HomeViestejäKim Semetis4.7.2019 - Vapauskoodeja aktivoidaan

4.7.2019 - Vapauskoodeja aktivoidaan

VAPAUSKOODEJA AKTIVOIDAAN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
4.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Meillä on uusia koodeja aktivoitu pari päivää. Nämä vapauskoodit tuovat uutta tietoisuutta ja uusia oivalluksia vapaudesta, joka meillä on aina ollut sisällämme - emme ole vain oivaltaneet sen olemassaoloa, ainakaan koko potentiaalia. Kun laajennumme jatkuvasti, muistinmenetysverhojemme häviäminen jatkuu.
 
Nämä koodit avaavat meitä jatkuvasti enemmän ja enemmän aidolle itsellemme ja vapauttavat meidät enemmän kuin koskaan. Tässä paikassa emme tunnista ainoastaan jumaluuttamme, vaan myös todellisen galaktisen perintömme tähtiolentona, tähtisiemenenä ja kaiken sen kipinänä, mitä on kauniissa multiversumissamme.
 
Tämä tiedon myötä tulee suuri vastuu tunnustaa, että kaikilla sieluilla on tämä mahtava jumaluus. Tässä meidän täytyy nähdä, miten olemme tuominneet ja pidätelleet, emmekä ole hyväksyneet toisia ja sitä, missä he ovat matkallaan. Meillä kaikilla on tämä tieto syvällä sisällämme, DNA:ssa, olemuksemme jokaisessa hermossa ja solussa – olemme vain unohtaneet. Olemme kaikki jumalan kipinä todellisessa "perimässämme". Vastuunamme ei ole ainoastaan antaa itselle vapautta todella rakastaa, kunnioittaa ja arvostaa itseämme, vaan meidän täytyy tehdä sama kaikille sieluille.
 
Se tuomitsematon rakkauslahja jonka annamme toisille, meidän täytyy antaa myös itsellemme. Katsotaanpa, mitä kuvittelemme sen merkitsevän, kun tuomitsemme toisen ja pidättelemme rakkauttamme, koska hän ei elä sen mukaan, miten hänen meidän mielestämme pitäisi. Vapauskoodit osoittavat meille, että tämä on itse asiassa itsemme tuomitsemista. Tämä kaikki on heijastusta siitä, mitä pidetään sisällä. Monet sielut tekevät kaiken voitavansa välttyäkseen kääntymästä sisäänpäin ja katsomasta omaa käyttäytymistään ja omaa tuomitsemistaan peilistä. Useimmat pitävät itsensä kiireisenä merkityksettömillä ja aikaa haaskaavilla toimilla välttyäkseen katsomasta itseään peilistä. Kuitenkin siinä tapahtuu taikaa, kun todella avaudumme ja näemme itsemme ja käyttäytymisemme kirkkaan linssin läpi. Tämä on asteittaista suurimman osan aikaa, mikä on lahja, joka antaa meille aikaa työstää itseämme ja päästää irti vanhasta ohjelmoinnista sisällä. Joskus verhot rysähtävät nopeasti alas, ja meidät tuodaan tavallaan polvilleen. Kun todella näemme sen, mitä olemme välttäneet itsessämme, se voi olla hyvin järkyttävää. Kuitenkin sitä tarvitaan kovasti, ja syvällä sisällä tiedämme sen.
 
Vapauskoodit antavat meille paljon vapautta nähdä asiat sellaisina, kun ne oikeasti ovat, mukaan luettuna itsemme. Saadaan hyvin paljon vapauttaa, kun kiemurtelemme ulos vanhasta puvustamme, vanhojen ohjelmiemme, käyttäytymistapojemme ja kaavojemme orjuudesta. On paljon enemmän iloa, kun annamme toisten olla oma itsensä ja yhtä tärkeä, sallien myös itsemme olla vapaa.
 
* Vapaa puolustamaan itseämme siinä, missä ennen pysyimme hiljaa.
* Vapaa olemaan, kuka todella olemme.
* Vapaa olemaan tuomitsematta enää itseämme.
* Vapaa olemaan elämättä enää toisten odotusten mukaisesti.
* Vapaa kokeilemaan uusia asioita, murehtimatta enää, epäonnistummeko.
* Vapaa onnistumaan yli hurjimman mielikuvituksemme.
* Vapaa taas leikkimään ja pitämään hauskaa kuin lapsi.
* Vapaa näkemään kaiken, mitä meidän täytyy työstää, rakastaen itseämme äärimmäisen myötätuntoisesti.
* Vapaa tunnistamaan toisten parantumattomat osat ja kohtelemaan niitä rakastaen ja myötätuntoisesti.
* Vapaa tunnistamaan, että meillä on oikeus olla enää sallimatta toisten projisoida tuskaansa meihin.
* Sallien itsellemme vapaus olla onnellinen ja täynnä iloa joka hetki.
 
Kun nämä vapauskoodit aktivoidaan, ne tuovat myös paljon juttujamme nähtäväksi. Älä pelkää tätä aktivointia, sillä tätä vapautta olemme aina odottaneet. Meidän täytyy nähdä, ettemme ole panneet ainoastaan itseämme omatekoiseen vankilaan, vaan olemme panneet sinne myös muut tuomitessamme heidät, kahlehtien toiset ja itsemme tähän 3D/4D-helvettiin tai -kiirastuleen. Irrotetaanpa nuo kahleet, murtaudutaan ulos 3D-matriisista ja avaudutaan korkeammille ulottuvuuksille, joissa vapaus odottaa, ja se on todella taivas uudessa Maassa!
 
Onnellista ja ilontäyteistä vapauspäivää!
 
Rakkaudessa ja valossa,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >