Jay16.4.2023 - Salli

16.4.2023 - Salli

SALLI

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
16.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Salli" soi jatkuvasti mielessäni. Joka kerta kun yritän "työntää virtaa", kuulen "salli". Joka kerta kun alan huolestua jostain, kuulen "salli". Pelkkä elämän sivusta katsominen ei ole koskaan ollut vahvuuteni. Se saa minut miettimään, sanotaanko niille jotka ovat taipuvaisia toimimattomuuteen, "toimi nyt".

Luulen, että isompi pointti on seurata opastusta, jota annetaan. Uskon, että meitä uudelleentasapainotetaan jumalaiseen luontoomme. Minulle tämä merkitsee rentoutumista elämänvirtaan, jossa ei enää "vain minun" tarvitse saada asioita tapahtumaan. Elämä tukee minua uusilla tavoilla, ja minun tehtäväni on myöntää se ja luottaa siihen. Mitä se merkitsee sinulle?

Aina kun minua kehotetaan sallimaan, suljen silmäni, toistan tuon sanan ja panen merkille muutokset kehossani. Kun teen tämän, tunnen kehoni jokaisen solun rentoutuvan, melkein kuin energiaa olisi rajoitettu tiedostamattomalla kiinnipitämiselläni. Tämä aistimus tulee äkkiä, tunnetasolla. Istun tässä tilassa ja vedän muutaman kerran henkeä. Sanon huomaavani, milloin kehoni alkaa kiristyä, jotta voin siirtyä sallimiseen, ennen kuin käsketään.

Seuraa kuitenkin omaa opastustasi. Olen eräänlainen "kanarialintu kaivoksessa" (varoitusmerkki) fyysisessä ylösnousemisyrityksessä. On aina vähän haaste, kun neurologinen rappeutumishäiriö sitoo minut pyörätuoliin, mutta tuleva energia integroituu hermostoni kautta. Paikallaan istuminen ja elämän salliminen virrata voi tasapainottaa minua psyykkisesti, mutta se näyttää myös viisaalta fyysisesti. Seuraa opastustasi!! Voi olla useampi syy, kun intuitio huutaa sinulle. Minusta tuntuu vahvemmalta fyysisesti, myös tehtyäni ylenpalttisesti tätä "ei mitään".

Olen lukenut useita artikkeleita siitä, miten pitäisi valmistautua tulevaan pimennykseen, eikä mikään siitä tunnu oikealta minulle. Uskon, että tämä pimennys (19.-20.4.) on merkittävä nollaus ihmiskunnalle, mutta valmistautuminen on erilaista jokaiselle meistä. Ainoa asia joka lievittää intensiivisyyttä minulla, on yhdistyä luontoon tai omaan kehooni. Seuraa omaa opastustasi, koska korkeampi itsesi tietää, mikä on parasta sinulle.

Perspektiivimuutokset ovat olleet valtavia kuluneen kuukauden aikana, ja pian sitä testataan käytännössä. Pysy vain fokusoituneena sisäänpäin ja kehitä suhdetta korkeampaan itseesi. Vanha hajoaa nopeasti, joten ankkuroituminen sisäänpäin mahdollistaa tasaisimman siirtymän. Uusi maailma kasvaa jo – fokusoidu vain hyviin uutisiin. Onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >