HomeViestejäKim Semetis8.10.2020 - Olet valo muuntaessamme pimeyttä

8.10.2020 - Olet valo muuntaessamme pimeyttä

OLET VALO MUUNTAESSAMME PIMEYTTÄ
 
Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
8.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kauniit sydämet, muunnamme alempaa tiheyttä – viimeinen neljännes on käsillä.
 
Suuri tunteiden puhdistaminen tuntuu siltä, kuin "nolla-asetuspiste" olisi menettänyt tasapainonsa, kuitenkaan niin ei ole. Plasma ja fotonivalo ovat tuoneet paljon pintaan, mikä voi ilmetä vihana, raivona, syvänä solutason tunnetuskana, uhrienergiana ja kaikkena, minkä luulimme käsitelleemme jo viime vuosina. Tämä on hyvä uutinen, vaikka se on epämiellyttävää kokea. Fyysiseen astiaan vaikutetaan myös – äärimmäistä uupumusta, fyysistä kipua lihaksissa, luissa, hampaissa/ikenissä ja kaikkialla muualla, missä tiheyttä on, outojen särkyjen ja kipujen ollessa normi, lämpötilan vaihdellessa lämpimästä kylmään, myös mitä kauneimpana päivänä. Homeostaasi tuntuu lähes saavuttamattomalta nykyään.
 
Tämä saa olomme tuntumaan levottomalta, kun solumme hyppivät ja järjestyvät uudelleen ja myös DNA-päivityksiä/aktivointeja tapahtuu nyt joka hetki, kun ns. roska-DNA:n säikeet aktivoituvat ja toimimattomat koodimme (kodonit) aktivoituvat ja tulevat käyttöön! Tämä lisääntyy, kun pääsemme lähemmäs talvipäivänseisausta 21.12.2020. Eilen alkoivat korkeamman sydämen aktivoinnit, joissa sydän tuntuu väpättävän huippuvauhtia, kun värähtelemme kvanttikentässä. Mikään keho (fyysinen, tunne ja eetteri) ei jää koskematta tämän voimakkaan päivityksen aikana.
 
Tässä sitä virrataan energian myötä joka hetki kvanttikentässä, tietäen, että se kaikki on osa tätä kaunista prosessia, kun ylösnousemme. Tämä päivä vietettiin sängyssä nukkuen, leväten ja käyden ulkona latautumassa auringossa ja luonnossa. Ole kaunis, ole ystävällinen itsellesi, kun puhdistamme kaiken, mitä ei enää tarvita. Puhu ääneen tai pidä päiväkirjaa näistä tunteista, joita tulee esiin nopeasti muunnettavaksi valoksi. (Muista olla projisoimatta niitä muihin.) Vietä aikaa yksin, jos mahdollista, pitääksesi kenttäsi puhtaana toisten energioista, ja toisinpäin.
 
On mestaruustaito oppia rullaamaan mukana, kun nämä voimakkaat energiat aaltoilevat. Ja joinain päivinä se voi olla hyvin turhauttavaa ihmismielelle, kun ärsyynnymme tai suutumme, koska kyvykkyytemme vähenee tai vaihtelee kovasti päivästä toiseen.
 
Tietäkää, rakkaat sydämet, että puhdistamme myös kollektiivin puolesta, ja kun ankkuroimme näitä korkeampia taajuuksia, meillä ON VALTAVA VAIKUTUS tällä Maa-tasolla kaikkien hyväksi!! Miljoonia meitä on sijoittunut strategisesti ympäri maapalloa pitämään korkeampia taajuuksia kuin valomajakat (vaikka se tapahtuisi sohvalta tai sängystä, hah-hah!), kun muunnamme kaksinaisuusenergioita (jotka huutavat erittäin kovaa tällä hetkellä, myös valonpitäjäyhteisössä). Jos näet tätä toisten kritisointia ja vihan ja raivon syytämistä toiselle valonpitäjälle tai poliittiselle puolueelle, muistuta itseäsi olemaan ruokkimatta tätä energiaa, kun toisinaan voi olla helppoa jäädä kiinni tähän "mikä heitä oikein vaivaa" -kaksinaisuusenergiaan. Kaksinaisuus on menneisyyttä, sitten kun olemme siirtyneet uuteen viidennen ulottuvuuden Maahan täysin. Vanha Maa on kuolemassa, ja tehdessään sitä se taistelee kovimmin ja huutaa äänekkäimmin, kun se protestoi tätä vanhan kuolemaa ja siirtymistä uuteen.
 
Luonto, taide, kristallit, luominen jollain tavalla, meditointi ja kyllä, myös uni auttavat tällä hetkellä ja kahtena seuraavana kuukautena. Ajan viettäminen perheen kanssa tai mitä tahansa, mikä tuo iloa ja rauhaa, ON roolimme tässä. Fokusoituminen mihin tahansa, mikä AVAA SYDÄNTÄ, on äärimmäisen tärkeää!
 
Katso syvälle sisään ja näet, minkä AINA tiesit olevan totta. Elämän on tarkoitus olla yksinkertaista, yltäkylläistä ja täynnä rakkautta!
 
Rakastan teitä,
 
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >