HomeViestejäKim Semetis27.7.2021 - Puksuttaen eteenpäin ylösnousemuksessa ja ajankohtaisissa energioissa

27.7.2021 - Puksuttaen eteenpäin ylösnousemuksessa ja ajankohtaisissa energioissa

PUKSUTTAEN ETEENPÄIN YLÖSNOUSEMUKSESSA JA AJANKOHTAISISSA ENERGIOISSA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
27.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Hei ihanat sielut, tsuk-tsuk tsuk-tsuk, jatkakaa matkaa ja puksuttakaa eteenpäin.

Useimmista meistä tuntuu, kuin puristettaisiin neulansilmän läpi, kuten tapahtuu joka vuosi, kun lähestymme Leijona-porttia, ja tänä vuonna erityisesti saattaa tuntea tuon puristuksen. Jotkut tuntevat ehkä eksyneensä, kuin olisimme irrallisia – emme kuitenkaan ole. Olemme aina yhteydessä lähteeseen/jumalaan, kun olemme tämän jumalaisen valon kipinä ja voimme yhdistyä siihen koska tahansa, yhdistyen täysin sydämeemme. (Emme voi koskaan irrottautua valosta.) Meissä ei ole mitään korjattavaa, sillä olemme täydellinen epätäydellisyydessämme. Vaikka pystyisimme tällä hetkellä vain istumaan luonnossa tai makaamaan sängyssä, meitä muistutetaan kunnioittamaan itseämme joka hetki.

Värähtely on kaikki.

Kun kunnioitamme itseämme ja taajuuttamme ja vakautamme sen, voimme ylläpitää sen tekemällä mitä tahansa. Miten teemme tämän? Fokusoitumalla sisäänpäin, antaen kaiken itsemme ulkopuolisen mennä. Teemme sellaista, mikä tuo meille iloa. Tämä saattaa olla ruuanlaittoa, leipomista, puutarhanhoitoa, lastemme tai lemmikkiemme kanssa leikkimistä tai puuhun yhdistymistä, puhumalla tai halaamalla. Minusta luontokävelyt ovat uskomattomia, ja yhdistyn aina keijuihin ollessani siellä, ja myös yksisarviseen tai pariin. Kristalleilla leikkiminen on myös hyvin upeaa, kun ne puhuvat meille. Tee kristalliverkko, ja huomaat ehkä, mitä tarkoitan. Ne kertovat, mihin haluavat tulla laitetuksi, ja voivat olla myös vähän pomottelevia. Varmista, että puhdistat itsesi salviaa polttamalla melko usein tänä siirtymäaikana, ja ehdotan myös polttamaan suitsukkeita, puhdistaen näin energiasi ja tilasi.

Älä ylläty, jos tänä aikana tunnet yhteydettömyyttä melkein kaikkeen ja kaikkiin, kun se on hyvin normaalia. Päässämme leijuu monia ajatuksia, jotka eivät tunnu omiltamme. Jotkut ovat ja jotkut eivät, ja tästä syystä on tärkeää puhdistaa energiasi. Täytä kenttäsi positiivisilla affirmaatioilla, käsin kirjoitettuna keltaisille lapuille tai paperinpaloille, muistuttamaan itseäsi, miten paljon sinua rakastetaan ja miten paljon rakastat. Ylösnousemus on vuoristorataa, ja monta kertaa tuntuu, että ollaan alhaalla enemmän kuin ylhäällä. Kuitenkin teemme jatkuvasti sisäistä työtä, kun luomme tätä uskomatonta muutosta. Jatka vain puksuttamista eteenpäin kuin juna ylämäkeä, kun jatkamme matkaa … tsuk-tsuk-tsuk. Pidän sinua kädestä, kun puksutamme eteenpäin yhdessä.

On upeaa, sitten kun pääsemme vuorenhuipulle ja näemme, mitä toisella puolella on!

Lähetän paljon rakkautta ja lämmitä energiaa ison halauksen kera!

Rakkautta, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >