HomeViestejäKim Semetis30.5.2019 - Itsestä huolehtiminen on voimansa ottamista takaisin

30.5.2019 - Itsestä huolehtiminen on voimansa ottamista takaisin

ITSESTÄ HUOLEHTIMINEN ON VOIMANSA OTTAMISTA TAKAISIN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
30.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hyvin monet meistä hämmentyvät, kun astumme palvelurooleihimme valonpitäjänä. Sydämemme on suuri ja täynnä rakkautta, ja haluamme auttaa kaikkia. Tässä kohtaa eksymme, kun uskomme, että palveleminen on kaikkien muiden laittamista etusijalle. Voimme helposti jäädä kiinni tähän, kun jaamme energiaamme ja rakkauttamme hyvin vapaasti, kuitenkin itsemme vahingoksi. Olemme niin intohimoinen palvelemaan, että kadotamme näkyvistä sen, mikä on tärkeintä. Oman energiamme täytyy olla numero yksi – muuten valumme kuiviin eikä meillä ole mitään annettavaa, kun teemme väsymättä töitä palvelurooleissamme.
 
Olet ehkä huomannut, niin ne jotka ovat tunnettuja ja jotka ovat astuneet täysin korkeimpaan palvelurooliinsa täällä, ottavat paljon aikaa itsestään huolehtimiseen (vaikkemme tunnistasi tätä). Tämä ei merkitse, etteivät he tee monta tuntia päivässä palvelua koko ihmiskunnalle, koska kyllä, he tekevät niin monena päivänä. Meillä on tarve täyttää korkeammat palveluroolimme, ja kun meistä tulee kvanttinen, voimme "nähdä" kaikki ne roolit/projektit, joita olemme täällä tekemässä. Useimmat näistä rooleista jakavat lahjojamme maailmalle "vapaasti", ja teemme sitä innokkaasti monin tavoin.
 
Sitä ei nähdä, että he arvostavat energiaansa arvokkaimpana hyödykkeenä, mitä on. Kun tarvitsemme taukoa, pidämme sen. Jos meidän tarvitsee vetäytyä muutamaksi päiväksi, teemme sen. Opimme seuraamaan opastustamme kaikkina aikoina. Itse kysyn joka päivä herätessäni universumilta (joka olen minä): "Mitä haluat minun tekevän tänään?" Joskus vastaus on kirjoittaa, kuten tänään. Tämä muuttuu monta kerta päivän aikana, ja alan oppia virtaamaan sen kanssa, taistelematta sitä vastaan. Jos meitä johdatetaan panemaan pitkäkseen ja ottamaan torkut, teemme sen. Emme voi enää toimia entiseen tapaan. Tällä hetkellä, meidän kaikkien ollessa hyvin herkkiä energialle, tämä on välttämättömyys ja itsestään huolehtimisesta tulee numero yksi. Joinain päivinä meitä opastetaan menemään rannalle. Tämäkin on osa palveluroolejamme täällä – yhdistyä luontoon, mikä auttaa meitä lataamaan kristallirakenteita, jotka meillä on sisällämme. Kaikki mitä teemme, on palvelua, vaikkei se näyttäisi ihmisestä siltä. Kaikki on muuttunut ja pyörähtänyt ympäri siitä, mitä se ennen oli.
 
Opimme sanomaan "ei" paljon ja monille asioille. Kutsut jotka olisimme hyväksyneet aiemmin, eivät ole enää tärkeitä meille, ja loppuu suhteita, jotka meillä on saattanut olla koko ikämme. Rupattelu voi pienen tovin jälkeen olla kiduttavaa. Opimme päästämään paljosta irti ja yksinkertaistamaan elämäämme kaikin tavoin. Energiamme on kallisarvoista, ja kunnioitamme sitä nyt täysin. Päästämme irti kaikista/kaikesta, mikä ei tunnu olevan harmoniassa. Tämä on itsestä huolehtimista korkeimmalla tasolla. Ei lainkaan sitä, miltä luulimme elämämme näyttävän – kuitenkin tässä se on, ja se on kaunista. Huomaamme, ettemme edes kaipaa tuota vanhaa olemistapaa, ja pidämme nyt enemmän yksinkertaisuudesta kuin draamasta ja kaaoksesta, joka oli kerran elämäämme. Jos löydät itsesi edelleen sieltä, katso, minkä/kenet voisit poistaa ja yksinkertaistaa näin elämääsi.
 
Avain (koodi) tässä on olla tuntematta syyllisyyttä, kuten monet meistä ovat tunteneet aiemmin. Olemme olleet hyvin ohjelmoituja tuntemaan syyllisyyttä itsestämme huolehtimisesta, ja olen tässä ilmoittamassa, mitä se on: hevonpaskaa. Tästä syyllisyydestä irtipäästäminen on prosessi. Voin vakuuttaa, että minulta vei vuosia oppia se, koska meidät oli aivopesty siihen, että se oli itsekästä. Se ei ole, voin vakuuttaa sen. Jos sinut on johdatettu lukemaan tämä artikkeli, niin olet valonpitäjä/tiennäyttäjä ja täällä jakamassa omaa erittäin arvokasta lahjaasi omalla ainutlaatuisella tavallasi. Emme pysty palvelemaan suurimmalla kapasiteetillamme, jos jatkamme arvokkaan energiamme antamista sille, mitä kutsun hölynpölyksi – ihmisen ehdollistumiselle marttyyrirooliin ja uhriksi sekä antamaan toisten käyttää hyväkseen meitä ja panna matalaksi meidät. Täällä ei enää pelata pelejä, ja jos pelataan, lopetamme sen ja lähdemme pois. Meillä ei ole enää aikaa siihen. Sen kaiken täytyy mennä. Opimme puhumaan ääneen, kun on tarvetta, emmekä pidä suutamme kiinni säilyttääksemme rauhan. Kuitenkin teemme sen äärimmäisen kunnioituksen ja rakkauden kera. Tämä on itsestä huolehtimista ja itsensä rakastamista siitä huolimatta, mitä joku ehkä sanoo. Tämä on astumista omaan voimaamme, mikä saattaa tehdä toisten olon epämukavaksi. He ovat tottuneet siihen, että pidät suusi kiinni, häivyt taka-alalle ja toiset horjuttavat ja pelottelevat sinua helposti.
 
Uusi "sinä" on ilmestymässä esiin, eikä sitä ehkä oteta hyvin vastaan. Anna palaa, ja tee se joka tapauksessa. Meidän täytyy päästä paikkaan, jossa emme enää edistä vanhoja tapoja, ja menetämme monia tuon matkan varrella, ja se on pointtina. Elleivät he halua kunnioittaa meitä niin, kuin nyt kunnioitamme itseämme, niin miksi haluaisimme heidät piireihimme? Tiedän, että minä en halua. Pidämme piirimme pienenä ja olemme hyvin tyytyväinen siihen.
 
Jos haluat kuulla lisää itsensä rakastamisesta ja itsestään huolehtimisesta ja kaikista matkan varrella oppimistani työkaluista, löydät sen uudesta kirjastamme. Tämä on matka eheyteen, kun "sytytämme" itsemestaruuden ja jaamme avainkoodeja ja kuljetamme sinua tämän kauniin itserakkausmatkan läpi. Tämä koko kirja on itserakkauden aktivointia, lahjani teille.
 
Rakkaudessa ja palvelussa,
Kim Semetis – jumalainen soturi-jumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >