HomeViestejäKim Semetis16.1.2019 - Kokemus mallin täydellisestä poispyyhkimisestä

16.1.2019 - Kokemus mallin täydellisestä poispyyhkimisestä

KOKEMUS MALLIN TÄYDELLISESTÄ POISPYYHKIMISESTÄ

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
16.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kokemus siitä, että on täydellisessä mallin/kaavan poispyyhkimisessä ja sitten lähestyvässä uudelleenkirjoittamisessa, on melko mielenkiintoinen paikka. Kaikki tuntuu menetetyn, ja vaatii kaiken mitä meillä on, edes kirjoittaa tämä artikkeli. Tämä on nollapiste, joka voi tuntua tyhjyydeltä. Saattaa tuntua kestävän ikuisuuden, kun olemme "olemattomuudelta" tuntuvassa paikassa tässä ajanhetkessä. Tämä on aikaa olla kärsivällinen, kun kaikkea kirjoitetaan uudelleen ja harmonisoidaan eetterissä.
 
Merkkejä siitä, että olet ehkä täydellisessä mallin poispyyhkimisessä:
* äärimmäinen väsymys
* nukkuminen tuntitolkulla ja sitten vielä vähän lisää
* motivaationpuute melkein minkään tekemiseen
* tylsyydentunne, jota ei ole ehkä koskaan ennen ollut
* ei huvita puhua tai kirjoittaa
* makunystyröiden täydellinen muuttuminen – ruoka josta ennen nautimme, ei maistu hyvältä; siirrymme pois ruuista, joita olemme aina syöneet
* lisääntynyt jano
* tuleminen vielä herkemmäksi energialle
* ei huvita lähteä kotoa
* halu jäädä sänkyyn koko päiväksi joka päivä
* ei energiaa tehdä mitään, paitsi ihan minimi (suihkussakäynti, syöminen ja kevyt kodinhoito)
* yöhikoilu
* äärimmäinen kylmyys (plasma) ja äärimmäinen kuumuus (sielu/aurinkolaajentumiset ja -aktivoinnit)
* epäselvät silmät (käpylisäkeaktivoinnit)
* meistä voi tuntua bipolaariselta, koska mielialamme vaihtelevat hyvin nopeasti päästäessämme irti tunne-energioista
 
Tämä ei ole syy hämmentyä ja masentua, koska kaikki mitä koemme, liittyy energiaan. Mallin täydellinen poispyyhkiminen ei ole kertaluontoista, koska sitä tapahtuu koko ajan ylösnoustessamme – jotkut kerrat ovat kuitenkin paljon suurempia kuin toiset. Suurimmat mallin poispyyhkimiset eivät ole ohi lyhyessä ajassa. Se mitä koen nyt, on jatkunut pari kuukautta, ja tuntuu siltä, ettei sen loppu lähesty pian, mutta kuka tietää? Tämä saattaa muuttua hetken varoitusajalla. Sitä tapahtuu koko ajan, kun nostamme aina tasoa sielutasolla.
 
Viime vuosi oli minulle henkilökohtaisesti melkoinen hanke. Lukemattomien aikajanojen sulkemista, jotka ovat kestäneet vuosia ja jotkut koko tämän elämän. Se oli enemmän kuin uuvuttavaa, paljon sisäisen ja fyysisen työn kera. Tähän sisältyi hankkiutuminen eroon melkein kaikesta, mitä olen omistanut koko aikuiselämässäni, sekä lapsuuden vaalituista tavaroista. Autoin myös perheenjäseniä, kun he sulkivat aikajanoja.
 
Jätin sen kaiken taakse lokakuussa ja aloitin taianomaisen matkan yksin tuntemattomaan. Matkustin monia maileja yksin tuntemattomiin määränpäihin. Tämä oli valtava juttu minulle. Ajelu oli ihastuttavaa, ja universumini näytti minulle kristalliverkkoja taivaalla koko matkan ajan. Minulle näytettiin myös kaksi aurinkoa monen, monen mailin ajan. Kaunis taivas joka päivä. Tämä kaikki oli näyttämään minulle, että olin jo korkeammissa ulottuvuuksissa.
 
Sain myös kammottavan kokemuksen hämäräperäisessä motellissa, jossa pelkäsin henkeni edestä. Olin uskomattoman peloissani naisena, joka matkustaa yksin. Liian peloissani lähtemään huoneestani ja tuskin nukuin koko yönä. Tiesin, että tämä kokemus oli auttamassa minua päästämään irti pelosta, jota oli edelleen fyysisessä astiassa. Nousin hyvin aikaisin aamulla ja lähdin pois sieltä niin nopeasti, kuin pystyin. Oli vielä pimeää, mutta periaatteessa juoksin ulos sieltä, käymättä suihkussa vain ryntäsin pois. Tämä kokemus osoitti minulle myös, että minun täytyy kohdella itseäni paremmin. Universumimme haluavat, että meistä pidetään hyvää huolta kaikin tavoin, joten seuraavaksi valitsin viikoksi kauniin, kodikkaan ja aivan veden partaalla olevan paikan. Tästä viikosta yksin, ensimmäistä kertaa elämässäni, nautittiin kuin jäätelötötteröstä lämpimänä kesäpäivänä.
 
Ajaminen oli helppoa ja taianomaista, vaikka olin enemmän kuin uupunut enkä pystynyt edes ajattelemaan. Kuitenkin luotin ja tiesin, että universumini tukisi minua (se olen minä). Otin oman aikani, en puskenut liikaa ja nautin joka hetkestä.
 
Universumini oli antanut minulle pariksi viime kuukaudeksi paikan, jossa voin asua mallini poispyyhkimisen jatkuessa. Tämä oli aikaa, jolloin fyysisessä kehossani ei ollut yhtään energiaa ja itse asiassa se pysyi sängyssä suurimman osan ajasta.
 
Nukkuminen on valtava osa prosessia, kuten myös makaaminen, mennen ulos toisinaan viettämään aikaa auringossa, rannalla tai luonnossa, auttamaan energian aktivoinnissa ja vakiinnuttamisessa. Ei ole enää maadoittumista, koska täällä korkeammissa ulottuvuuksissa lennämme.
 
Tämä on aikaa, jolloin voimme tehdä työtä hyvin vähän, ja minulla on itse asiassa mennyt kolme päivää tämän artikkelin kirjoittamiseen. Olen hyvin lähellä kirjani saamista loppuun, mutten pysty siihen vielä. Olen liian väsynyt tekemään juuri mitään. Myös halu tehdä mitään on poissa. Olen ollut toisinaan kyllästynyt, mikä on uutta minulle. Mikään tästä ei ole lainkaan minun tapaistani. Tämä on se kohta. Koko "vanha" todellisuuteni on pyyhitty puhtaaksi. Istun tässä tyhjyydessäni, kun minusta tulee yhtä kaiken kanssa samanaikaisesti.
 
Tänään istun täällä hyvin iloisena siitä, että universumini tukee aina minua riippumatta siitä, mitä päätän tehdä. Kaikki annetaan täydellisellä ajoituksella mitä kauneimmilla ja ihastuttavimmilla tavoilla.
 
Ylösnousemusta ei tarvitse pelätä, vaan nauttia joka hetki. Tässä olemme yhtä universumin taian kanssa, koska olemme tuo universumi.
 
Rakastan teitä.
 
Kim Semetis – jumalainen soturijumalatar
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >