HomeViestejäKim Semetis1.5.2020 - Korkeimpaan aikajanaan fokusoituminen elintärkeää kanssaluojana

1.5.2020 - Korkeimpaan aikajanaan fokusoituminen elintärkeää kanssaluojana

KORKEIMPAAN AIKAJANAAN FOKUSOITUMINEN ELINTÄRKEÄÄ KANSSALUOJANA
 
Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
1.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei, kaunis tähtiperhe.
 
Olemme olleet fotonivalon (sielumme valon), tähtiporttiavautumisten ja paljon muun suurissa ja massiivisissa ryöpyissä. Meidän täytyy tottua tähän, koska se on uusi normimme (ja on ollut melko pitkään), kun taajuutemme tulevat kvanttisiksi joka tasolla. Tämä tuo meidät siihen, mitä tapahtuu tässä nyt-hetkessä, mikä ei ole sattumaa. Se mikä ei ole valoa sisällämme, tuodaan pintaan, ja tämä näkyy myös kollektiivisesti. Olemme vääristymien massiivisessa puhdistamisessa eksponentiaalisella tahdilla, sekä yksilöinä että kollektiivina. Muista, ettemme voi puhdistaa sellaista, mitä meillä ei ole sisällämme, joten jos puhdistat tätä energiaa, sitä on myös sisälläsi. Tänä aikana olemme myös tehostuneessa ruumiillistumisjaksossa, ja olemme valmiita siihen – on aika!
 
Timanttivalokoodit auttavat tässä vääristymien puhdistamisessa, mitä tehdään enimmäkseen nukkuessamme. Saatamme huomata nukkuvamme monta, monta tuntia joka päivä, kun työskentelemme syvällä unitilassa. Silloin suurin osa astraalimatkustuksestamme tapahtuu luonnonmukaisesti (ei koskaan pakotettuna) – sinne menemme puhdistamaan monia vääristyneitä aikajanojamme. Saatamme muistaa jotain selväjärkisestä unitilastamme. Saatamme kokea galaktisia taisteluja (sotia), viime aikoina erityisesti Orionin vyössä, kulkien maanalaisissa tunneleissa ja ollen monissa pelottavissa tilanteissa puhdistamassa tätä energiaa.
 
Valoon tulee hyvin paljon informaatiota, joka on ollut kätkettynä aioneita. Kaikki nämä vääristyneet aikajanat, jotka ovat olleet täällä tuhansia vuosia, tulevat valoon, niiden selkeän näkökyvyn 2020-energioiden myötä, jotka ovat läsnä tänä aikana (suom. huom. USA:ssa 20/20 merkitsee tarkkaa näköä). Saattaa vaikuttaa hyvin rumalta, uhkaavalta ja toivottomalta – kuitenkin on aika nähdä tämä energia ja sanoa "ei enää!"
 
Tätä kohti olemme tehneet työtä, yrittäessämme kovasti nostaa taajuuttamme, korkealle niiden alempien 3D- ja 4D-maailmojen yläpuolelle, joissa alemmat energiat ovat. Ne vääristymät ja aikajanat joita todistat, ovat näiden alempien todellisuuksien romahtamista, joiden osa emme enää ole. Näitä vääristymiä voi olla vain 3D:ssä ja 4D:ssä, eivätkä ne voi mennä 5D:hen ja sen yli. Tästä syystä on elintärkeää, että fokusoidumme antamaan energiamme korkeimpaan taajuuteemme ja kunnioittamaan itseämme aina.
 
Siis salli itsellesi tämä aika levätä ja nukkua, kun tunnet tarvetta siihen, sillä silloin tehdään paljon sielutyöstämme.
 
Vaikka tämä on ollut aikaa todella "avata silmämme" ja nähdä, mitä on tapahtunut, emme saa antaa vetää itseämme taas alempiin taajuuksiin, kun olemme tehneet kovasti työtä noustaksemme niiden yläpuolelle. Voimme käsitellä meille esitetyn informaation ja sitten fokusoitua taas korkeimpaan aikajanaan joka hetki, kun käytämme käpylisäkettä "nähdäksemme" upean uuden Maan todellisuuden sydämellämme, joka on täysin auki. Voimme tehdä tämän, kun elämme rakkaudesta, sillä tästä syystä päätimme tulla tänne tänä aikana. Älä anna itsesi jäädä kiinni niille alempien taajuuksien aikajanoille, jotka tapahtuvat – emme ole sitä varten täällä. Päätimme tulla tänne tänä aikana auttamaan ihmiskuntaa olemalla valo – älkäämme unohtako tätä.
 
Gaia-äiti puhuu jälleen, kun Schumannin resonanssi kohoaa jyrkästi uudestaan ja uudestaan, ja Gaia ravistelee, kolistelee ja pyörittelee tiheämpiä todellisuuksia. Ravistelee ne irti, näkösälle, tämän energian puhdistamiseksi pois. Näin se toimii. Muista, miten me olemme tehneet kaikkea sisäistä työtämme, eikä se ole ollut kaunista. Kuitenkin on upeaa, kun vapautuminen on ohi. Ja jokaisen irtipäästämisen myötä olemme kevyempi, kun sisällämme enemmän valoa. Näin homma toimii kolmannessa ja neljännessä ulottuvuudessa, kun lisää valoa tulvii sisään, tapahtuu lisää irtipäästämistä ja sitten tulee taas lisää valoa (uudestaan ja uudestaan ja uudestaan), ja kun tätä tapahtuu, useampia sieluja herää.
 
Olemme valontuojalegioona, kun säteilemme valoa kaikkiin pimeisiin paikkoihin, sillä silloin ne voidaan parantaa todella ja kerta kaikkiaan. Tätä ei tapahtuisi, jos se ei olisi harmonista muuntamista varten, koska teimme kaikki tietoisen päätöksen ylösnousta.
 
Se tapahtuu, ja me teemme sen, kun kaikki tulevat yhteen ykseydessä, sydän täysin avoimina. Kiitämme jokaista teitä, että kehitätte niin uutterasti taajuuttanne ja uuden Maan visiota!
 
Rakastan teitä, Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >