HomeViestejäKim Semetis8.9.2019 - Uusia kollektiivisia 2020-valokoodeja installoitu kristalliverkkoon

8.9.2019 - Uusia kollektiivisia 2020-valokoodeja installoitu kristalliverkkoon

UUSIA KOLLEKTIIVISIA 2020-VALOKOODEJA INSTALLOITU KRISTALLIVERKKOON

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
8.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kosminen energiaraportti
 
Täysin uusia valokoodeja tuli eilen illalla. Nämä olivat hyvin erilaisia, kuin olin nähnyt aiemmin. Näen tavallisesti valokoodien lentävän ohitseni hyvin nopeasti. Voin nähdä ne selvästi, kun ne kiitävät ohi ja tuntuvat hyvin kevyiltä ja virtaavat hyvin vapaasti. Jotkut ovat symboleja, jotkut näkyvät matemaattisina yhtälöinä ja joskus väreissä. Tällä kertaa se oli täysin erilaista, kun niistä tuli selvempiä minulle.
 
Ne oli kaikki kirjoitettu mustalla, hyvin yhtenäisellä ja tummalla värillä eivätkä ne liikkuneet paljoa tai ollenkaan. Kun aloin fokusoitua niihin silmät suljettuna, näin huoneen, jossa olin, ja siellä oli paljon valokoodeja kaikkialla ympärilläni, ja ne olivat hyvin lähellä yhdessä toisiaan ja myös minua. Tämä oli kiinteä koodiseinä, kaikki punottuna yhteen, kuin kangas johon olin kietoutunut. Kuitenkin näin huoneen, jossa olin, kun makasin sängyssä valmistautuen nukkumaan. Sinäkin olet ehkä nähnyt näitä koodeja, koska ne eivät olleet vain minulle. Olet ehkä huomannut myös kipinöitä liikkuvan ympäri, kun moniulotteisuutemme tulee läpi. Tämä upea ykseydentunne on uskomaton, kun sydämemme avautuu. Voimme tuntea kotimme hengittävän, kun seinät liikkuvat ja kaikki tuntuu elävältä. Näin on, koska energia on jatkuvassa liikkeessä.
 
Tiesin intuitiivisesti, että tämä oli hyvin merkityksellistä, kun olemme olleet kollektiivisessa mallinpyyhkimisessä yli kuukauden lineaarista aikaa. Nämä olivat koodeja uutta mallia varten, joka on lopultakin muotoutumassa. Ja lopultakin koodit tekevät itsensä tunnetuksi ja näyttävät, miten vahvoja ja kiinteitä ne ovat.
 
Olemme odottaneet näitä uusia koodeja kuukausien ajan, vuoden alusta saakka, ja ne ovat lopultakin saapuneet. Nämä ovat koodeja 2020-mallia varten.
 
Mestarirakentajalla menee jonkin aikaa siihen, että hänen luomuksensa alkaa saada muodon, kun hän aloittaa tyhjästä ja luo mahtavan rakennuksen. Sama pätee meihin, kun mallimme pyyhittiin puhtaaksi kuukausia sitten. Lisäsimme hitaasti uusia koodeja, ja sitten tapahtui uusi mallinpyyhkiminen, mikä vei meidät taas nollapisteeseen.
 
Nämä koodit eivät olleet vain minulle, vaan myös kollektiiville. Vakaa uusi perusta on laitettu paikoilleen, kun alamme nähdä hyvin nopeasti, että olemme uuden maaluomuksemme mestarirakentajia. Tämä on valtava kollektiivinen muutos – massiivinen ja mittasuhteiltaan monumentaalinen.
 
Näen Galaktisen valoneuvoston, arkkienkeleiden, ylösnousseiden mestareiden ja opettajien hymyilevän ja nyökkäävän hyväksyvästi hyvin tehtyä kollektiivista työtä. Tämä ei ole eräänlainen valmistuminen ainoastaan kaikille portinvartijoille, verkonpitäjille ja valonpitäjille, vaan myös koko ihmiskunnalle, sillä olemme kaikki yhtä ja kaikki hyötyvät tästä täysin uudesta korkeamman aikajanan kehityskaaresta. Meille kaikille on annettu lisäpotku ylösnousemuksessa.
 
Tämä merkitsee, että kaikki jotka haluavat osallistua ja integroida nämä koodit, tietoisesti tai tiedostamatta, näkevät muutoksen parempaan elämässään. Nekin jotka ovat tietämättömiä omasta ylösnousemusevoluutiostaan, alkavat nähdä taikaa ilmestyvän elämäänsä monumentaalisessa määrin. Jos he hyväksyvät nämä lahjat ja ovat kiitollisia niistä, lisää annetaan. Ja niin homma etenee. Näin energia toimii, sillä avoimen sydämen, hyväksymisen ja kiitollisuuden myötä annetaan lisää riippumatta siitä, onko tietoinen tästä ilmiöstä vai ei.
 
Älä tuomitse niitä, joiden ajattelet olevan unessa tällä ylösnousemusmatkalla, sillä kaikki herätetään omana aikanaan, joka on täydellinen kullekin sielulle.
 
Tämä koko kulunut viikko on ollut – ja on edelleen – massiivista korkeamman sydämen aktivointia kaikille, ei vain harvoille valituille, jotka resonoivat. Meitä on autettu vanhan toimintamallin polttamisessa. Kuumuus ja tulipalot auttavat tässä. Hurrikaani Dorian on massiivinen kollektiivipuhdistus ja karmapuhdistus kaikille, ja olemme edelleen tässä energiassa erittäin vahvasti. Kun tämä vaihe on loppu, tunnemme kaikki muutoksen jollain tavalla. Se voi materialisoitua hyvin nopeasti (tai kaikki kerralla) joillakin, tai se tapahtuu asteittaisemmin toisilla. Älä kuitenkaan yhtään epäile: kaikki tuntevat/kokevat tämän muutoksen jollain tavalla riippuen kunkin sielun värähtelytasosta.
 
Ota onkeesi, että tämä muutos tapahtuu ja se tapahtuu nyt. Huomaa pienet asiat, huomaa suuremmat asiat. Nämä ns. oman luomisemme lahjat ovat perintösi, syntymäoikeutesi ylösnousseena mestarina, joita me kaikki olemme. Ole kiitollinen kaikesta, mitä saadaan, ja huomaa, miten nopeasti tulee lisää.
 
Yltäkylläisyyttä on täällä kaikille ja sitä tulee monissa muodoissa. Uneksikaa suuria, rakkaat ystävät. Nähkää se, tuntekaa se ja katsokaa, miten nopeasti se tulee.
 
Pyri pitämään sydämesi avoimena koko ajan. Rakasta ja kunnioita kaikkia lahjoja, joita tuodaan kokemuksiisi täällä, sillä se kaikki on omaa luomistamme. Tehkäämme siitä kaunista, tehkäämme siitä taianomaista ja rakkaudentäyteistä joka käänteessä, sillä olemme oman hologrammimme mestarirakentaja, mestariluoja. Olemme mittaamattoman voimakkaita. Astutaanpa tähän voimaan ja luodaan lisää rakkautta, lisää iloa ja lisää onnellisuutta koko luomakuntaan.
 
Olemme Galaktinen valoneuvosto, ja meille on kunnia lähettää teille tämä viesti tämän "astian" kautta, joka on myös jäsen, kun olemme kaikki osallistuneet tämän viestin kirjoittamiseen.
 
Kiitos ja paljon rakkautta kaikille,
Kim Semetis
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >