HomeViestejäKim Semetis3.4.2020 - 444-tähtiportti ja kultaisen ajan aikajana on täysin auki

3.4.2020 - 444-tähtiportti ja kultaisen ajan aikajana on täysin auki

444-TÄHTIPORTTI JA KULTAISEN AJAN AIKAJANA ON TÄYSIN AUKI

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
3.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kauniit valot,
 
Kahtena viime päivänä on tapahtunut valtava muutos, nollaus/uudelleenkalibrointi. Kaikki mikä näytti vähän keikkuvan, on nyt täysin tasapainossa. Ne jotka eivät tietoisesti ylläpidä ehdottomasti korkeinta taajuuttaan, saattavat löytää itsensä alemmalta aikajanalta, koska näistä vaihteluista tulee hyvin selviä tänä aikana. Muista, että luomme kaikki omaa todellisuuttamme joka hetki ajankohtaisen värähtelymme perusteella. Tästä syystä on erittäin tärkeää saavuttaa ja ylläpitää korkein taajuutemme.
 
Tämä kuukausi on alkanut uudella aikakaudella, kultaisen ajan aikajanan ja portin avauduttua 1.4., eikä ole sattumaa, että teimme Emmanuellen kanssa kultaisen Kristus-valoaktivoinnin samana päivänä, koska kaikki oli täysin linjassa. Ihmiskunnalla aktivoidaan hyvin monia koodeja tässä erittäin voimakkaassa 444-portissa, joka avautui pari päivää sitten.
 
Minulla oli näky tästä valtavasta tähtiportista täysin avoimena, ja näin kaikkien sielujen päättävän astua siitä, kun he seisoivat sen edessä jalat ja kädet täysin avoimina. Jokainen alkoi pyöriä, ja sitten he astuivat tästä uskomattomasta portista. Portinvartijana palveluroolimme on avata nämä portit kaikille, jotka haluavat astua sisään. Tämä on yksi upeimmista näyistä, joka minulla on koskaan ollut, ja voit uskoa, että minulla on ollut monia!
 
Jaan kanssanne lyhyen tiivistelmän siitä, mitä ihmisille tapahtui ja mikä jatkuu, kun tämä massiivinen tähtiportti (yksi monista tässä kuussa) avautui kaikille, jotka päättivät astua sisään. Loppujen lopuksi kaikki on valinta, mutta kuitenkin korkeampi itsemme saattaa työntää meidät rajojemme yli ja avata sydäntämme hajottamalla meidät ohjelma ohjelmalta ja mahdollisesti panemalla meidät polvilleen, jotta voimme todella yhdistyä sydämeemme.
 
Näetkö, että huhtikuu sisältää korkeimmat Kristus-aikajanat? Tämä on massiivisten heräämisten kuukausi ja kaikkia tiennäyttäjiä, verkonvartijoita, portinvartijoita ja tähtivalo-olentoja kutsutaan toimimaan, "astumaan ylös ja ulos".
 
Viime päivinä on tapahtunut seuraavaa ja se voimistuu tulevina päivinä:
 
* Kurkkuchakra-aktivointeja (yskiminen, tukehtuminen jne., kun tämä chakra puhdistuu ja avautuu vielä enemmän).
 
* Korkeamman sydämen aktivointeja, jotka voivat vaihdella sydämen pienestä "väpätyksestä" erittäin voimakkaaseen.
 
* Saatamme nähdä/tuntea kultaisen Kristus-valon virtaavan astiamme läpi.
 
* Näemme/olemme kaunis sieluaurinko, joka säteilee solar plexuksen alueelta, kun astumme lisää omaan voimaamme.
 
* Taajuudet vahvistuvat todella, ja voimme kuulla sisällä, kun ne muuttuvat. Nämä äänet tulevat korkeammiksi ja korkeammiksi, kun pystymme "virittymään" ja kuulemaan multiversumimme lauluja.
 
* Venus-koodit ovat aktivoituneet viikkojen ajan ja niistä tulee jatkuvasti voimakkaampia. Venus-koodit ovat puhtainta rakkautta, kaikkein korkeinta taajuutta. Tässä virheettömässä taajuudessa ei ole kätkettyjä agendoja, siteitä tai kiinnikkeitä.
 
* Puhtauskoodit ovat aktivoituneet, kun puhdistamme itsemme ja muistamme, kuka todellisuudessa olemme.
 
* Rauha- ja tyyneyskoodeja, jotka auttavat meitä muistamaan ja ylläpitämään korkeimman yhteytemme sieluun.
 
* Ykseystietoisuuskoodeja jotka herättävät meidät, kun opimme todella välittämään toisistamme ja jakamaan toistemme kanssa.
 
* Solumme saattavat hyppiä innostuneena (sähkömagneettienergiaamme) siitä, mitä tällä hetkellä tapahtuu. On hyvin jännittävää niillä, jotka sallivat sydämensä ja mielensä avautua kaikille uusille mahdollisuuksille.
 
* Muista kunnioittaa itseäsi joka hetki, kun saatamme tarvita paljon enemmän unta ja lepoa tänä integrointiaikana. Saatamme myös huomata, että meidän tarvitsee juoda paljon enemmän puhdasta vettä, ja kehomme saattaa haluta kovasti myös auringonvaloa, kun kristallirakenteemme siirtyy etupenkille ja hiilikehomme hajoaa.
 
* Uuden Maan hologrammimme muodostuvat tällä hetkellä kvanttikentässä eksponentiaalista vauhtia, kun ruumiillistamme korkeampaa itseämme tai sieluamme ja meistä tulee nestemäistä plasmarakkautta. Saatamme huomata välitöntä materialisoitumista, joten on tärkeää pitää ajatuksensa puhtaana ja värähtelynsä korkeana kaikkina aikoina.
 
Meidän täytyy muistaa, miten tehokkaita olemme alkemisteina ja kävelevinä mestareina täällä. Kun täytymme ilosta ja rakkaudesta, emme ainoastaan nosta taajuuttamme ja ylläpidä sitä, vaan autamme vakauttajina kaikkia. Sillä ei ole merkitystä, missä olemme ja mitä teemme – sillä on merkitystä, että säteilemme tätä rakkaustaajuutta kaikkina aikoina.
 
Tehdäksemme tämän olemme oppineet sanomaan anteeksipyytelemättä "ei" kaikelle, mikä alentaa taajuuttamme, kun valitsemme viisaasti, kenet päästämme kenttäämme. Draama on menneisyyttä, kun kuljemme täysin ankkuroituneena ehdottomasti korkeimpaan aikajanaan.
 
Ykseydessä ja rakkaudessa eläminen on supervoimamme, ja pysymme vahvana, kuitenkin samaan aikaan pehmeänä ja tehokkaana.
 
Olemme uuden Maan puhtauskoodiaktivoijia. Meistä tulee niin yhdistynyt, että ehdottomasti ei mikään voi muuttaa tätä voimakasta harmoniaa.
 
Rakastan teitä,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >