HomeViestejäNatha Jay3.3.2023 - Pavlovin ylösnousemus

3.3.2023 - Pavlovin ylösnousemus

PAVLOVIN YLÖSNOUSEMUS

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
3.3.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakastan selvittää, miten asiat toimivat. Suuren osan ajasta nämä ylösnousemusjutut "ylittävät palkkaluokkani", joten olen aivan yhtä hämmentynyt kuin kaikki muut. Tosinaan saan pilkahduksen tämän kokemamme matriisin ohjelmoinnista. En usein, mutta on kivaa, silloin kun sitä tapahtuu.

Joskus kun aloitan kysymällä "mietin/ihmettelen miksi ..." asioita vaan putoaa mieleeni. Tässä tapauksessa mietin, miten "he" suunnittelevat saada ihmiset muuttamaan tapojaan. En usko, että magnetosfäärin heikentyminen tekee sen. Ihmisillä voi olla uskomaton tahdonvoima, kun pidetään kiinni tiedostamattomista tavoista. Mikään ei oikeastaan muutu, ennen kuin ihminen omistautuu tekemään paljon varjotyötä. Ellei sitten ...

Jos käännämme tuon prosessin niin, että tavasta luovutaan ensin, on vain luonnollista ihmetellä (pohtia, tehdä varjotyötä), miksi meillä ylipäätään oli tuo tapa. Ja kysyt: "Miten se tapahtuisi?" Koska keho tulee joka päivä äänekkäämmäksi. Jos asiat joista ennen nautit, tekevät sinut nyt sairaaksi, kannattaa hoksata muutos. Nerokasta! Nämä porukat ovat jokaisen pennin arvoisia, tai mitä he saavatkin!

Asiat jotka ovat epäharmoniassa korkeimman kehityskaaren kanssa, tulevat aina vain epämukavammiksi. Tämä on kaikkea, tietyistä ruuista videoihin ja netistä tilaamiseen. Olen varma, että yksityiskohdat ovat erilaisia kaikilla. Tiedän vain, että kehoni on hyvin selkeä siinä, minkä täytyy lähteä. Fyysiset reaktioni "vanhan aikajanan juttuihin" vaihtelevat pahoinvoinnista sydämen tykytykseen, uupumukseen ja mielialavaihteluihin. Heti kun tajuan tuon viestin ja lopetan sen, mitä teen, palaan onnelliseen 5D-kokemukseeni.

Tämä klassinen ehdollistaminen on hyvin tehokasta, ja se toimii myös niillä, jotka ovat joukossamme eniten unessa. Voi pojat, nämä kaverit ovat hyviä! Ei ihme, että laitoimme heidät vastuuseen tästä muutoksesta! Me jotka olemme tehneet sisäistä työtämme vuosikymmeniä, voimme vain johtaa esimerkillä ja tehdä hienovaraisia ehdotuksia. Mieleen tulee se kaveri, joka meni lääkäriin: "Käteeni sattuu, kun liikutan sitä näin." Ja lääkäri vastaa: "Älä sitten liikuta sitä niin!"

Tietysti tätä ajatusta käsitellään ajankohtaisessa astrologiassa. Saturnuksen (rakenne) siirtyessä Kaloihin (tunne), siinä on pelkästään tolkkua, että kaikkeen mitä teemme, liittyy päivänselvä tunne siitä. Astrologia on oikeastaan tiekartta. Iso kiitos Markille Changing of Gods -videon jakamisesta YouTubessa.   

Isot muutokset lisääntyvät, ikään kuin elämässä ei olisi ollut kyse muutoksesta jo pari vuotta. Halusin vain jakaa viimeisimmän löytöni. On melko jännittävää nähdä, kun suunnitelma alkaa toimia!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >