HomeViestejäKim Semetis19.6.2020 - Puhdistamista unitilassa ja viimeaikaisia viestejä

19.6.2020 - Puhdistamista unitilassa ja viimeaikaisia viestejä

PUHDISTAMISTA UNITILASSA JA VIIMEAIKAISIA VIESTEJÄ
 
Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
19.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaunis tähtiperhe,
 
Olemme suuren muutoksen partaalla, ja teemme sitä! Olet ehkä huomannut, että unitilassamme tapahtuu hyvin paljon. Tiedän, että minä olen puhdistanut viikkotolkulla, kun siirrymme tämän viikonlopun pimennys/päivänseisausenergioihin. Olemme jo näissä energioissa, ja sen voimistuminen jatkuu muutaman seuraavan päivän. Teemme hyvin paljon enemmän työtä unitilassa, kuin ollessamme valveilla. Saatamme nähdä alempia aikajanoja ja tuntea pelkoa, kun näemme sitä unitilassamme, ja sitten aivan yhtäkkiä tunnemme muutoksen ja energian keventyvän kovasti.
 
Tänään ja muutaman seuraavan päivän meistä saattaa tuntua leijuvalta, pää on sumuinen/puuromainen, olemme superuninen ja/tai väsynyt. Tarve nukkua, levätä tai ottaa torkkuja on hyvin normaalia tämän käytävän aikana. On välttämätöntä kunnioittaa sitä, mitä tunnemme, kun teemme kvanttihypyn ja tähtiportit avautuvat tähän ihmiskunnan seuraavaan vaiheeseen. Ole kiltti ja käsitä, ettei kaikki ole, miltä näyttää, kun tapahtuu niin paljon, mistä emme tiedä. Sieluja herää eksponentiaalista tahtia, ja uuden luominen on aivan pinnan alla, ja sitten aivan yhtäkkiä se tulee pintaan, niin kuin siemen itää. Jotkut kasvit voivat kasvaa hyvin nopeasti, kun ne ilmestyvät maasta ja aurinko ohjaa niitä ylöspäin, ylöspäin, ylöspäin joka hetki, kun karkaistaan ja syötetään auringonvalolla. Tätä tulee tapahtumaan, ja itse asiassa tapahtuu jo.
 
Tämä on työtämme, ja näin luomme tätä suurta muutosta. Saattaa olla häiritsevää, kun käymme tätä läpi, ja sitten kaikesta tulee taas valoa. Meidän täytyy tietää, että jokaisen vapautuksen myötä emme muuta vain itsemme vuoksi, vaan myös kollektiivin puolesta. Voit valita, miten katsot sitä, mitä maailman näyttämöllä tapahtuu. Saatat nähdä tuhoa, mutta jos päätämme katsoa sitä kauneutta, miten sielut tulevat yhteen ykseydessä ja yhteistyössä, saamme hyvin erilaisen kokemuksen. Muista kvanttifysiikka ja kaksoisrakokoe, joka esittää, että hiukkasen (energia/valo) tarkkailemisella on dramaattinen vaikutus sen käyttäytymiseen. Ole siis tietoinen siitä, mitä mietit ja miten tarkkailet fyysisten silmiesi havaintoja.
 
Puhdistamme myös fyysistä astiamme monilla tavoilla, kun rullaamme näihin energioihin. Olen huomannut, että olemme vaihtelevasti kosmisessa huuhtelussa fyysisesti, mihin voi sisältyä kehon epäpuhtauksien räjähtävää poistamista. Olet ehkä myös huomannut, että yhtäkkiä nenä vuotaa ja korvat soivat, kun kuulemme/tunnemme ne taajuudet, jotka auttavat puhdistamaan astian tiheämpiä energioita. Saatamme huomata, että aivastelemme jatkuvasti, mikä on myös näiden energioiden nopeaa vapauttamista, kun valmistaudumme näihin uusiin taajuuksiin, joita tulee.
 
Pidämme valoa tällä nykyaikajanalla, kun vakautamme uuden Maan energioita työskennellessämme yhdessä kollektiivisesti.
 
Olen saanut viime aikoina monia viestejä, ja tunnen, että nyt on aika jakaa ne. Huomaa, etten etsinyt näitä viestejä, koska en ole millään tavalla poliittinen enkä ole koskaan ollut. Jaan pelkästään sydämestäni sen, mitä olen vastaanottanut.
 
- Valkohatut ovat jumalaista valkoista veljes/sisarkuntaa ja ohjaavat sitä, mitä tapahtuu kulissien takana. Tämä on Kristus-/viidennen ulottuvuuden tietoisuutta, joka määrää tätä ajankohtaista aikajanaa.
 
- Selväjärkisessä unessa olin yhtäkkiä huoneessa Donald Trumpin kanssa. Olin hyvin yllättynyt. Kuten jo mainitsin, en ole lainkaan poliittinen enkä ole koskaan ollut, ja kuitenkin olin siinä. Hän kääntyi ja näin hänet, ja hän katsoi minua ja sanoi: "Ai, hei. Tunnen sinut!" Ja sitten hän sanoi "kiitos" ja puh! hän oli tuosta vaan poissa. Tämä on arvostusta meille kaikille, jotka olemme työstäneet taajuuksiamme vuosia ja vuosia. Olkoon tiedettyä, että vaikutamme erittäin paljon ihmiskuntaan!
 
- Olen nähnyt lapsen, joka symboloi kaikkia lapsia, joita pelastetaan ja on pelastettu. Nämä sielut symboloivat myös omaa haavoittunutta lastamme, ja sinulla voi tulla näitä ohjelmia esiin irtipäästettäväksi.
 
- Olen ollut yhteydessä joidenkin hallituksen virkamiesten energioihin, jotka eivät ole enää mukana alemman aikajana suunnitelmassa, mutta kuitenkin etsivät vielä vahvuutta kaihtaa tuon suunnitelman huipentumista, joka on otettu käyttöön kauan sitten.
 
- Minut on viety paikkaan, jossa pidettiin rituaaleja, ja minun annettiin välittömästi laittaa peilit heidän ympärilleen, suunnattuna heitä kohti. Tämä lähettää bumerangina nuo energiat suoraan takaisin heille. Minua kehotettiin vuoden alussa palaamaan henkisen tietoni perusteisiin, jotka opin yli 20 vuotta sitten. Siinä on nyt tolkkua! Peilit ja arkkienkeli Mikaelin kutsuminen tekee paluun isosti. Käytä niitä usein, kun tunnet kutsun tehdä niin.
 
- Kulissien takana tapahtuu paljon enemmän, mistä monet koskaan tietävät, ja se luo suurta muutosta ihmiskunnalle, ja meidän roolimme on vain jatkaa irtipäästämistämme ja valomme pitämistä uuden Maan vakauttajina. Emme ehkä koskaan tiedä kaikkea, mitä on tapahtunut, mutta voit olla vakuuttunut, ettei meidän tarvitse tietää, koska kaikki tapahtuu juuri niin, kuin pitäisi, luomaan nämä korkeamman aikajanan kehityskaaret.
 
- Meidän täytyy jatkaa fokusoitumista uuden Maan olemiseen tässä ja nyt tietoisina luojina, joita olemme! Tee, mitä sinun tarvitsee, fokusoituaksesi tähän. Rajoita aikaa sosiaalisessa mediassa, älä katsele uutisia tai edes televisiota, ja sinun ehkä kannattaa lopettaa tai rajoittaa altistumistasi niille, jotka fokusoituvat alempiin aikajanoihin.
 
- Tiedä, että evoluutiomme on jo tapahtunut ja todistamme vain sen paljastumista siinä, mitä ehkä pidämme mitä epätavallisimpana tapana niille sieluille jotka haluavat osallistua tähän tietoisuusevoluutioon, kun siirrymme 3D:stä 5D:hen.
 
- On jo otettu käyttöön suunnitelmat 5G-teknologioiden ehkäisemiseksi, ja Valkoinen veljes/sisarkunta on jo huolehtinut kemikaalisuihkuvanoista.
 
- Olen saanut jo monia näkyjä siitä, että olennot jotka hahmotan matalammalla värähteleviksi, yksinkertaisesti hajoavat silmiemme edessä (ajattele ilkeää noitaa Taikamaa Ozissa), kun Gaian taajuudet nousevat eivätkä enää tue niitä. Näen tämän tapahtuvan "vilauksessa" tai nanosekunnissa, kun kaikki ne jotka ovat suostuneet olemaan täällä tänä aikana auttaakseen ylösnousemuksessa, ovat nopeuttaneet tätä aikajanaa. Milloin tämä tapahtuu? En tiedä, olen kuinkin saanut tämän näyn monta kertaa.
 
Kunnioita itseäsi tämän viikonlopun pyhässä käytävässä ja aina, ja kiitos sinulle kaikesta, mitä teet, kun nostamme kollektiivin taajuutta, ja muista, että meillä hyvin paljon apua Galaktiselta valoliitolta ja enkelimaailmasta! Kutsu heidät sisään ja kiitä heitä kaikesta heidän tuestaan!
 
Rakastan teitä kaikkia hyvin paljon,
 
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >