HomeViestejäKim Semetis11.3.2020 - Karmakierroista rakkauskiertoihin

11.3.2020 - Karmakierroista rakkauskiertoihin

KARMAKIERROISTA RAKKAUSKIERTOIHIN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
11.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tunsin kutsun kirjoittaa tämän artikkelin ja tehdä videon auttaakseni kaikkia ymmärtämään vastaavuuden karmakiertojen ja "Päiväni murmelina" -elokuvan välillä, jossa esiintyi Bill Murray. Jos et ole nähnyt tätä elokuvaa, niin ehdotan, että katsot, jos tunnet sen kutsuvan. Tässä elokuvassa päähahmo elää saman päivän uudestaan ja uudestaan, kenties satoja kertoja, ja hän ei – paljon meidän tapaamme – tajua sitä hyvin, hyvin pitkään aikaan. Hän käyttäytyy samalla tavalla, hänellä on sama asenne, hän tuo saman energian jokaiseen päivään, kunnes hän lopulta alkaa nähdä sen, todella tajuta sen. Hän on "täysillä egossa", välittää vain itsestään ja on täysin tiedostamaton. Hän ei voi ymmärtää, miksi tämä tapahtuu (herää joka päivä elämään saman päivän taas uudestaan). Kuitenkin hyvin pitkään hän jatkaa samaa käyttäytymistä ihmetellen, miksi hän ei pysty siirtymään eteenpäin (seuraavaan päivään).
 
Tämä on täydellinen esimerkki karmakierrosta, koska monet meistä, tiedostamattomat ihmiset kokevat tätä joka päivä. Sanomme, että haluamme elämämme olevan parempaa, syytämme kaikkia ja kaikkea nykytilastamme (uhrienergiaa) tai itseämme. Valitamme elämäämme tai arvostelemme muita ja tuomitsemme heidät. Emme kuitenkaan tee koskaan rahtuakaan muuttaaksemme itseämme.
 
Miksi meillä on ihmisrotuna taipumusta tehdä niin? Koska saatamme ajatella, ettei meidän tarvitse muuttua, että maailman ja kaikkien ympärillämme täytyy muuttua. Ajattelemme, että me olemme täydellinen (taas ego) ja ettei kukaan muu tiedä, miten asiat tehdään, että he ovat typeriä, kyvyttömiä jne. Todellisuudessa he kärsivät siinä sisäisessä helvetissään, etteivät tunne olevansa riittävän hyvä. He eivät rakasta itseään, ja siksi he ovat kyvyttömiä rakastamaan syvästi toista. Mutta … mitä he oikeasti tekevät muuttuakseen, tehdäkseen itsestään ja elämästään paremman?? Eivät mitään.
 
Ehdottomasti jokainen kykenee muutokseen. Kuitenkin totta puhuen, muuttuminen vaatii ponnistelua, muuttuminen vaatii korkeampaa tietoisuustasoa. Se on kovaa työtä (alussa).
 
Emme voi odottaa, että meistä tuntuu todella hyvältä, jos emme avaa mieltämme ja sydäntämme, ja se alkaa meistä. Miten tämä liittyy karmakiertoon? Jos pidämme itseämme tai läheisiämme kyvyttömänä muutokseen, niin olemme määrittäneet, että olemme "jumissa" tässä todellisuudessa tai tilanteessa ikuisesti, kunnes on muutosta, kunnes mikä tahansa muutos alkaa rikkoa tämän kierron. Emme omista omaa voimaamme tai usko, että myös muilla on tämä voima. Kun meistä tuntuu, että joku on kykenemätön muuttumaan, niin kohtelemme häntä epäoikeudenmukaisesti, koska olemme kaikki kykeneviä suureen muutokseen. Meillä ei ole aavistustakaan, miten kauan tämä karmakierto on jatkunut, koska tiedämme, että kuljemme sieluperheinä ja jatkamme samanlaisten suhteiden esittämistä joka elämässä. Uudestaan ja uudestaan … Tämä on todella järjettömyyden määritelmä.
 
Vaatii vahvuutta ja rohkeutta katkaista karmaside, lopettaa karmakierron järjettömyys. Silloin kun pystymme käyttämään omaa vahvuuttamme, omaa kykyämme muuttua, niin lopetamme tämän kierron, kirjoitamme uudelleen DNA:mme ja jumalaisen suunnitelmamme. Näin voimakkaita olemme täällä energiamestarina. Ne jotka voivat tehdä tämän, eivät ehkä edes ymmärrä, mitä tekevät – he ehkä haluavat vain kasvaa yksilönä ja luoda rauhallisemman ja rakastavamman elämän itselleen sisällä ja ulkopuolella.
 
Tarkastellaanpa tuon elokuvan kehittymistä. Kun päähenkilö oivalsi, että hän haluaa pois tästä itse luomastaan vankilasta, hän teki pieniä muutoksia joka päivä – hän aloitti yksinkertaisilla ystävällisillä teoilla, ajatellen toisia itsensä sijasta. Kun päivät kuluivat, hän alkoi tuoda iloa toisille, ja tämä vuorostaan toi iloa hänelle. Hänessä tapahtui jotain taianomaista aikaansaamaan tietoisuusmuutoksen. Tämä muutos, tämä eläminen sydämestä, tämä kaikista välittäminen, sai aikaan sen, mitä kutsun rakkauskierroksi, karmakierron sijasta. Tämä auttoi hänet pois kurjuuskierrosta, ja hän loi sen sisällään. Siellä kaikki tapahtuu, sisällä. Oli hämmästyttävää katsella tämän miehen, joka vaikutti hyvin pitkään kyvyttömältä muutokseen, kehittyvän todella rakastavaksi ja välittäväksi mieheksi.
 
Hän pääsi pois tästä kadotuksen karusellista, ja siihen pystyt sinäkin. Me kaikki pystymme. Olemme kaikki kykeneviä muutokseen, kun opimme elämään rakkautena kaikkia kohtaan (ei vain perhettämme ja ystäviämme).
 
Muutaman viikko sitten avattiin 2222-koodit, ja nyt voimme todella tuntea näiden koodien valtavuuden, kun ne integroituvat. Olet ehkä huomannut näitä muutoksia omassa elämässäsi, kun tunnemme ja integroimme sisäisiä Kristus-tietoisuuskoodeja. Meidät on isketty kanveesiin auttamaan meitä integroinnissa. Saatamme kokea myös valotaajuuspäivityksiä (flunssa) ja monia muita fyysisiä ongelmia. Huomaan, että se ilmenee monin eri tavoin muilla, mm. syvänä suruntunteena, kun vapautamme tietoisuudesta lankeamisen energioita, mikä on tärkeä osa, kun integroimme Kristus-koodeja. Tämä on oleellista, ja saatamme myös huomata toisten tiedostamattomuuden. Kun nostamme oman tietoisuutemme aina vain korkeammalle, tuosta tiedostamattomuudesta tulee paljon selvempää meille, mikä myös auttaa meitä vapauttamaan tietoisuudesta lankeamisen aiheuttamaa syvää tuskaa ja loukkaantumista.
 
Tämä on voimallista evoluutio/siirtymäaikaa, ja me olemme portteja, me olemme portaaleja, me olemme verkonvartijoita, me olemme portinvartijoita, kun luomme uutta Maata sisältä käsin, ja kun teemme sen, nostamme kaikkien tietoisuutta. Kun otamme oman voimamme takaisin ja annamme myös toisille heidän voimansa. Uskotaanpa toisten kykyihin ja omiimme!
 
Siirrytään karmakierrosta rakkauskiertoon! Tehdään se!!!
 
Rakastan teitä, Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >