HomeViestejäKim Semetis10.9.2019 - Kristalliverkkopäivityksiä fyysisessä kehossa

10.9.2019 - Kristalliverkkopäivityksiä fyysisessä kehossa

KRISTALLIVERKKOPÅIVITYKSIÄ FYYSISESSÄ KEHOSSA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
10.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Fyysisessä kehossamme on tapahtunut kristalliverkkojen merkittävää muutosta/päivitystä siitä lähtien, kun uudet 2020-koodit tulivat vasta muutama päivä sitten. Tunsin kehoni muuttuvan noin viikko ennen tämän tapahtumista. Olet ehkä huomannut tai huomaat pian, että fyysiseen kehoosi ilmestyy pikkuruisia tai paljon suurempia kohoumia, jotka saattavat näyttää märkärakkuloilta, paiseilta tai finneiltä, paikkoihin joissa sisäisiä kristalleja on aktivoitu ja muodostunut aivan ihonpinnan alle.
 
Oman kokemukseni mukaan nämä saattavat muuttua punaisiksi pisteiksi "itämisajan" jälkeen ja sitten iho saattaa alkaa kesiä. Minulla on muodostunut monia näitä peräkkäin käsiini ja jalkoihini vuosia, vaihtelevasti. Viimeisen vuoden ne ovat lisääntyneet roimasti. Se on hidastunut pari viikkoa, ja nyt ensimmäistä kertaa niitä on ilmestynyt suorana rivinä pohkeeseen eilisaamusta alkaen. Nämä ovat hyvin suuria, kun kristalliverkkomme syttyy ja aktivoi sisäiset kristallit. Tätä tapahtuu viime kuun ja tämän kuukauden alun kollektiivisen mallinpyyhkimisen jälkeen. Meillä on tapahtunut merkittävä puhdistuminen valmisteluna uusiin koodeihin, joita tuli äskettäin. Tämä kristallirivi pohkeessani ei ole missään meridiaanipisteissä, ja tiedän, että tämä on osa uutta verkkojärjestelmää, joka muodostuu tässä nyt-hetkessä.
 
Olen nähnyt kristallirakenteita ilmestyvän ympäri kehoani viime vuodet, kun alamme huomata, että kehomme hohtaa ja kimaltaa, kun näitä pikkuruisia kristalleja ilmestyy. Alamme näyttää siltä, kuin meillä olisi kimalletta ympäri kehoamme, kun meistä tulee kristallinen. Tämä voi olla erityisen selvää ollessamme auringossa. Kristallien ja andaroiden kanssa työskentely auttaa sisäisten kristallien aktivoinnissa.
 
Tämä merkittävä muutos/päivitys kristalliverkossamme tehostaa entisestään DNA-päivityksiämme ja virittää meidät lisää universumiimme, ja kaikkia uusia korkeampia aikajanoja ilmestyy. Tämä tapahtuu myös yhdessä uuden Maan kristalliverkojen kanssa, jotka vahvistuvat eksponentiaalisesti puhdistavan Dorian-hurrikaanin jälkeen, joka auttoi äskettäisessä solupuhdistuksessa. Henkilökohtaisesti vapautin hyvin paljon pelkoa, jota oli fyysisessä astiassani. Minun täytyy lisätä tässä, että vaikka olemme 5D:ssä ja korkeammalla, voimme edelleen vapauttaa asioita. Minulla oli paljon pelkoa, kun myrsky lähestyi. Kuitenkin mennessäni ulos kaikki olivat rauhallisia ja jatkoivat vain päiväänsä, kuin mitään ei tapahtuisi. Eräs naapuri mainitsi myös, että läheiseltä bensa-asemalta oli loppunut bensa (tyypillistä ennen hurrikaania), kun taas omassa todellisuudessani/ulottuvuudessani ei ollut sellaista kokemusta. Näin moniulotteisuus toimii, ja kaikilla voi olla täysin erilainen kokemus riippuen omasta taajuudestaan.
 
Avaimena on muistaa, että nämä fyysisen kehomme kristallit vahvistavat energiaamme, projektioitamme ja luomuksiamme. Meidän on erittäin tärkeää valvoa tarkkaan ajatuksiamme. Uneksia suuria, kun puhumme ääneen sydämemme halun vahvistaaksemme lisää toiveitamme. Menneitä ovat ne päivät, jolloin sätimme itseämme, mikä ei ollut itsemme kunnioittamista ja arvostamista kauniina valo-olentona. Päästä irti siitä 3D-ihmishölynpölystä, ettemme ole tarpeeksi hyvä, tarpeeksi fiksu, tarpeeksi kaunis jne. jne. jne.
 
Lähetä kehollesi/soluillesi/kristalleillesi rakkaustaajuutta pitkin päivää ja katso, miten nopeasti sydämesi toiveet tulevat sinulle. Jätä huomiotta se, miltä kehosi näyttää tämän uskomattoman transformaation aikana, koska se on oleellinen osa tätä prosessia ja evoluutiotamme, jonka täytyy tapahtua tänä aikana ja matkan varrella.
 
Nämä ovat jännittäviä aikoja, kun 2020-koodit on installoitu uuden Maan kristalliverkkojärjestelmään. Kvanttihyppäämme kaikille uusille korkeammille aikajanoille, kun jätämme menneisyyden taakse. (Teknisesti ottaen ei ole aikaa – me vain muutumme.) Solumme ja kristallimme kihisevät innostuksesta, kun tämä valtava päivitys tapahtuu ja vie meidät korkeammalle Kristus-tietoisuusaikajanalle.
 
Ole valmis merkittäviin muutoksiin, kun taajuuskaistaleveytemme ulottuu aina vain korkeammalle, kun kollektiivitietoisuus tuntee rakkaus- ja ykseysaallon toisensa jälkeen huuhtovan ylitseen kuin lempeä valoaalto. Ykseyttä tunnetaan ennenkuulumattoman laajasti, ja ne jotka eivät vastusta ja joilla on avoin sydän, integroivat nämä voimakkaat rakkausvoimat.
 
Kaikkea rakkauttani,
Kim Semetis
 
10.9.2019
 
Muista tämä: kun koet aalto aallon jälkeen kuumuutta, kehokipua ja muita ylösnousemuksen epämukavuuksia, se tuo meitä lähemmäs sitä, ettei meillä enää ole näitä kokemuksia päästäessämme irti näistä ohjelmista, joita on fyysisessä kehossa, ja kiertäessämme ylöspäin omassa ylösnousemusprosessissamme. Tämä on kaunis ja taianomainen kokemus, kun ankkuroimme ja sisällämme enemmän fotonivaloa, joka auttaa oman evoluutiomme lisäksi myös kollektiivia. Tämä on todellista ykseyttä, kun ns. "uhraudumme joukkueen (kollektiivin) puolesta". Kun autamme itseämme, autamme myös muita. Tätä tulimme tänne tekemään. Syvän rakkauden, kunnioituksen ja kiitollisuuden kera kiitän kaikkia portinvartijoita, verkonpitäjiä ja valonpitäjiä.
 
P.S. Käytän itse luomaani pyhää öljysekoitusta auttamaan kristallien aktivoinnissa ja siihen liittyvissä iho-ongelmissa. Sen nimi on Siunauksia, ja se on kanavoitu Äiti Marialta muutama vuosi sitten parannus/voiteluöljyksi ja ihastuttavaksi parfyymiksi. Sitä löytyy nettisivuiltani.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >