HomeViestejäKim Semetis1.9.2019 - Kohoaminen energiamestarina

1.9.2019 - Kohoaminen energiamestarina

KOHOAMINEN ENERGIAMESTARINA

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
1.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei, rakas valoperhe.
 
Tämä on viimeisin artikkelimme energiamestaruudesta ja siitä, miten muutoksia tapahtuu jatkuvasti matkan varrella. Elokuun energiat fokusoituivat puhdistumiseen ja tulevien koodien integroimiseen. Tätä jatkuu vielä muutaman päivän, kun kristallirakenteemme päivittyy uusiin taajuuksiin. Syyskuu tuntuu kevyemmältä kaiken tuon irtipäästämisen jälkeen, kun fokusoidumme enemmän siihen, mitä tarkkaan ottaen haluamme luoda omaan todellisuuteemme. Nauttikaa (suom. huom. kirjoitettu muotoon, joka merkitsee "ilossa"), rakkaat!
 
Kun ruumiillistamme enemmän valoa ja sisällämme enemmän valoa, päästämme irti kaikista alemmalla värähtelevistä todellisuuksista ja aikajanoista. Kaikki yksinkertaisesti putoavat pois, kun taajuutemme nousee ja viritymme aina vain korkeammalle. Tämä tapahtuu vähitellen, kun päästämme irti tiheydestämme ja tunteistamme, jotka liittyvät alempiin taajuuksiin. Sellaiset tunteet kuin pelko, viha, ahdistus ja suru alkavat hävitä. Karma- ja kiintymissiteiden solupuhdistumista tapahtuu koko matkan ajan, ja huomaamme, että tilaisuuksia tähän irtipäästämiseen annetaan, koska se tapahtuu meidän hyväksemme, ei meille. Kun tätä tapahtuu, meidän täytyy pitää mielessä, että kaikki on illuusiota ja värähtelymme sanelee todellisuutemme täällä. Meidän täytyy tuntea nämä tunteet täysin, olla niiden kanssa, kunnioittaa niitä, puhua ne ääneen vapautumiseksi, muistuttaen itseämme olemasta tukahduttamasta niitä enää ja tietäen, että kaikkea pidetään olemuksemme solussa ja hermossa. Kun nämä sanat puhutaan, tuo energia häviää, ja kunnioitamme tätä. Meillä on se rauhallinen tietäminen, että kaikki on hyvin.
 
Kaikki uudet korkeammat aikajanat kirjoitetaan uudelleen meillä, kun tämä tapahtuu. Sillä ei ole mitään tekemistä todellisuutemme kanssa, mitä toisille esitetään tai tapahtuu. Jokainen meistä on oma luojansa, jokainen omassa multiversumissaan, kauniissa luomuksessaan/luomakunnassaan joka nyt-hetki.
 
Kun tunnemme pelon heräävän, meidän täytyy käsittää, että sydämemme on sulkeutunut, ja tehdä, mitä tarvitaan sen avaamiseksi taas. Vietämme aikaa luonnossa, leikimme kristallien ja andaroiden ja lasten kanssa, ja opimme, miten leikitään taas omassa hologrammissamme. Luomme jossain muodossa (taide, kirjoittaminen tai mikä tahansa luovuus), mikä siirtää ja muuttaa meidät takaisin täyteen rakkauteen. Voimme muuttaa energiamme hetkessä, ja meidän täytyy käsittää, että voimme päästä takaisin tähän paikkaan, koska tahansa haluamme. Uusi Maa on tunne, joka on sisällä, ja siellä asuu taikuus, rauha ja rakkaus.
 
Kun opimme vakauttamaan energiamme, meistä tulee uuden Maan 5D-malli- ja verkkojärjestelmän vakauttajia. Huomaamme, että toisia putoaa pois kaiken tämän tapahtuessa, koska emme enää värähtele samassa taajuudessa. Tämä on sielumme luonnollista evoluutiota ja edistymistä. Tässä opimme olemaan ottamatta mitään henkilökohtaisesti, kun alamme nähdä kaiken korkeammalta olemassaolotasolta.
 
Karman solupuhdistuksia tapahtuu myös koko matkan ajan auttamaan meitä. Vapauskoodeja aktivoidaan jokaisen puhdistuksen jälkeen, kuten myös mallinpyyhkimisiä ja egon kuolema. Jotkut ovat pieniä (kenties tunnin tai pari), ja toiset saattavat viedä päiviä, viikkoja, kuukausia ja kenties vuosia. Nämä auttavat vapauskoodeja integroitumaan täydemmin. Tässä alamme kokea vapautta täysivaltaisena valo-olentona. Vapauskoodit aktivoivat sisällä ja sitten materialisoituvat maailmaamme/universumiimme, kun alamme nähdä sen omassa todellisuudessamme. Vapaus työskennellä palveluksessa, vapaus integroida lisää valoa, lisää rakkautta – kaikkia pidetään ensin sisällä ja sitten säteillään ulospäin, kun jaamme valoamme ja rakkauttamme kaikkien niiden kanssa, joita kohtaamme.
 
Kenttämme laajenee, ja kaikki jotka astuvat siihen, voivat tuntea tämän rakkauden ja ovat tietoisia olemisestaan hologrammissamme, todellisuudessamme. Meihin ei enää vaikuteta, eikä meitä vedetä takaisin matalampiin energioihin, kun vapautamme kaiken draaman kentästämme. Energiamme on arvokasta, ja kun vetäydymme ja vietämme paljon aikaa yksin, olemme oman energiamme mestari. Tämä on jatkuva prosessi, kun nostamme tasoa vähitellen ylösnousseena mestarina.
 
Näemme ja käsitämme voimamme mestariluojana ja olemme täällä näyttämässä tietä, kun elämme elämäämme täysin Kristus-olentona. Elämme rakkaudessa, kun ykseystietoisuus virtaa meidän lävitsemme tai on me kaikkina aikoina. Elämme esimerkkinä kaikille siitä, miten ykseystietoisuus todella toimii puhtaasti ja rakkaudessa.
 
Lähetän teille kaikille puhtainta rakkautta,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >