HomeViestejäNatha Jay9.3.2023 - Viimeinen raja

9.3.2023 - Viimeinen raja

VIIMEINEN RAJA

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
9.3.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun valmistaudumme seikkailemaan tuntemattomaan tulevaisuuteen, on yksi askel, joka meidän täytyy ottaa tietoisesti. Vapaa tahto on iso juttu täällä, ja riippumatta siitä, miten olemme mokanneet siinä, sitä täytyy kunnioittaa. Jos haluamme laskeutua nopeasti korkeimmalle aikajanallemme, meidän täytyy harmonisoitua tietoisesti korkeamman itsemme kanssa. Meidän täytyy aktiivisesti antautua tuolle osallemme, joka on viisaampi. Tämä ei ole hyvä uutinen egolle.

Ei ole mitään määräaikaa – voit tehdä tuon valinnan, silloin kun haluat. Todellinen kysymys on, miten kauan haluat jatkaa romahtavassa 3D-toimintamallissa. Jos nautit tuosta menosta tai haluat kokea Rooman kaatumisen sisältä käsin, niin kaikin mokomin, pysy sellaisena, kuin olet. Mielellä valitseminen johtaa yhteen kokemukseen, ja sisäisen opastuksen valitseminen johtaa toiseen. Se on täysin oma päätöksesi. Minä olen valmis nostamaan tasoa, ja olen varma, etten ole yksin.

En ehdota, että annat henkilökohtaisen voimasi pois, edes omalle korkeammalle itsellesi. Ei, vaan tämäntyyppinen antautuminen on aktiivinen ja jatkuva prosessi. Se on itseluottamuksen mestarikurssi. Tämä antautuminen vaatii egoa myöntämään, että sillä on rajalliset resurssit ja korkeampi itsesi tietää paremmin, mikä tekee sinusta oikeasti onnellisen. Tämän antautumisen jälkeen, sinun täytyy seurata niitä leivänmuruja, jotka johtavat uuteen elämääsi. Tämä on aktiivinen prosessi, joka vaatii sinua tekemään liikkeitä intuition perusteella, ei egosuunnitelmien.

Oivalluksia on putoillut tyhjästä, muuttaen näkemykseni koko elämästä. Tämä muutos on avannut ovia täysin harkitsemattomiin vaihtoehtoihin tulevaisuudestani. Aivoni kuvittelivat onnellisuuden jonkinlaisena yksilöllisenä etuoikeutena, mutta intuitioni johtaa minua täysin eri suuntaan. Juoni on tämä: minun täytyy olla valmis päästämään irti egoni ideoista JA minun täytyy seurata intuitiivista opastusta riippumatta siitä, mitä mieli sanoo. Minun täytyy osallistua aktiivisesti tähän prosessiin kokeakseni mahdollisimman tasaisen siirtymän.

Kenties olit suunnitellut olla kiropraktikko, mutta nyt sinua opastetaan kasvitiedettä kohti. Kenties ajattelit pitäväsi retriittejä, mutta intuitiosi vie sinua lastenkirjojen kirjoittamista kohti. Tosiasia on, että korkeampi itsemme tietää, mikä tekee meistä oikeasti onnellisen, ja onnellisuuteen sisältyy aina omien ainutlaatuisten lahjojemme jakaminen maailman kanssa. Ykseystietoisuus on "ihan mutkan takana" (suom. huom. voi merkitä myös mm. "hämmentynyt, hullu"), ja meitä kaikkia työnnetään jakamaan se rohto, joka vain meillä on. Et oikeasti tarvitse tätä tilannetta tai tuota työpaikkaa tai tätä ystäväryhmää, vaan rakastut siihen elämään, joka odottaa sinua.

Siis jos egosuunnitelmasi menevät yhtäkkiä pieleen, kokeile aktiivista antautumista intuitiollesi. Tämä on vain osa ruumiillistumisprosessia, ja lopulta kaikki pääsevät perille. Tämä on vain ehdotus tekemään siirtymästä 5D:hen mahdollisimman tasaista. Meillä kaikilla olisi elämässämme käyttöä vähän enemmälle helppoudelle ja huolettomuudelle/armolle, ja se on ulottuvillamme nyt. Olen käyttänyt viime aikoina tätä mantraa: "Sallin elämäni olla niin suuri ja kaunis, kuin se haluaa olla."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >