HomeViestejäKim Semetis3.6.2019 - Uuden kuun käärmetransformaatioenergia - syvälle sukeltaminen

3.6.2019 - Uuden kuun käärmetransformaatioenergia - syvälle sukeltaminen

UUDEN KUUN KÄÄRMETRANSFORMAATIOENERGIA – SYVÄLLE SUKELTAMINEN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
3.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun juhlimme tämän päivän uutta kuuta, uuden luomisen aikaa, meitä johdatetaan katsomaan kulunutta viikkoa ja myös kulunutta puolta vuotta. Tämä kulunut viikko on ollut varsinainen jysäys pohdittavaksi, kun hyvin paljon on tullut esiin. Pelko-ohjelmia, syvän yksinäisyyden tunnetta ja kenties myös haluttomuutta olla täällä enää. Pintaan tulee taas myös merkittäviä rahaan liittyviä pelkolaukaisijoita. Monin tavoin on saattanut tuntua sietämättömältä, kun tätä hyvin syvään surua ja tuskaa on ilmestynyt esiin. Jos emme ole tarkkana, voimme todella jäädä kiinni näihin tunteisiin. En säti itseäni tästä, koska tiedän, että minun täytyi tuntea ne täysin voidakseni päästää niistä irti. Niinpä sukelsin syvälle. Kenties sinäkin sukelsit, ja saatat edelleen olla tässä. Tästä syystä kirjoitan – auttaakseni muita tietämään, etteivät he ole yksin.
 
"Intensiivinen" on vähättelyä, kun sukelsimme syvälle ja syöksyimme alas pakahduttavien tunteiden kaninkoloon. Olemme jatkuvassa laajentumis- ja supistumisspiraalissa, ja kun olemme laajentumistilassa, meistä tuntuu euforiselta kiivetessämme korkeammalle ja korkeammalle. Siinä koemme ns. maanpäällisen taivaan. Viides ja korkeammat ulottuvuudet ovat ihastuttava paikka, jossa kaikki tuntuu mahdolliselta, ja kaikki ON mahdollista, kun meistä tulee energiamestareita. Siellä voimme tuntea sydämemme halkeavan rakkaudesta ja ilosta. Tunnemme laajentumisemme ja säteilymme, ja säteilemme kaikkialla, minne menemme. Viidennessä ulottuvuudessa ei ole tuskaa ja huolia, niinpä supistuessamme takaisin alas voi tuntua hemmetin kurjalta. Siellä muistamme, miltä tuntuu olla alemmissa maailmoissa, joiden yli luulimme nousseemme, ja niin nousimmekin, mutta meidän täytyy palata "takaisin alas" päästämään irti vielä lisää lentääksemme korkeammalle. Emme oikeasti menetä ylösnousemusvauhtiamme, kuten ihmismieli haluaisi meidän luulevan. Voi ei, palaamme vain taaksepäin vähän, hetkeksi, päästäksemme irti energiasta, joka on ollut vankina sisällämme. Tämä on erittäin tärkeä osa prosessia, mitä emme voi kieltää. Ei ole helppoa polkua tai oikoteitä, kun ylösnousemme, ja jokaista osaa täytyy kunnioittaa.
 
Käärmetransmaatioenergia
 
Meitä johdetaan jakamaan kokemuksemme ja viisautemme käärme-energiasta, jota olemme kokeneet viimeiset puoli vuotta.
 
Käärme symboloi transformaatiota, kun se luo nahkansa suhteellisen lyhyessä ajassa (jotkut jopa 30–60 minuutissa), mikä osoittaa meille, että transformaatio tapahtuu nopeasti. Se kehottaa ja houkuttelee meitä tekemään epäröimättä, mitä meidät kehotetaan tekemään. Iskemään nopeasti, kun saamme voimakkaan tarpeen tehdä niin. Käärmeenä joka odottaa hiljaa saalistaan, istumme ja pohdiskelemme, kun yhdistymme sisäiseen opastukseemme. Sitten kun aika on oikea emmekä pysty sivuuttamaan tuota sisäistä opastusta, meidän täytyy toimia nopeasti, kun näistä yllytyksistä tulee voimakkaampia ja voimakkaampia.
 
Kokemukseni viimeisten puolen vuoden aikana, siitä lähtien kun saavuin Floridaan, ovat olleet totta tosiaan hyvin hämmentäviä. Olen aina pelännyt käärmeitä, ja Floridaan muuttaminen on vienyt tuon pelon uusiin sfääreihin, kannaltani hyvin kammottavalla tavalla. Se alkoi, kun saavuin Floridan lounaisosaan ja aloin olla huolissani siitä, että käärmeitä tulee ylös vessanpöntön kautta. Tämä ei ole vähentynyt vielä, koska tämä naurettava pelko tuntuu erittäin todelta minulle. Olen tarkistanut vessoja jatkuvasti ja miettinyt, tuleeko niitä kotiini/pyhään tilaani, jossa asun. Tämä pelko on lisääntynyt, kun muutin taas uuteen paikkaan (kaksi kuukautta sitten) – erittäin mukavaan, mutta vanhempaan asuntovaunuun. Täällä kuvittelen käärmeitä olevan kodissani, sängyn alla, kaapissa ja ulkona varastovajassa, jossa on pyykinpesukoneeni ja kuivaajani. Tämä pelko on edennyt siihen pisteeseen, jossa pidän jatkuvasti silmällä käärmeitä. Voi hyvänen aika … Tämä pelko-ohjelma on tosinaan ryöstäytynyt hallinnasta! Vai onko? Mikä minulta on mennyt ohi? Unohtaen koulutukseni ja tietoni ja antaen myöten tälle uskomattomalle ja irrationaaliselle pelolle.
 
Tiesin, että minulla oli edelleen paljon pelkoa sisälläni, joten tunsin tämän auttavan minua päästämään irti tästä pelosta, ja niin se auttoikin. Kuitenkin minulta meni ohi tämän palapelin SUURIN pala, joka välähti minulle eilen illalla ja lisää tänä aamuna. Tämä johtuu siitä, että sain eilen universumiltani VALTAVAN merkin, jota en voinut enää sivuuttaa.
 
Minäpä selitän. Istuin autokatoksessani ja olin puhunut puhelimessa jo luultavasti tunnin, ja aivan yhtäkkiä näin jonkin liikkuvan viereeni. Katsoin sinne ja näin suuren mustan käärmeen tulevan minua kohti hyvin nopeasti, pää pystyssä ja näyttäen siltä, että se oli kohta iskemässä. Kuvittele, että käärme tulee suoraan sinua kohti vauhtia, joka näyttää melkein valonnopeudelta. Minä HUUSIN, ja se kääntyi nopeasti ympäri ja kiemurteli pois, kun hyppäsin nopeasti portaat ylös kotiini. Voi hyvänen aika! Olin kauhuissani!! Tämä kokemus tuntui melkein surrealistiselta, ja tutkittuani lisää oivalsin, että käärme oli myös harmaa – merkki siitä, että nahka valmistautui luotavaksi. Tunnen, että käärmeen silmät olivat lasittuneessa tilassa eikä se siksi nähnyt hyvin ja liikkui nopeasti äänivärähtelyäni kohti. Kenties energiani/värähtelyni oli kiihottanut sen siihen, mutta sitten huutoni värähtely säikäytti sen alistumaan/vetäytymään.
 
Tämä tapahtui pian sen jälkeen, kun olin ottanut suuren askeleen ja mennyt henkiseen kauppaan huolehtimaan vastikään julkaistun kirjani signeeraustilaisuudesta. Tämä oli valtava juttu minulle, kun olen ollut introvertti, ja vaikka olen voimassani ja rento puhuessani julkisesti, ensimmäisen liikkeen tekeminen on ollut vaikeaa minulle – tässä kuitenkin olin tekemässä kvanttihyppyä, LOPULTAKIN. Siksi minulle annettiin VALTAVA merkki universumiltani. Tämä oli merkki, joka olisi voinut mennä minulta ohi, JOS olisin sallinut itseni jäädä tuohon pelkotilaan. Jäin pelkoon muutamaksi tunniksi, ja minusta tuntui vangilta omassa kodissani. Niin oli, KUNNES päätin: "Tämä on naurettavaa. Minut johdettiin tänne tänä ajankohtana, enkä voi antaa tai anna tämän PELON sanella jokaista liikettäni. PISTE!" Tämä merkki oli niin iso, että se tuli puremaan minua persuuksiin, fyysisesti ja symbolisesti!
 
Kun otamme kunkin askeleen – jotkut ovat pikkuruisia ja jotkut valtavia KVANTTIHYPPYJÄ – siirrymme lähemmäs sitä, miten meidän on tarkoitus palvella ja jakaa lahjojamme, kun jatkamme siirtymistä eteenpäin. Jokainen askel jonka otamme, on tärkeä riippumatta siitä, miten pieneltä se ehkä näyttää. Etsi merkkejä, joita sinulle annetaan matkan varrella. Kuuntele tuota pientä tönäisyä, joka sinulle annetaan – vaikka sinua pelottaa, tee se silti. Pystyt tekemään sen ja olet paljon valmistautuneempi tähän, kuin voit kuvitella. Kokemusten ja viisauden elämät ovat puolellasi matkan joka askeleella – ei ole mitään pelättävää.
 
On erittäin osuvaa, että tämä valtava transformaatiomerkki tulee tämän hyvin voimakkaan uuden kuun aikaan. Uusikuu on uusien alkujen aikaa, kun uskomme, että voimme transformoida itsemme, päästämme irti vanhasta itsestä ja siirrymme uuteen olemistapaan. Kun sallimme itsemme ottaa edes pikkuruisia askelia eteenpäin, lähetämme universumillemme signaalin, että olemme valmis.
 
Rakkaudessa ja palvelussa,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >