HomeViestejäKim Semetis4.3.2020 - Kristalliverkkojärjestelmämme todellinen voima

4.3.2020 - Kristalliverkkojärjestelmämme todellinen voima

KRISTALLIVERKKOJÄRJESTELMÄMME TODELLINEN VOIMA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
4.3.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaunis valoperhe,
 
Jaan kanssanne hyvin uskomattoman kokemuksen muutaman päivän takaa. Näin selvästi kristalliverkkojeni syttyvän ja sädehtivän täysin ladattuna sisälläni, ja sitten näin ne uuden Maan verkkoina. En pysty kuvaamaan kauneutta, jonka näin. Puhdasta iloa jota tunsin. Se oli mystinen, maaginen ja sanoin kuvaamaton "olemme saapuneet perille" -tunne. Tässä olemme – kaikki minkä vuoksi olemme tehneet kovasti työtä, on tässä nyt meille! Meitä muistutetaan olemaan kutistumasta takaisin pelkopohjaisiin ohjelmiin, kun kristalliverkkojärjestelmä on nyt korvannut vanhan ja vanhentuneen 3D/4D-matriisin. Se ei joka tapauksessa ollut koskaan totta, kun kaikki oli/on harhaa, joten miksi emme tee siitä vaikuttavinta luomusta, jonka voimme kuvitella?
 
Ei voi kuvitella kristalliverkkojemme todellista voimaa, kun ne superlataavat jokaisen ajatuksemme, jonka sallimme. Kun alamme todella poistaa puute- ja pelko-ohjelmia, oivallamme, että mikä tahansa on mahdollista tässä rakkauden kvanttiolemassaolossa. Jokaisessa anteliaisuuden teossa täällä on korkeinta taajuutta, joka heijastuu universumiin. Yksinkertaiset ystävälliset tekommekin heijastuvat …
 
Olemme kristalli ihmismuodossa ja säteilemme rakkaustaajuutta, jonka voi tuntea kaikissa galakseissa. Tässä pyhässä paikassa meillä on korkein vastuu energiastamme kaikkina aikoina. Ei ole hiukkaakaan myötätunnon puutetta, kun kunnioitamme ja arvostamme kaikkia muita. Lähetämme kaikille rakkautta ja sitten annamme heidän mennä kokemaan oman matkansa. Taajuutemme "laukaisee" jotkut ja/tai he torjuvat sen, ja se on meille myös ok, kun alamme todella ymmärtää, mitä värähtely-yhteensopivuus oikeasti merkitsee. Se merkitsee paljon irtipäästämistä koko ajan, kun kristalliverkkojärjestelmämme taajuus lisääntyy jatkuvasti. Opimme suremaan ns. menetystä, jos tarvitsee, ylläpitäen kuitenkin taajuutemme, koskaan "kutistumatta takaisin" mukautumaan vanhaan järjestelmään.
 
Pidämme uuden Maan kristalliverkkoja sisällämme. Olemme nuo verkot, ja kun sopeudumme tämän valtavuuteen ja tärkeyteen, alamme todella ymmärtää, ja kun ymmärrämme, laitamme avaimen koodiin (avainkoodi) avataksemme kaikki rikkaudet, joita uudella Maalla on täällä. Silloin pystymme avaamaan oven tai taivaan portit.
 
Täällä on kaunista, tähtiportti on auki. Tule sisään … sillä kaikki ovat tervetulleita tänne …
 
Rakastan sinua,
 
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >