HomeViestejäKim Semetis10.12.2018 - Ajankohtainen kosminen energiaraportti

10.12.2018 - Ajankohtainen kosminen energiaraportti

AJANKOHTAINEN KOSMINEN ENERGIARAPORTTI

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
10.12.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme äärimmäisen tärkeässä karman puhdistamisajassa, erityisesti perhekarman. Kun vapaudumme tästä tiheydestä akaasisissa tiedostoissamme ja fyysisessä astiassamme, puhdistamme/suljemme nuo aikajanat koko perhesukulinjamme puolesta sekä autamme kollektiivia. Tämä voi tuntua intensiiviseltä, kun energiamme ja mielialamme muuttuvat päivittäin, hetkestä toiseen. Voi tuntua bipolaariselta, kun näitä suuria muutoksia tapahtuu. Tämä johtuu siitä, että menemme syvemmälle ja syvemmälle vanhoihin haavoihimme, joita on pidetty paikoillaan aioneita.

Meistä saattaa tuntua siltä, ettei se lopu koskaan, kun on ollut melko hemmetin intensiivistä jo viikkoja, mutta kun lähestymme 12-12- ja 21-12-porttia, kaikki karistetaan, kuin nahkansa luova käärme. Ole lempeä itsellesi tämän siirtymän aikana. Kaikki tuntuu pian paljon kevyemmältä, jos kallistumme tätä prosessia vasten, sen kieltämisen sijasta. Tunne tunteet, lepää, itke vapauttamaan ja jää sänkyyn koko päiväsi, jos on tarvetta. Puhdistumista tapahtuu monumentaalisella tasolla, kun nostamme tasoa täysin uusille aikajanoille. Meistä tuntuu uudistuneelta hyvin pian. Tee rauha tämän prosessin kanssa ja rakasta itseäsi sisäisen työn tekemisestä, mikä on saanut sinut näin pitkälle.

Kun teemme tätä tietoisesti, siitä tulee helpompaa ja helpompaa, koska emme vastusta, ja kunnioitamme tätä prosessia ja itseämme.
* Kallistu tuskaa vasten.
* Kallistu prosessia vasten.

Anna valon kutoa taikaansa kaikkialle, ja ilo palaa taas kerran. Rakastamme teitä. Teillä on tätä enemmän, kuin tiedätte.

Monilla teistä saattaa olla tänä aikana:
* synkkiä öitä (äärimmäinen masennus)
* yöhikoilua
* sähkömagneettishokkeja
* sydänchakra-aktivointeja (tykytys)
* käpylisäkeaktivointeja (pääkipu)
* äärimmäistä väsymystä (sulkee sinut ja sallii tämän prosessin tapahtua orgaanisesti)
* haluttomuutta ja innostumattomuutta
* pökertyneisyyttä sekä huonovointisuuden (ulottuvuuden muuttuminen)
* äärimmäisiä kuumia aaltoja (aurinkoaktivoinnit, ohjelmoinnin palaminen)
* äärimmäistä kylmyyttä (plasma)
* lihasjäykkyyttä (venyttely, kylvyt ja magnesiumin ottaminen auttavat)
* taajuuksien kuulemista, voivat muuttua kimeistä mataliin ääniin usein (universumin lauluja)

Kun kunnioitan tätä prosessia itsessäsi, olen "vetäytynyt pois" ja jatkan sitä sen mukaan, mitä tarvitaan joka hetki. Lähetän teille paljon rakkautta ja kiitollisuutta tämän syvän sisäisen työn tekemisestä.

Rakkaussiunauksia, Kim

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >