HomeViestejäNatha Jay8.2.2023 - Hidasta selkeyttä

8.2.2023 - Hidasta selkeyttä

HIDASTA SELKEYTTÄ

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
8.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Itse asiassa siitä on jo jonkin aikaa, kun postasin viimeksi. Olen ollut (kuten useimmat teistä) vähän pakahtunut kaiken tämän energian integroinnista. Ei ikinä arvaisi, miten kiire minulla on ollut katsoessani 3D-elämääni, joka näytti olleen odotuskannalla vielä muutama päivä sitten. Täysikuu 5.2. tuntui kuin kosmiselta energialaksatiivilta. Asioita alkaa yhdistyä käsittämättömillä ja silmiinpistävillä tavoilla. Tämän ajatteleminen on vasta lämmittelyä sille, mitä tulee maaliskuussa!

Näen pilkahduksia todellisesta lääkkeestäni/rohdostani – mitä tuon jakaakseni maailman kanssa. Verrattaessa tuntuu siltä, että kaikki tähän saakka on ollut sarja vakionumeroita (vieraiden viihdyttämiseen). En vielä näe sitä kaikkea täysin, mutta tiedän, että se liittyy enemmän henkilökohtaiseen energiaan kuin mihinkään, mitä varsinaisesti teen – kuten meillä kaikilla. Verhot nousevat. Voitko tuntea sen?

3D-maailma heikkenee nopeammin kuin koskaan. Ei mitään pelättävää – monet meistä ovat tehneet nonstopina työtä maadoittaakseen uuden energiaa. Ei tule valtavaa siirtymätöyssyä 3D:n ja 5D:n välillä, ainakaan niillä jotka katsovat tulevaisuuteen. Rehellisesti sanottuna, niillä voi olla melko kuoppaista, jotka roikkuvat vanhassa – vanhoissa tavoissa nähdä itsensä ja maailma. Tämä on kvanttihyppyevoluutioaikaa!

Tue kehoa enemmän kuin koskaan. Minulla on ollut etuoikeus integroida jonkin verran valokehoa ja uutta DNA:ta tietoisesti, ja se uuvuttaa minut aina. Nukkuminen ja vesi ovat parhaat ehdotukseni. Puhdas eläminen on nyt vaatimus, ei vaihtoehto ... jos haluat tämän siirtymän olevan niin tasainen, kuin se voi olla.

Intuitioni on siirtynyt mielestä kehoon. Jos jokin ei tunnu olevan ok, se epäonnistuu aina. Lisäksi jos en tunne täysillä "kyllä", vastauksen täytyy olla "ei". Tämä on ollut vaikea kohta minulle, koska yritän puhua itseni kompromissiin tasaisin väliajoin. Tein ennen kompromisseja (ei hyvällä tavalla) ja sitten  olin katkera, mutta nyt se ei ole enää vaihtoehto. Tilanne joko toimii kummallakin meistä, tai sitä ei ole lainkaan. Tuntuu paremmalta jo pelkkä sen sanominen ääneen. Kokeile sitä: "Tilanne joko toimii kummallakin meistä, tai sitä ei ole lainkaan."

Anna kaiken mennä, ja katso, mitä jää. Uuden energian tullessa käyttöön, vanha häviää. Anna sen mennä. Roikkuminen vanhoissa ajatuksissa/ideoissa ja identiteeteissä vain lisää kärsimystä kaikilla osapuolilla. Olemme kaikki astumassa uusiin rooleihin, uudessa maailmassa. Oliko sinulla ajatuksia, miltä tulevaisuus näyttää? Päästä niistä irti. Sekä aikajanat että muistot ovat yhteydessä planeetan magnetismiin, joka koetaan magneettisina napoina, ja ne ovat muuttumassa nopeasti. Sanotaan, ettei mikään muutu enemmän kuin menneisyys, koska muisti on epäluotettava. Koemme kohta sen paljon voimakkaammin. Anna anteeksi menneisyys, ja päästä siitä irti. Se on helpompaa, jos aloitat prosessin tietoisesti.

Koska ensisijaista työtäni tässä kohtaa on integrointi, tässä on luettelo tasaisemmasta (ja ilmaisesta) tuesta:

The Gene Keys – viikoittainen uutiskirje ilmaisen audion kera, jotain pohdiskeltavaa
Patricia Cota-Robles – viikoittainen vlogi
Sandra Walter – viikoittainen uutiskirje
Brenda's blog – viikoittainen blogiartikkeli
Shelly Young – päivittäinen kanavointi
Viestejä universumilta – päivittäistä huvia
Edgar Cayce – päivittäinen kohotus

Sinun täytyy vain tilata heidän ilmaiset sähköpostinsa. Lisää omat suosikkisi kommenttikenttään, jotta voimme kaikki hyötyä niistä.

Hanki tarvitsemaasi tukea sieltä, mistä sinun tarvitsee saada sitä, mukaan luettuna terapia tai vieroitushoito riippuvuudesta. Tämä on suuren muutoksen aikaa, ja parantumista tuetaan kovasti, mutta sinun täytyy kuitenkin ottaa askeleet, jotta se saadaan tapahtumaan. Tue kehoasi tukemalla elämääsi. Onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >