HomeViestejäKim Semetis23.11.2018 - Energiapäivitys - universumi puhuu meille, mutta kuuntelemmeko?

23.11.2018 - Energiapäivitys - universumi puhuu meille, mutta kuuntelemmeko?

ENERGIAPÄIVITYS – UNIVERSUMI PUHUU MEILLE, MUTTA KUUNTELEMMEKO?

Kirjoittanut Kim Semetis (divinewarriorgoddess.com)
23.11.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Huh, miten voimallinen viikko tämä onkaan ollut ja edelleen on, ja se tuo mukanaan hyvin paljon taianomaisia ja mystisiä kokemuksia. On vähättelyä sanoa, että DNA-päivitykset, mallien uudelleenkirjoittaminen ja kaikki muu ovat epätavallisia. Eilisen 22-11-koodit olivat käännekohta niille, jotka ovat valinneet polun korkeampaan tietoisuuteen. Samaan aikaan kun on ehkä ollut tai ollut olematta haastavien fyysisten ongelmien viikko riippuen siitä, missä kohtaa on matkallaan, sitä se oli tosiaankin meille. Meillä on ollut massiivisia käpylisäkeaktivointeja, kallon laajentumista ja koko kehon, mutta erityisesti pään, hermoratapäivityksiä.

Tuntuu siltä, että kivut joiden luulimme lähteneen, ovat yhtäkkiä ilmestyneet takaisin tyhjästä. Minulle kerrottiin, että tämä olisi vain tilapäistä, kun tätä massiivista päivitystä tapahtuu, ei ainoastaan eilisen koodien, vaan myös tämän päivän voimakkaan täysikuun vuoksi. Emme aina puhu siitä fyysisestä kivusta, joka tulee ylösnousemuksen mukana, kuitenkin tunnemme, että siitä täytyy puhua tässä.

Varhain tänä aamuna meidät herätettiin kiduttavaan kipuun alaselässä, lonkassa ja jalassa. Täysikuu kutsui meitä tulemaan kommunikoimaan, ja sen teimme. Saimme monia viestejä, jotka jaetaan ajan kuluessa joko videona tai kirjoitetussa muodossa, kun ne olivat keskustelunaiheita. Meitä kehotettiin kylpemään kuunvalossa kivun helpottamiseksi, ja se hävisi suurelta osin puolessa tunnissa. Silloin kun universumi, meidän universumimme, haluaa saada huomiomme, se menee pitkälle saadakseen sen. Todellinen kysymys on: "Kuuntelemmeko?" Kun avaamme sydämen ja mielen, saamme monia viestejä, vaikkei se ehkä ole sitä, mitä haluamme tuntea tai tehdä. Saamme KAIKKI näitä valokoodattuja viestejä universumiltamme joka päivä. Kuitenkin useimmat antavat niiden vain luiskahtaa ohi silmänräpäyksessä ja ne unohdetaan, koska siinä ei ehkä ole loogista järkeä ihmismielellemme.

Korkeammissa ulottuvuuksissa kaikki on vastakkaista kaikelle sille, mitä olemme tienneet. Missään siitä ei ole järkeä ensin, kuitenkin tulee olemaan oikealla hetkellä. Kuitenkin tunnemme kutsun, nykäisyn sydämessämme, resonanssin, jota ihmismielemme saattaa pitää vain hölynpölynä. Korkeampaa tietoisuutta ei voi ymmärtää ihmismielellä, kuitenkin se tuntuu tietämisenä sydämessä.

Tämä viikko alkoi hyvin tyynenä ja seesteisenä energeettisesti. Energia oli erittäin hienoa ja edelleen on. Sitten tiistai-iltapäivänä alkoi vyöryä käpylisäkeaktivointeja – ensin pehmeästi, sitten siitä tuli hyvin voimakasta yön alkaessa laskeutua, ja siihen mennessä kun menimme nukkumaan, olimme täysillä massiivisissa ja voimakkaissa käpylisäkeaktivoinneissa ja myös kallon laajentumisessa. Tämä aiheutti tilan, jota voi kuvata vain koko pään räjähtämisenä, mikä synnytti uusia sisäisiä galakseja. Saatoimme tuntea hermoratojen kiireisenä kirjoittavan mallejamme uudelleen enemmän, kuin koskaan. Jokainen alue jossa valo "jumiutui", oli erittäin kipeä, kun se yritti päästä läpi ja luoda uusia väyliä koko päähän.

Myös plasmaenergia iski voimakkaasti tällä viikolla, tuoden mukanaan äärimmäistä kylmyyttä kehoon – oli melkein mahdotonta lämmetä. Tämä alkoi vähän viime viikolla, kuitenkin iski täysillä tällä viikolla. Meillä tätä oli enimmäkseen keho alaosassa, kun taas yläosa koki sielun/aurinkoaktivointien tuovan äärimmäisiä kuumuusaaltoja, mikä sai koko pään jyskyttävän vielä lisää. Kun fyysisen astian alaosa oli äärimmäisen kylmä, valo kulki hermoratoja alas selkärankaan, alaselkään, lonkkiin, sääriin ja jalkoihin. Kylmä plasma näytti estävän valoa, synnyttäen äärimmäistä kipua myös noihin paikkoihin ja saaden meidät polvilleen.

Kallokipu laantui kaksi päivää sitten, kuitenkin alaselkä-, lonkka- ja jalkakipu jatkuu, kuten myös plasmaenergia ja jäätävä kylmyys alaraajoissa, erityisesti jalkaterissä. Meille kerrottiin, että tämä laantuu pian eikä kestä kovin kauan, mikä oli erittäin tervetullut viesti universumiltamme.

Kun kehomme tekee siirtymää hiilipohjaisesta valokehoon, meillä saattaa olla valtava määrä fyysisiä ongelmia, kun koko järjestelmäämme muokataan. Tämä ei ole helppo tehtävä, kun ihmisastiaamme ei tehty sisältämään tuollaista valoa. Olemme uuden Maan edelläkävijöitä, ja tähän ilmoittauduimme. Koko sisäistä verkkotyötä kirjoitetaan uudelleen, kun olemme verkonvartijoita. Tämä tehtävä ei ehkä ole helppo, kuitenkin se tulee helpommaksi edetessään. Meidän täytyy muistaa, että mitä enemmän taistelemme tätä siirtymää vastaan, sitä vaikeampaa siitä tulee. Kun ANTAUDUMME tälle prosessille ilman perinteisten allopaattisten lääkkeiden apua, työskentelemme valomme kanssa – emme yritä taistella sitä vastaan tai korjata sitä. Kun alamme kuunnella korkeampaa itseämme ja käyttää niitä luonnollisia keinoja, joita se kehottaa meitä käyttämään, autamme prosessia estämisen sijasta. Kun rentoudumme siihen luottaen ja tietäen, että tämä on uskomaton transformaatio, joka meillä on KUNNIA kokea auttaaksemme KAIKKIA korkeampaan tietoisuuteen, niin siitä kaikesta tulee helpompaa. Olemme uuden Maan tiennäyttäjiä, olemme portinvartijoita ja verkonvartijoita.

Meillä kaikilla on kyky kuulla korkeampi itsemme, kun alamme kuulla korkeampien maailmojen kimeitä taajuuksia, joihin "viritymme" emmekä ehkä käsitä sitä. Tämä ei ole tinnitusta, kuten meidät johdatettiin uskomaan. Tässä todellinen luontomme kuuntelee kosmosta, universumiamme ja multiversumiamme sen koko laajuudessa. Yllytämme sinua kuuntelemaan enemmän, kuin koskaan, mikä johtaa meidät korkeampaan kutsumukseemme siinä, miten meidän on tarkoitus palvella. Emme palvele ainoastaan omaa kehoamme tänä siirtymäaikana, vaan myös valoa sillä tavalla, miten meitä kehotetaan. Myös kirjoittaessamme tätä valokoodattua artikkelia, olemme sumuisen tokkurainen, kun olemme siirtyneet lineaarisesta epälineaariseen olemistapaan. Toimimme hyvin eri tavalla täällä – paljon hitaammin kuin ennen, kun toimimme nyt kvanttitasolla. Ymmärrämme enemmän ja enemmän, miten kaikki se toimii, kun punomme enemmän valoa fyysiseen astiaan.

Miten siunattu ja kaunis tilaisuus meillä onkaan myötävaikuttaa kaikilla uusilla tavoilla, kun laajennumme pitkälle ihmiskokemuksen yli. Valomme kertoo meille tapoja vähentää kipua, jos sitä tarvitaan. Se kertoo meille, mitä luonnollisia asioita ottaa. Se kertoo meille, milloin meidän täytyy mennä makuulle ja levätä tai nukkua. Se kertoo meille, mitä ruokia syödä ja olla syömättä tietyllä hetkellä. Tälle matkalle ei ole opaskirjaa, sillä olemme oma oppaamme tässä ja nyt. Vastaus on aina sisällä, kun etsimme. Puhu universumillesi, pyydä, mitä se tarvitsee, ja mikä tärkeintä, KUUNTELE ja sitten noudata kuulemaasi, sillä tämä on viesti meiltä ja meille auttaaksemme meitä kaikin tavoin. Tämä on SINÄ, tämä on MINÄ, tämä on KAIKKI. Sitten kun todella alamme LUOTTAA UNIVERSUMIIMME, joka olemme me, AVAUDUMME sen AUTUUDELLE ja TAIALLE, kuka todellisuudessa olemme.

Lähetämme sinulle hyvin paljon rakkautta ja kiitollisuutta kaikesta, mitä olet ja teet/panostat koko kollektiivin puolesta.

Rakkautta, Kim

Meidän täytyy myös lisätä tähän, että kun käsittelemme tunnetuskaa tai -traumaa ja tunneohjelmia, joita tulee esiin koko tämän prosessin ajan, sallimme lisää tilaa kvanttivalon kiitämiselle fyysisessä astiassamme. Ratkaisemattomat tunnekivut, -ohjelmat ja -mallit tekevät tästä siirtymästä paljon vaikeamman, ja teemme uutterasti työtä kaiken sen käsittelemiseksi ja poistamiseksi, mitä on sisällä. Ego taistelee tätä prosessia vastaan matkan joka askeleella, ja meidän täytyy pysyä vahvempana kuin ihmisego ja kysyä aina korkeammalta itseltämme, kuka puhuu – ego vai sydän/korkeampi mieli – ja meistä tulee hyvin taitava tietämään, kuka puhuu kullakin hetkellä.

Tätä artikkelia saa jakaa vain kokonaisuutena.
Kim Semetis – Jumalainen jumalatarsoturi

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >