HomeViestejäKim Semetis19.11.2019 - Kerää tavarasi, olen tullut viemään sinut kotiin

19.11.2019 - Kerää tavarasi, olen tullut viemään sinut kotiin

KERÄÄ TAVARASI, OLEN TULLUT VIEMÄÄN SINUT KOTIIN!

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
19.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvää huomenta, kauniit sielut.
 
Kristus- ja enkelienergiaa tulee hyvin voimakkaasti tänään ja uudistaa rakkaustaajuutemme. Antaudu iloisesti tälle uskomattomalle taajuudelle, kun olemme kotona.
 
Tänään on suuri muutospäivä eilisen plasman ja solaris/sieluaktivoinnin ja integroinnin jälkeen. Meistä tuntuu kevyemmältä ja uudistuneelta, kun sieluvalomme (plasma) integroituu lisää. Meistä voi tuntua siltä, että on käännetty katkaisimesta, kun on monta päivää tuntunut epätasapainoiselta tai eksyneeltä.
 
Tähtikäyrämme ovat taas kasvussa, mikä kutsuu esiin luovuuttamme ja halukkuuttamme inspiroida toisia. Kuin puusta pudonnut kypsä omena, olemme täynnä uutta tietoa ja viisautta, ääriään myöten täynnä korkeampaa tietoisuutta. Tunnemme olevamme kuin kiikkulaudalla, mennen ylös ja alas, ylös ja alas. Tämä on laajentumis- ja supistumismatka, ja meidän täytyy käyttää laajentuminen täysin hyödyksi, ennen kuin taas supistumme.
 
Energia on hyvin korkealla tänään, joten tee, mitä sinut johdatetaan tekemään. Älä ajattele sitä ihmismielellä, kun se kampittaa sinut aina. Luo ja toimi sydämestä ja tunne, mitä se kehottaa sinua tekemään.
 
Olemme muuttuneet taas kerran, kun ratsastamme näillä kauniilla ylösnousemusaalloilla. Olemme kaikki omalla ainutlaatuisella matkallamme, joka on tarkoitus jakaa toisten kanssa. Energia tunnetaan ja koetaan hyvin eri tavalla (kuitenkin usein samalla tavalla). Olemme kaikki omassa värähtelyssämme, joten energiaraporttimme saattavat resonoida tietyllä hetkellä tai sitten eivät. Energia on tarkoitus tuntea ilman ihmismielen sekaantumista asiaan.
 
Mitä korkeammalle menemme, sitä puhtaampi meistä tulee ihmismuodossa. Vääristymiä ilmenee edelleen, kunnes saavutamme tietyn rakkaustason. Olemme kristalliolentoja ihmismuodossa. Kun aktivoimme sisäiset kristallit, meistä tulee voimakas energiapyörre, jossa kaikki on mahdollista, kun värähtelemme korkeammalla. Olemme moniulotteisia valo-olentoja, jotka näyttävät tietä kotiin. Universumimme on kotimme, jota luomme joka hetki.
 
Kristus- ja enkelienergiaa tulee hyvin voimakkaasti tänään ja uudistaa rakkaustaajuutemme. Antaudu iloisesti tälle uskomattomalle taajuudelle, kun olemme kotona.
 
Rakkautta, Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >