HomeViestejäKim Semetis8.5.2019 - Palvelutason kohoaminen

8.5.2019 - Palvelutason kohoaminen

PALVELUTASON KOHOAMINEN

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
8.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Irrottautuminen vanhasta elämästämme tuntuu edelleen vähintäänkin vaikealta, kun äitienpäivä lähestyy emmekä ole enää lähellä lapsiamme. Kaikki vanha on mennyt, kun rakennamme uutta. Kuitenkin muistoja tulee jatkuvasti pintaan, ja kaipaus entiseen pysyy toisinaan. Ihmisego kuolee – on kuollut jo vuosia – ja kuitenkin sillä on valta kiskoa sydännarujamme.
 
Olemme pitäneet pään pystyssä ja tehneet, mitä meidän on tarkoitus tehdä. Kyynelehtiminen ei ole heikkoutta – se on vain siitä vapautumista, mitä kerran oli. Rohkeutta pelon edessä tehdä se, mikä on kohtalomme. Matkustellen seitsemän kuukautta aktivoiden kristalliverkkoja, kun menemme eteenpäin avaten portteja sisällä ja ulkopuolella.
 
Sallimme muistojen tulla. Sallimme kyynelten virrata ja valua poskillemme. Sallimme pelon ja vihan nousta, kun tiedämme, että se vapauttaa tämän energian.
 
Turhautumista, tuskaa ja surua tulee ja menee, kun kudomme monimutkaista galaksienvälistä verkkoa sisällämme, vahvistamme merkabaa, luomme uutta hologrammia ja elämme selkounessa.
 
Ratsastamme näillä aalloilla sujuvasti ja tyynesti, sillä tiedämme, että jokaisen vapautuksen myötä olemme lähempänä pyhää graalinmaljaa, jossa autuus ja taika hallitsevat ylimpänä joka hetki.
 
Kun yksinkertaistamme elämäämme kaikin tavoin, olemme virittyneempi palvelemaan korkeammalla tasolla koko ihmiskuntaa. Omistimme elämämme palvelulle hyvin kauan sitten, kuitenkin jokaisessa uudessa vaiheessa nostamme tasoa kaikin uusin tavoin. Luoden uutta joka hetki.
 
Kun tunnemme yksinäisyyttä ja olevamme täysin yksin, kutsumme luojaa (joka on me) kertomaan/näyttämään meille seuraavan askeleen tällä fantastisella matkalla korkeimpaan palveluun. Silloin odotamme ja katsomme, mitä tulee. Se ei ehkä tule tänään, se ei ehkä tule huomenna – kuitenkin se tulee, ja meidät johdatetaan juuri sinne, missä meidän täytyy olla ja mitä meidän täytyy tehdä joka hetki.
 
Tässä kohtaa luotamme. Luotamme universumiimme, joka on me joka hetki. Ollen koskaan enää epäilemättä itseämme. Olemme yhteydessä, olemme mittaamattoman voimakkaita. Olemme yhtä.
 
Rakkaudessa ja palvelussa,
Kim
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >