HomeViestejäNatha Jay8.4.2023 - Oma puolikas

8.4.2023 - Oma puolikas

OMA PUOLIKAS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
8.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hyvin monet meistä tuntuvat olevan huolissaan, että on jäänyt ylösnousemuslaivasta. Korkeampi itse ajaa (autoa) tässä kohtaa, joten meidän täytyy tehdä vain oma osamme prosessista – pitää ego siellä, minne se kuuluu (takapenkillä). Helpommin sanottu kuin tehty joinain päivinä, mutta yrittämisestä saa pisteitä. Aina kun pelko tai viha yrittää viedä sinua pimeämpää aikajanaa pitkin, pysähdy ja muista, että saat päättää, mitä ajatuksia vatvot. Maailma muuttuu nopeasti, ja saat valita fokuksesi. Energia virtaa sinne, minne huomio menee.

Oma puolikkaasi tässä luomisprosessissa on ottaa vastuu omista ongelmistasi, koska henkilökohtainen vastuu on portti henkilökohtaiseen voimaan. Minäpä sanon sen uudestaan – henkilökohtainen voima tulee suoraan henkilökohtaisen vastuun ottamisesta. Jos tunnet voimattomuutta, katso, missä kohtaa voit ottaa enemmän vastuuta.

Jos henkilöllä on jokin ongelma, jota hän ei käsittele, siitä tulee kaikkien muiden ongelma. Tämä pätee kaikkiin ongelmin lapsuustraumoista riippuvuuteen ja ADD:hen. Brutaalina esimerkkinä, jos alkoholisti tulee humalaan ja hakkaa vaimonsa, se on tapa heittää alkoholismiongelma muiden käsiteltäväksi sen sijaan, että ottaa vastuun oman riippuvuutensa käsittelystä. Tätä samaa henkilökohtaista vastuuttomuutta tapahtuu toistuvasti, mutta paljon hienovaraisemmilla tasoilla. Vain sinä voit päättää parantaa itsesi. Vain hän voi päättää parantaa itsensä. Se täytyy olla sisäinen valinta.

Tämä on todella huono aika vältellä henkilökohtaista vastuuta. Voima-aaltoja tulee sisään, ja vastuuttomuus on valtava energiavuoto. Rakastan tätä Will Smithin videota, joka käsittelee syytä ja vastuuta. Sillä ei ole merkitystä, kenen syy on, että sinulla on ongelma – on silti sinun vastuusi korjata tuo ongelma itsessäsi, jottet jatka sen levittämistä muille. Lisäksi syyttely on mahdollisesti suurinta energiavuotoa tai itsesabotointia ihmiskunnassa tällä hetkellä.

Jos sinun tyytymättömyytesi on jonkun muun syy, sinulla on töitä tehtävänä. En sano, etteivät muut ihmiset heittele ongelmiaan, etsien jotakuta kantamaan niitä. Kehotan vain ottamaan vastuun omistasi. Ole osa ratkaisua. Voi olla, että juuri kieltäytymällä kantamasta jonkun muun ongelmia astut omaan voimaasi. Tunnen itse asiassa paljon sitä. Voi olla voimaannuttavin asia lakata osallistumasta.

Omassa elämässäni tämä ongelma on ollut etualalla viime viikon. Olen kuullut ihmisistä, jotka sanovat olevansa valmiita lähtemään niiden luota, jotka ovat haluttomia ottamaan vastuun omasta psyykestään. On uuvuttavaa kantaa jotakuta toista. Meillä jokaisella on tarpeeksi käsiteltävää omissa ongelmissamme. Lisäksi, melkein täysin vieraat ihmiset ovat heittäneet ongelmiaan minulle, luultavasti vain nähdäkseen, juuttuvatko ne. Ei minun normaalini, mutta kai yritetään mitä tahansa, mikä helpottaa. Olen huomannut, että on parasta olla reagoimatta mitenkään, kun tätä tapahtuu. Kuten sanoin, on todella huono aika sivuuttaa oma vastuunsa itsensä kehittämisessä.

Oma puolikaani ajankohtaisessa prosessissa on päästää irti siitä, mikä ei palvele minua, ja fokusoitua kauniiseen määränpäähän. Tuon parhaan tulevaisuuteni nykyhetkeen joka kerta, kun päästän irti pelosta ja vihasta. Pelko tulee egosta, eikä tulevaisuuteni perustu egoon. En sano, ettei minulla ole haastavia päiviä, mutta voin todellakin valita, miten reagoin. Luo omalla valinnallasi voimaa parhaalle tulevaisuudellesi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >