HomeViestejäKim Semetis9.8.2019 - Aalloilla ratsastaminen - galaktinen korkeamman sydämen aktivointi

9.8.2019 - Aalloilla ratsastaminen - galaktinen korkeamman sydämen aktivointi

AALLOILLA RATSASTAMINEN – GALAKTINEN KORKEAMMAN SYDÄMEN AKTIVOINTI

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
9.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ylösnousemuksen kanssa tanssiminen
 
Eilisen Leijonaportti karjui sisään mitä kauneimman ja hienoimman energian kera. Meistä tuntui kevyemmältä, leikkisämmältä ja ilontäyteisemmältä koko päivän. Heräsimme kera sanojen "ryhdy töihin", ja kuuntelimme korkeampaa itseämme, joten nousimme ylös ja lähdimme liikkeelle, työskentelimme kotona ja sitten meitä opastettiin lähettämään tilaus ja tekemään "operaatio kristalliverkot" erityiskristalleilla, jotka valittiin Leijonaporttia varten. Meillä on myös yllämme uimapuku, koska tiesimme, että meitä opastettaisiin menemään mereen. Ja oli hyvä asia, että teimme sen, koska jep, totta tosiaan päädyimme mereen.
 
Se oli täydellinen tapa juhlia Leijonaporttia. Kirjoitimme symboleja ja valokoodeja hiekkaan ja vietimme paljon aikaa vedessä. Kun ratsastin noilla aalloilla, tunsin ykseyttä veden, maan ja kaiken kanssa. Tunsin, että aallot olivat hyvin symbolisia ylösnousemusaalloilla ratsastamiselle ja sille, että mitä enemmän päästämme irti emmekä taistele sitä vastaan, sitä helpommaksi se tulee. Tunne itsesi ratsastavan näillä herkullisilla ylösnousemusaalloilla, mennen ylös ja alas aaltoillessamme. Ajattele sitä näin, koska tiedämme, ettemme voi taistella merenaaltoja vastaan – ne ovat voimakkaampia kuin me. Kuitenkin jos virtaamme niiden kanssa, se on kuin kaunista tanssia. Näin navigoimme ylösnousemusta. Emme voi taistella sitä vastaan – se on jo alkanut. Tämä on kaunis transformaatio, johon osallistumme ja johon ilmoittauduimme kauan sitten. On kunnia olla hereillä ja tietoinen tämän evoluution tapahtumisesta, ja jaamme tämän matkan toisten kanssa auttaaksemme heitä, kun hekin heräävät.
 
Ilontäyteisen päivän jälkeen sähkömagnetismi oli superkorkeaa, supernopeaa eilen illalla. Katselin elokuvaa, ja aivan yhtäkkiä se hyppäsi urheiluun (samalla kanavalla), joten vaihdoin kanavaa ja palasin takaisin siinä toivossa, että elokuva tulisi takaisin. Siellä oli edelleen baseball-ottelu, tällä kertaa vain espanjaksi! Oli pakko nauraa moniulotteiselle elämiselle! Niinpä sammutin television ja menin ulos luontoon kuuntelemaan heinäsirkkojen laulua, kun sydämeni alkoi väpättää. Ja se lisääntyi hitaasti, kunnes minusta tuntui, että koko rinnassani ja sitten kehossani oli sydämensykettä. Olemme kvanttisia ja koko kentästämme tulee "sydänkenttä". Olemme kosminen kvanttirakkauskenttä, kun säteilemme ulospäin.
 
Viime yönä tämä korkeamman sydämen aktivointi räjähti täysimittaiseksi, ja kun tätä tapahtuu, sillä on taipumusta tuoda mukanaan ohjelmamme, jotka eivät ole rakkautta. Nämä ovat syvimmälle juurtuneita pelko-, erillisyys-, turvattomuus- ja arvottomuusohjelmia ja paljon muuta. Se iski niin nopeasti ja meni niin korkealle, että se aiheutti paljon ahdistusta ja surua joillain. Minä tunsin sen, mutta se ei kuitenkaan vaikuttanut minuun näin. Jaan niille, jotka kokivat tätä. Tämä oli hyvin syvä solutason vapautus, kun kaikki nämä ohjelmat ovat solutasolla. Se puhdisti tämän elämän lisäksi kaikista muista elämistämme ja galaktisilta aikajanoilta. Puhdistamme myös esi-isälinjoja – kun puhdistamme itseämme, puhdistamme myös kollektiivin puolesta. Tämä on monumentaalinen tehtävä, ja se tuntuu joskus liian paljolta kestää. Mutta muistuta itseäsi ratsastamaan näillä aalloilla, kuin olisit meressä – virraten jokaisen aallon myötä ja tietäen, että se helpottaa (aivan kuten meri tyyntyy myrskyn jälkeen), kun vapautus on ohi, kun rentoutamme lihaksemme ja muistutamme itseämme hengittämään.
 
Vinkkejä näillä aalloilla ratsastamiseen parhaan kykymme mukaan.
 
* Päiväkirja on erittäin tehokas työkalu. Kun kirjoitamme sen paperille, tämä energia virtaa meistä ulos. On tärkeää olla tuomitsematta tai sensuroimatta kirjoittamistaan ja antaa v-sanojen ja kirosanojen lentää tarvittaessa. Anna sen kaiken virrata pintaan, kun se alkaa elää omaa elämäänsä kuin automaattikirjoitus. Sen polttaminen jälkikäteen myös vapauttaa tätä energiaa.
 
* Sano se ääneen ja huuda (yksin, projisoimatta sitä toiseen).
 
* Tee taulukko auttamaan ajatusten uudelleenfokusoinnissa. (Saadaksesi parhaita tuloksia, käytä tätä taulukkoa sen jälkeen, kun olet tehnyt paljon tuskallista tunnevapautusta muutaman päivän tai kun tunnet sen sopivaksi. Se ei toimi, kun olet raskaassa irtipäästämisvaiheessa, joten odota, kunnes se tuntuu sopivalta.)
 
Negatiivinen ajatusmalli - vastakkainen positiivinen ajatusmalli:
En pysty tähän enää. - Olen vahva ja voimakas ja pystyn käsittelemään mitä vain.
En halua olla täällä enää. - Rakastan elämääni ja olen täynnä kiitollisuutta.
Olen täysin valmis näiden kokemusten osalta. - Luon kauniin todellisuuteni.
Olen kyllästynyt ihmisiin, jotka käyttävät minua hyväkseen. - Opin sanomaan "ei" ilman syyllisyyttä tai häpeää.
 
Voisin jatkaa ja jatkaa, mutta tajuat idean. Vaikkemme uskoisi positiiviseen ajatteluun tällä hetkellä, voimme harjoitella huomaamaan nämä ajatukset ja sanoittaa ne uudella tavalla. Tämä luo uusia ilon ja onnellisuuden hermoratoja.
 
Muista, että vapautamme hyvin monilla tavoilla, eikä kyse ole vain tunteistamme. Vapautamme hikihuokosten kautta (kyllä, haisemme joskus), vapautamme kosmisilla huuhteluilla alapäästä, vapautamme flunssalla (valotaajuuspäivityksiä) nenästä ja ysköksissä, kyynelkanavista kyynelvirralla. Vapautamme ja puhdistamme myös unessa, joskus nukkumalla 12–16 tuntia vuorokaudessa. Tästä syystä uni on hyvin tärkeää meille. Meidän ei pidä tuomita, miten tämä näyttäytyy meillä kullakin joka hetkellä, kun sallimme fyysisen kehomme tehdä omana aikanaan, mitä sen täytyy, kun ruumiillistamme sieluvaloa. Tämä on mittasuhteiltaan monumentaalinen ja uskomaton muodonmuutos, ja meidän täytyy antaa itsellemme paljon rakkautta tänä aikana, kaikkina aikoina. Teemme kovasti työtä solutasolla, kun päästämme irti kaikista näistä ohjelmista, eikä se ole helppo tehtävä, kuitenkin hyvin tuon menon arvoista.
 
Myönnän täysin, etten ole täydellinen tässä ihmismuodossa (ja kuitenkin olemme kaikki täydellisiä puhtaimmassa tilassamme). Eilen illalla eräs kaunis sielu kävi läpi todella rankkaa vapautusta syvimmillä solutasoilla, ja kehotin häntä muistamaan, että tämä kaikki on vain harhaa (pelkoa), ja vaikka se on, ajoitukseni oli pielessä eikä tämän sielun tarvinnut kuulla sitä tuolla hetkellä. Hän tarvitsi vain rakkautta ja vahvistusta, että häntä rakastettiin. Niinpä sanon tuolle sielulle olevani pahoillani, että kuulostin ehkä kovalta tuolla hetkellä, kun hän olisi tarvinnut vain rakkautta. Siis tälle erityiselle sielulle ja kaikille sieluille: "Rakastan sinua." Olet kaunis, olet täydellinen ja sinua rakastetaan.
 
Rakkaudessa ja palvelussa,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >