HomeViestejäNatha Jay14.1.2023 - Tikapuiden kiipeäminen

14.1.2023 - Tikapuiden kiipeäminen

TIKAPUIDEN KIIPEÄMINEN

Kirjoittanut Natha Jay (walkinginbothworlds.com)
14.1.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Blogissani "Hengitä kuin Jumala" (6.12.2022) puhun korkeampien värähtelyjen tallentamisesta kehooni. No, olen jatkanut sitä, ja olen tehnyt uusia löytöjä. Minun täytyi ennen yhdistyä tietoisesti tuohon talletettuun valoon kohottamaan mielialaani, kun oli tarvetta, mutta nyt kehoni tekee sen automattisesti. Aina kun tunnen vähän alakuloa, kehoni "astuu sisään" ja vapauttaa tuota tallennettua hyvyyttä, mikä tuo minut takaisin korkeampaan värähtelyyn. Lisäksi kehoni vastaa nyt minulle, kun puhun sille. Jep, siitä tulee totta täällä.

Koska fyysinen keho on osa Gaiaa, tämä palvelee henkilökohtaisena todisteenani, että Maa herää. Olen nähnyt pari vuotta muutoksia Maan energiassa. Olen puhunut keholleni ainakin seitsemän vuotta, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun se on vastannut. Alkakoon DNA-muutokset! Ainakin minulla. Tiedän, että muut ovat kokeneet näitä fyysisisä muutoksia jonkin aikaa, mutta meillä kaikilla on oma ajoituksemme, eikö niin?

Leikin tuon valon tallentamisen ja DNA:n herättämisen kanssa, kun yhtäkkiä ajattelin, ettei minun pitäisi työntää virtaa. Kenties minun pitäisi vain antaa sen tapahtua luonnostaan. Heti kun minulla oli tuo ajatus, sisäinen valo himmeni ja jotkut paikat pimenivät taas. Kun vaihdoin ajatuksiani tuosta aiheesta, pimeät alueet syttyivät jälleen. Tiedätkö, mitä se merkitsee? Minun sallitaan taas olla aktiivinen toimija!!! Olen ollut odotuskannalla fyysisessä maailmassa kaksi vuosikymmentä, ja vaikka olen oppinut paljon laajentumalla vain sisäänpäin, on kiistatta vapauttavaa tietää, että minut kutsutaan takaisin peliin. Jännittävää!

Mikä tärkeämpää, tämä merkitsee, että voimme valita tuoda horroksessa olevan DNA:mme käyttöön nopeammin, kuin standardievoluutio. Evoluutio tapahtuu kaikille, mutta olen melko varma, että meillä on vähemmän kasvukipuja tekemällä muutoksesta tietoisen valinnan. Se ei vaadi paljon, vain vähän tietoista hengittämistä joka päivä. Suosittelen hengittämään kolme kertaa syvään, ennen kuin nousee sängystä, uudet kolme kertaa, pari kertaa päivän aikana, ja vielä kerran kun kömpii nukkumaan. Hengitä sisään kiitollisuutta ja valoa.

Yksi evoluutiotekniikka jolla olen leikkinyt, on nostaa värähtelyni mahdollisimman korkeaksi juuri ennen nukahtamista. Nukkuminen tuo parantumista, ja nukkuminen korkeammassa värähtelyssä näyttää nopeuttavan parantumista. Kokeile sitä. Aloita kiitollisuusluettelosta, ja tunne sitten valon laajentuvan ja värähtelevän kehossasi. Vähintäänkin se on kaunis tapa nukahtaa.

Viikon päästä (21.1.2023) menemme täyttä vauhtia eteenpäin, joten muodosta tällä viikolla joitain hyviä tapoja kantamaan sinut kaaoksen läpi. Tässä tulee uusi todellisuus! Onnistumme tässä!

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >