HomeViestejäKim Semetis17.12.2019 - Ylösnousemusjarrut ovat pois päältä!

17.12.2019 - Ylösnousemusjarrut ovat pois päältä!


YLÖSNOUSEMUSJARRUT OVAT POIS PÄÄLTÄ!

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
17.12.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

 
Kuva: valokoodattu aktivointi fyysisen kehon ylösnousemusta varten, tekijä Kim Semetis, jumalainen jumalatarsoturi
 
Viesti, kun kohtaamme pelkomme ja annamme rakkautemme
 
Kun tarkastelemme sitä symbolismia ja niitä merkkejä joita universumimme (korkeampi itsemme) lähettää meille, näemme ne kauniina lahjana, joita ne ovat. Tietämistä, korkeampaa viisautta, joka ilmaisee meille koko ajan, joka päivä, joka hetki pienenpienen tai suurensuuren viesti. Kun alamme todella tunnistaa ja "lukea" näitä merkkejä, uskoa, etteivät ne ole sattumaa ja tietää, että ne ovat kuin tienviittoja ja kylttejä, jotka ohjaavat meitä, kun kuuntelemme korkeampaa tietoisuutta. Jaan tämän kokemuksen, koska valon lähettinä tiesin, että tämä oli viesti kaikille, jotka resonoivat.
 
Viime viikolla matkustin kotiin jouluksi katsomaan lapsiani, joita en ollut nähnyt hyvin pitkään aikaan. Lähdin iltalennolla, joten päivän aikana minulla oli tärkeä asia toimitettavana, noin puolen tunnin ajomatkan päässä paikastani. Kun lähestyin risteystä kääntyäkseni ostoskeskukseen, jossa tuo kauppa oli, edessäni paloi punainen valo. Kun painoin jarruja, ne eivät toimineet. Painoin lattiaan saakka eikä mitään, ei jarruja! Onneksi olen hyvin harkitsevainen ajaja, kuten aina olen ollut. Kuitenkin opetellessani ajamaan koulubussia monta vuotta sitten, opin olemaan vielä varovaisempi. En roiku puskurissa tai jarruta vasta viime hetkellä, joten minulla oli paljon etäisyyttä, ja kuin painoin jarrua uudestaan, luojan kiitos se piti, enkä törmännyt edessäni olevaan autoon. Minun täytyi vielä keplotella parkkipaikalle ja saada parkkiruutu, minkä tein turvallisesti. Universumini antoi minulle tarpeeksi jarruja, jotta pääsin hyvään parkkiruutuun. Kiitos, universumi!!
 
Tiesin, etten voisi ajaa kotiin ja minun täytyi tilata hinausauto ja joku hakemaan minut. Tämä tapahtui vain muutama tunti, ennen kuin minun oli määrä lähteä lentokentälle ja aivan ensimmäiselle lentomatkalleni. Tunnistin oitis symbolismin. Jarrut olivat pois päältä ylösnousemusprosessissani. Kohtasin suurimman pelkoni (lentäminen), ja tein ennenkuulumattoman luottamushypyn. Universumini palkitsi minut tavoilla, joita en vielä kyennyt näkemään. Mutta tiesin, että niitä oli, vaikka piilossa tällä erää. Sain ennen lähtöäni soiton mekaanikolta, että jarruhihnani oli ruostunut puhki ja se olisi hyvin kallis korjaus. Autoni oli vanha, joten tämä ei ollut mikään iso yllätys. Rakastin sitä kuitenkin edelleen ja halusin pitää sen, korkeammalla itselläni oli kuitenkin muita suunnitelmia. Ihmisitsellämme ja korkeammalla itsellämme on hyvin erialainen ymmärrys kvanttikentästä. Ihmisitsellä (ego) on hyvin rajoittunut näkemys ja korkeampi itse tietää, että kaikki on rajatonta. Saamme valita joka hetki. Mitä aiomme uskoa?
 
En pystynyt fokusoitumaan tuolla hetkellä päätökseen, korjaisinko autoni vai en, kun valmistauduin lähtemään kuukauden mittaiselle matkalleni. Keskityin menemään syvälle sisään yhdistyen korkeampaan itseeni ja pysymään korkeammissa maailmoissa. Pysyin tyynenä ja luotin, että kaikki oli jumalaisessa järjestyksessä joka hetki. Lennon, matkojen ja autoni osalta. Luotin, luotin ja luotin.
 
Lento meni upeasti ilman paniikkikohtausta – merkittävä urotyö minulle – kiitos schisandran (luonnon yrtti ahdistukseen, joka rauhoittaa välittömästi). Tämä oli yritti, jota olin matkalla hakemaan, kun jarrut lakkasivat toimimasta. Olin nauhoittanut myös rauhoittavan meditaation/aktivoinnin omalla äänelläni kuunneltavaksi lennon aikana. Kun valokehomme herää, se voi aiheuttaa suurta ahdistusta ja paniikkikohtauksia, mikä ei ole minulle uutta. Minulla oli ollut aina ahdistusta (tunteita, että minut työnnettiin myrkylliseen ympäristöön syntymässä), ja paniikkikohtaukset alkoivat yli 30 vuotta sitten. Minulla ei ollut tuolloin aavistustakaan, mikä syy oli, ja minulla on ollut niitä toisinaan kaikkina näinä vuosina ja olen vältellyt kaikkea, minkä luulin laukaisevan kohtauksen.
 
Perille saapumiseni jälkeisenä aamuna minut työnnettiin välittömästi palvelukseen, kun poikani auto hajosi. Tunnustelin muutaman päivän päätöstäni, korjaanko autoni vai en, ja tunsin, ettei minun pitänyt korjata sitä. Aioin kysyä mekaanikolta Floridassa, halusiko hän ostaa tuon auton. Kuitenkin juuri ennen kuin soitin hänelle, sain tunteen, että lahjoitan sen vain hänelle, ja kun kerroin hänelle tämän, hän oli shokissa. Kuka antaa autonsa pois? Me annamme! Korkeammissa maailmoissa jaamme, ja tehdessämme sen avaamme yltäkylläisyyskoodimme. Mitä enemmän jaamme, sitä enemmän saamme. Tämä ei kuitenkaan ole syy, miksi teemme sen, kun näemme rahan tarkoituksen uudessa Maassa.
 
Näemme, miten palveluroolimme muuttuu, kun ruumiillistamme enemmän sielumme valoa. Fyysisen kehon ylösnousemus on täysin uusi taso, ja taso nousee jatkuvasti ymmärryksessämme ja rakkauskapasiteetissamme. Kun kerroin mekaanikolle, että annoin hänelle tuon auton, sydämeni laajeni niin suureksi, että rakkaus jota tunsin, oli niiiiin uskomatonta, että haluan jatkaa antamista, antamista, antamista! Se on tarttuvaa, ja mieleeni tulee jatkuvasti elokuva "Anna hyvän kiertää".
 
En kerro tätä kerskuakseni tai rehennelläkseni, vaan inspiroidakseni muita jakamaan ja lahjottamaan kaikilla uusilla tavoilla, kaikilla uusilla tasoilla, koska rakastaisin sitä, että koette silkkaa iloa jakamisesta/lahjoittamisesta. Ihminen haluaa hamstrata ja roikkua kiinni ja sanoo: "Mitä minä siitä saan?", kun taas sielu vain rakastaa kaikkea ja tietää, että kun jaamme sen, mitä meidän täytyy jakaa, kaikki annettaan meille täydelliseen aikaan.
 
Siis olin huoleton ensimmäistä kertaa moniin, moniin vuosiin. Minusta tuli uber-kuski ja autoin lapsiani pääsemään töihin ja takaisin heti saapumistani seuraavana päivänä, toiselta perheenjäseneltä lainatulla autolla. Koko puolitoista viikkoa sen jälkeen sanoin universumilleni: "Tuo minulle auto, ja ajan ihmisiä, minne heidän täytyy mennä" (palvelu). Tätä tein jo, kuitenkin jonkun toisen autolla. Tuona aikana katselin autoja ja automaattisesti palasin samaan autoon uudestaan ja uudestaan. Muutama päivä sitten heräsin kuullen sanat: "Ostat auton tänään", ja kuultuani sen muutaman kerran tiesin, että minun oli määrä koeajaa tuo auto.
 
Niinpä menimme sinne, ja kaunis sielu uskomattoman energian kera, odotti meitä autokaupan ovella. Kerron hänelle, mitä autoa tulin katsomaan, ja hän antoi minulle välittömästi avaimet, jotta voisin mennä yksin koeajolle. Meillä oli upeita keskusteluja energiasta, ja tietoni kiehtoi häntä. Hän kertoi minulle, että kun katsoin häntä, hänestä tuntui, että katsoin hänen sieluunsa. Vahvistin hänelle, että juuri niin teen, kun luen toisten energiakenttää. Siis tässä kävin keskustelua autokaupassa korkeammasta tietoisuudesta, vaikkei hänellä ollut aavistustakaan, mitä tapahtui. Minulle myönnettiin heti autolaina, vaikkei minulla ole paljon tuloja – tosin minulla on hyvät luottotiedot. Muutama tunti myöhemmin ajoin kotiin melkein upouudella autolla (5000 mailia). Vau! Miten mahtava päivä!
 
Muistutus: Pikkuegomme yrittää saada meidät sekoamaan, kun pelkoa tulee esiin. Sanomme pelkästään: "Ei. En usko enää tuota ohjelmaa. Sen sijaan päätän luottaa, kun tiedän, että teemme niin korkeammissa maailmoissa." Luotamme. Se on kuin hyppäisi kallionkielekkeeltä ilman laskuvarjoa, tai kävelisi nuoralla ilman turvaverkkoa. Emme tarvitse sellaista enää! Meillä on tämä uskomaton kyky uudelleenohjelmoida itsemme joka hetki joka päivä. Kuuntelemme ajatuksiamme, kuitenkin kieltäydymme uskomasta niitä. Voimme kuunnella mielen höpötystä vähän ja sallia tämän energian vapautua, ja sitten voimme puhua sille ja muuttaa tuon silmukan egoversiosta korkeamman itsen versioksi. Se on todella näin yksinkertaista, jos sallimme sen olla.
 
Muistutus: Ego haluaa mutkistaa, korkeampi itse yksinkertaistaa.
 
Miksi jaan tämä kokemuksen? Jaan tämän kanssanne, koska tämä viesti ei ole vain minulle, vaan kaikille. Ylösnousemusjarrut ovat pois päältä, ja menemme täyttä höyryä eteenpäin, kun luotamme universumiimme, korkeampaan itseemme joka hetki. Valtavien luottamushyppyjen tekeminen sinkoaa meidät korkeampiin maailmoihin! Kun avaamme sydämemme ja tunnemme tämän valtavan rakkauden virtaavan nestemäisenä rakkautena, meistä tulee rakkautta. Olemme rakkautta, puhdasta ja yksinkertaista, ja kun säteilemme tätä rakkautta, se heijastuu universumimme halki. Elämästämme tulee yksinkertaista ja puhdasta, kun taajuutemme huokuu uusia koodeja ja sointuja. Toiset voivat tuntea tämän, vaikka he olisivat tietämättömiä energiasta tai siitä, miten se toimii.
 
Avainkoodi: Tee, mitä sinun täytyy, avaamaan sydämesi ja pitämään se auki joka hetki, koska se täyttää meidät ilolla, kun antaudumme korkeammalle itsellemme. Emme ole erillään korkeammasta itsestämme. Olemme yhtä.
 
Rakkaussiunauksia,
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >