HomeViestejäTiffany Stiles4.6.2018 - Energiamuutospäivitys - meistä on tullut kvanttisia!

4.6.2018 - Energiamuutospäivitys - meistä on tullut kvanttisia!

ENERGIAMUUTOSPÄIVITYS – MEISTÄ ON TULLUT KVANTTISIA!

Kirjoittanut Tiffany Stiles (www.tiffany-stiles.com)
4.6.2018
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat kauniit sielut!

Meistä on tullut kvanttisia kuluneiden kahden viikon aikana! Suuri määrä taajuuksia pommittaa meitä, missä kaikki palvelee eri tarkoitusta fyysisen kehomme ylösnousemuksessa ja sopeutumisessa uuteen Maahan.

Nestemäisiä fotoneja sinkoilee solujemme ympärillä, jotka muuntuvat plasmaksi. Tätä tapahtuu aurinkominimin vuoksi ja suuren geomagneettisen aktiivisuuden tullessa uuden Maan ilmakehään ja tunkeutuessa kaikkeen solutasolla. Tämä nimenomainen fotonivaloryöppy iskee siihen lihasverkostoon, jossa vanha ristikko hajoaa. Tässä on henkilökohtainen ristikkosi tai merdiaanilinjasi, ja se sidotaan uuden Maan kristalliristikkoon. Tässä ristikossa ollut vanha ohjelmointi hajoaa myös. Tästä syystä koetaan lihasten kipua ja kosketusarkuutta. Sisällä tapahtuu uusi verkotusprosessi, syvemmän tason puhdistuksen kera. Monta kertaa sitä on hampaissa, luissa, kallossa, hermoissa ja lihaksissa, joten sinulla saattaa olla vaivaa näillä alueilla, kun tapahtuu puhdistusta ja uudelleenverkotusta/uudeelleenkirjoitusta/integrointia.

Niillä jotka ovat olleet tässä fyysisen kehon ylösnousemusprosessissa muutaman vuoden, viimeiset rajoittavat ohjelmoinnit lähtevät tässä kehosta, soluihin ja DNA:han tallennetuilta tasoilta. Kaikki prosessoidaan korkeamman itsen ja ylisielun kautta. On paljon helpompaa ja nopeampaa "nähdä" ja sitten hahmottaa korkeammasta itsestä koko kuva, antaa anteeksi, vapautua ja päästää irti … suuren rakkauden kera. Tämä voi tapahtua muutamassa lineaarisessa minuutissa tai tunnissa, kun yhdistyt korkeampaan geometriseen informaatioon akaasian ja Lähteen kautta.

Paljon puhdistetaan hyvin nopeasti. Kun tiheyden lähteminen fyysisestä kehosta jatkuu, kristallivalokehosi tulee kevyemmäksi/valoisammaksi ja siirryt avatar-kristalli-plasma-valokehon seuraavaan vaiheeseen, jossa olet aktivoitu ja täysin moniulotteinen. Pystyt navigoimaan ulottuvuuksia hyvin helposti säätämällä taajuutesi sopimaan yhteen kunkin ainutlaatuisen todellisuusulottuvuuden kanssa. Menet ylös ja ankkuroidut takaisin fyysisyyteen täydessä valokehomuodossa. Ei ole kiinnikkeitä mihinkään tai kehenkään, kun ankkuroidut takaisin kolmanteen ulottuvuuteen suorittamaan sielusi kutsumusta/missiota toisten palvelemisessa. Tässä fokuksesi palaa, ja pysyt helposti tulkitsemaan toisten opettamiseksi sen, mitä korkeammassa itsessäsi näytettiin sinulle. Tämä tehdään myös suuren rakkauden ja välittämisen kera, sillä tässä ei enää ego pääse tielle.

Kun olet nyt ulottuvuuksissa kulkija, huomaat, että uudessa Maassa on paljon helpompaa. Asiat vain soljuvat, kun kaikki tehdään energiatasolla. Kaikki on nyt-hetkessä. Mitään ei suunnitella tai kontrolloida. Kaikki tunnistetaan hallitsevasta aurakenttäsäteilystään. Jokainen hallitseva aurakenttä sisältää omat metafyysiset ja fyysiset lahjansa toisten palvelemiseen. Uudessa Maassa kaikki on energiavaihtoa, kun kaikki työskentelevät yhdessä harmonisen värähtelyn ylläpitämiseksi ja kaikki elävät universaalien lakien mukaan. Jokainen on vastuussa tämän rehellisyyden ylläpitämisestä itsessään ja toisten kanssa. On mahdotonta valehdella, koska kaikki näkevät telepaattisesti ja suurin osa kommunikoinnista on tällaista, mukaan luettuna eläimet, kasvit ja puut. Olet ehkä huomannut kuluneena kuukautena – kuten olen kirjoittanut aiemmin ja myös postannut henkilökohtaisia eläinvideoitani FB-sivuilleni – miten nyt uudessa Maassa eläimet luottavat enemmän ihmisiin, kun kunnioitamme kaikkia luontokappaleita, jotka asuvat samassa energiatilassa kanssamme. Ne tietävät tämän telepaattisesti, joten ne tulevat luoksesi tai sallivat sinun lähestyä itseään, ilman kummankaan osapuolen pelkoa.

Uudessa Maassa ei ole pelkoa. Kaikki luottavat universaaliin energiavirtaan. Sujuvan ylisieluymmärryksen myötä universaaleista laeista, alkemia on normaalia. Yltäkylläisyyttä virtaa vapaasti kaikille, jotka pystyvät avoimena. Uudessa Maassa kaikki on sydänkeskeistä ja tasapainoista. Kaikki tehdään puhtaan ehdottoman rakkauden kera. Kaikki aikomukset ilmaistaan puhtaan ehdottoman rakkauden kera. Näin harmoninen värähtely ylläpidetään. Uudessa Maassa ei voi kulkea ilman, että on puhtaimmat aikomukset koko ajan. Menneiden elämien karmasi selvitetään akaasian kautta etkä saa enää lisää karmaa. Sinulla on uudessa Maassa puhdas pöytä.

Tästä syystä kristalli- ja sateenkaarilapset tulevat vailla karmaa ja heidän on vaikea sopeutua 3D-tiheyteen. He saapuivat ensimmäisenä näyttämään meille tietä ehdottomassa rakkaudessa, telepaattisessa kommunikoinnissa ja välittömässä ilmentämisessä. He saapuivat uuteen Maahan ensin. He syntyvät tänne moniulotteisina valo- ja rakkausolentoina. He pääsevät uuteen Maahan ja ankkuroivat nuo taajuudet 3D:hen, jotta aikuiset jotka ovat suoraan sidoksissa heihin, sopeutuvat korkeampaan taajuuteen. Siitä tulee tarttuvaa, kun useammat haluavat saada tuon värähtelyn ja ratsastaa tuolla aallolla.

Ulottuvuuksienvälisinä kulkijoina teemme paljon työtä astraalissa ja puramme vanhoja aikajanoja ja sallimme niiden uusien esittäytyä, jotka ovat harmoniassa uuden Maan kristalliristikon kanssa. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Paljon sisäistä työtä tehdään, kun olemme syvässä unessa ja unen rajamailla. "Rajauni" tyynessä ja rauhallisessa tilassa sallii kolmannen silmän avautua käskystä "näkemään" kaiken korkeamman tilan kautta. Kaikkia entisiä elämiä voidaan tarkastella siellä, ja kaikki karma puhdistuu 1–3 peräkkäisessä sessiossa. Puhdas pöytäsi alkaa.

Nyt sisäinen työ jatkuu DNA-solutasolla, kun uusia koodeja vastaanotetaan ja magnetiittikiteet ympäri kehoa kuumentuvat aktivoimaan ja viilentyvät uudelleenjohdottamaan ja -ohjelmoimaan. Kaiken vanhan täytyy lähteä! Kaiken vanhan ajattelun. Kaikkien vanhojen ajatusmallien. Kaiken vanhan kaunan ja anteeksiantamattomuuden. Kaikkien vanhojen ystävyyksien, suhteiden ja tuttavuuksien, jotka haluavat jäädä alempaan 3D-puutetaajuuteen. Kunnioitamme heidän polkuaan, ja päästämme heistä rakastavasti irti. Saadaksemme fyysisen ylösnousemuksen valokehona, meillä on nyt hyvin harvoja, hyvin rajallisesti ihmisiä, joiden kanssa olemme tekemisissä ja jotka päästämme energiakenttäämme. Vain ne jotka ovat samaa värähtelytaajuutta ja maamissiota kutsutaan värähtelykenttämme ja siihen aikajanaan/todellisuuteen, johon myös toiset pääsevät ollessaan valmiita.

Kun pääset tälle tasolle, ei ole mitään tai ketään, joka seisoo tielläsi, sillä olet tehnyt liian kovasti työtä salliaksesi jonkun jatkaa sinun vetämistäsi takaisin tai alas. Rakastavalla mutta joskus tiukalla tavalla sinua kehotetaan "nuhtelemaan" näitä ihmisiä heidän hevonpaskastaan! Kerrot rajasi ja sen, että jos ne ylitetään, suhteen täytyy loppua. Ylösnousemusmatkalla monet elävät olosuhteissa, joissa he ovat niiden sielujen kanssa, jotka päättävät jäädä 3D-maahan. Monilla ei ole vaihtoehtoa joissain tilanteissa, kun he huolehtivat iäkkäästä vanhemmastaan. Voimme vain kunnioittaa tuota sielusopimusta korkeimmalla tasolla ja ymmärtää ne oppitunnit, jotka päätimme oppia ja joista kasvaa, kummallakin puolella. Ympäröi rakkauteen.

Kaiken tämän sanomisen jälkeen, tiedä, että fyysisen valokehoylösnousemuksen saamisessa on monia tasoja. Se vie vuosia. Se mitä minä koen, saattaa olla täysin erilaista, mitä sinä koet. Jokaisella tasolla on erilaisia kokemuksia ja täytyy tehdä erilaista sisäistä työtä, mikä tekee siitä erilaista kaikille. On aikoja, jolloin monet teistä kokevat maailmanlaajuisesti täsmälleen samoja asioita kuin minä. Kirjoitamme selittääksemme sitä kaikilla tasoilla ja antaaksemme perspektiivejä niille, jotka tuntevat opastusta ja vetoa tähän informaatioon oppiakseen ja ymmärtääkseen. Erityisesti siksi, ettei kukaan sielu joka käy läpi tätä, tunne olevansa yksin, koska et ole koskaan yksin. Mitä enemmän taajuutesi kasvaa, sitä enemmän tunnet vetoa sieluheimoosi, ja se tuntee vetoa sinuun, kun palaat aitoon itseesi. Nämä sielut ovat tukijärjestelmäsi ja kaikupohjasi, missä on ideoita ja yhteistyötä uutta Maata varten ja missä annat ja saat rakkautta vapaasti odottamatta mitään vastineeksi.

Monet ovat ilmaisseet minulle, että löysivät sielukumppaninsa FB-sivuni kautta. Tai tapasivat sielusiskonsa tai -veljensä ja ovat pysyneet yhteydessä vuosia ja ovat hyvin läheisiä. Tämä tuntuu sydämessäni hyvältä!! Otan korkeamman vastuun suuren välittämisen ja rakkauden kera FB-sivustani ja nettisivuistani, jotta niillä on korkeimmalla värähtelevää rakkaustaajuutta. Olen poistanut sivultani monta pahaa olentoa ylläpitääkseni rehellisen tilan energeettisesti. Niinpä siellä käydessä saadaan kohottava kokemus ja tunnetaan rakkaustaajuusvärähtelyä. Sielut tuodaan yhteen saamaan tukea, jotteivät he tunne olevansa yksin. Informaatiota ja koulutusta annetaan ilmaiseksi niille, jotka opastetaan sen luo. Jos minä prosessoin, päästän irti jne. … (ja kyllä, sisäinen työ on jatkuva prosessi kaikilla) ja tarvitsen lepoaikaa, en postaa tai julkaise töitäni, ennen kuin lataudun taas korkeimmalla värähtelevään rakkaustaajuuteeni.

Pane merkille, että tällä alalla on niitä, jotka käyttävät hyväkseen pahaa-aavistamattomia ja luottavaisia ihmisiä. Sinun täytyy aina käyttää intuitiotasi ja erottelukykyäsi siihen informaatioon, jota sinulle annetaan. Tuntuuko se oikealta ja resonoi? Vai tuntuuko se pahalta ja lähettää varoitusmerkkejä? Jos joku kertoo, että hänellä on kaikki vastaukset, niin me emme kerro. Jaamme sen, mitä opastetaan ja mitä olemme kokeneet tähän saakka tai mitä olemme saaneet korkeammasta itsestä nähtäväksi ja jaettavaksi. Jos joku kertoo sinulle, että hän pystyy auttamaan sinua ylösnousemaan, niin se on vale. Hän voi kylvää vain siemeniä, jotka muistuttavat sinua kääntymään sisäänpäin tekemään työtä. Kukaan ei saavuta fyysistä valokehoylösnousemusta ilman henkilökohtaista aikaa, fokusoitumista itseen, itsetutkiskelua, sitä energia- ja sisäistä työtä, jota tarvitaan siihen pääsemiseen. Meidän kaikkien täytyy tehdä oma osuutemme.

Kun riittävä määrä sieluja saavuttaa vakaan tason fyysisessä valokehoylösnousemuksessa, uusi Maa on näkyvä kaikille, jotka harmonisoituvat sen värähtelytaajuuteen. Täällä on nyt niitä, jotka vaihtavat edestakaisin uuden Maan ja 3D-maan välillä, aina 13. korkeampaan ulottuvuuteen saakka ja kulkevat kaikkien ulottuvuuksien välillä. Jatkamme sen tekemistä ankkuroidaksemme jatkuvasti korkeampia värähtelytaajuuksia tänne, kunnes tuo vakaa taso saavutetaan. Kun tämä tapahtuu, katselemme sitten vain 3D-maata korkeammasta ulottuvuudesta. Meidän ei enää tarvitse osallistua siihen, ja alennamme omaa taajuuttamme hoitaaksemme lineaarisia vaatimuksia tai niitä, jotka päättävät jäädä 3D-maahan ja toimia lineaarisesti, kunnes tekevät siirtymän. Me näemme heidät, mutta he eivät enää näe meitä.

4D- ja korkeampia ulottuvuusmaailmoja ei voi nähdä, ellei ole harmoniassa ja värähtelyltään yhteensopiva tuon todellisuuden kanssa. Tästä syystä useimmat eivät voi kuulla, nähdä, haistaa tai tuntea suojelusenkeleitä, henkioppaita, ylösnousseita mestareita (avatarit) tai arkkienkeleitä. Kaikki nämä ovat korkeammassa olemassaoloulottuvuudessa. Saavuttaaksesi heidät sinun täytyy tavata heidät siellä, missä he ovat. He eivät alenna värähtelytaajuuttaan tavatakseen sinut. He antavat sinulle merkkejä ja synkronismia, mikä laukaisee sinut muistamaan, kunnes lisäät taajuuttasi riittävästi sopiaksesi yhteen heidän kanssaan … sitten näet, kuulet, haistat tai tunnet heidät.

Olemme nyt ankkuroineet uuden Maan taajuutta muutamia vuosia luodaksemme tämän uuden olemassaoloulottuvuuden kaikille, jotka ovat valmiita näkemään sen ja asumaan siellä pysyvästi. Kun ihmiset sanovat minulle: "Sitten kun pääsen uuteen Maahan" ja minä sanon: "Olen jo siellä/täällä", heidän on vaikea ymmärtää, että tämä ulottuvuus on 3D-maan rinnakkaisuniversumi, johon pääsevät helposti kaikki, jotka ovat harmoniassa. Näin toiset ovat vuorovaikutuksessa, näin eläimet ovat vuorovaikutuksessa kanssamme. Se on yhteyttä sieluheimoosi. Se on hyväksytyksi tulemista sellaisena, kuka olet oikeasti sielutasolla. Se on toisten uran palvelemista ja energiavaihtoa myös päivittäisessä vuorovaikutuksessa toisten kanssa. Siellä fyysiset aistisi ovat korostuneet ja metafyysiset lahjasi käytössä … ja käytät niitä toisten palvelemiseen ja kaikkien osallisten korkeimpaan hyvään. Siellä ehdotonta rakkautta annetaan ja saadaan vapaasti. Siellä ilma on puhdasta ja tuoksuvaa. Siellä kaikki ovat harmoniassa. Ja hyvin paljon muuta …

On vain ajan kysymys, kunnes tulee useampia ja tuo vakaa taso on saavutettu. Kuulet joidenkin ylösnousemusopettajien puhuvan uudesta Maasta, kuin eläisimme täällä jo päivittäin. Elämmekin, ja sitten avaamme portaaleja ja tähtiportteja tullaksemme takaisin näyttämään ja opettamaan lisää. Sitten menemme takaisin. Minun täytyy kertoa sinulle, että uusi Maa on ehdottoman upea ja verrattoman kaunis 3D-maahan verrattuna. Kehittyneet ihmiset jotka asuvat täällä, ovat ehdottomimmin rakastavia sieluja, joita olen koskaan kohdannut, ja heillä on vain puhtaat aikeet. Kaikki parannetaan energeettisen tason kautta ja kristallien, öljyjen, kasvien ja yrttien avulla. Monet parantavat itsensä keskittyneen ajatuksen ja aikomuksen avulla spontaanisti. Ei ole yhtään negatiivisuutta ja pelkoa, sillä kaikki ovat vastuussa omasta energeettisestä "syötöstään" noudattaen vetovoimanlakia. Täällä ei ole sieluja, joilla on ego, kun kaikki ovat nousseet sen yläpuolelle ennen saapumistaan. On vain tuoreita vihanneksia ja hedelmiä niiden syötävänä, jotka "kaipaavat tuota makua". Ruokaa ei itse asiassa tarvita, kun uuden Maan aurinko on ruokaa, joka ylläpitää valokehon fyysisyydessä. Kaikkia eläimiä kunnioitetaan ja arvostetaan, eikä niitä sen vuoksi tapeta ruuaksi. Kaikki ovat harmoniassa. Kaikki työskentelevät yhdessä. Kaikki on energiavaihtoa.

Tämä on vilaus siitä, jonka monet muut ovat vahvistaneet nähneensä. Monet näkevät itsensä opettajana metafyysisissä kouluissa, joissa metafyysisiä lahjoja odotetaan olevan ja sitten opetetaan, miten niitä käytetään toisten palvelemiseen. Ja joissa opetetaan universumin tiukkoja lakeja ja hyväksytään käyttäytymiskoodi korkeimman lahjomattomuuden säilyttämiseksi toisten palvelutyössä. Korkeampi vanhempainneuvosto varmistaa, että harmoninen värähtely pysyy kaiken aikaa. Värit ovat elävämpiä, vesi on raikasta ja puhdasta. Ja kaikki elementaalit, keijut, haltiat, sylfit jne. näyttäytyvät, kun ne luottavat nyt tarpeeksi meihin, siinä missä ne eivät ennen luottaneet.

Uudessa Maassa ei ole enää alemman värähtelyn olentoja. Kaikki värähtelee harmoniassa uuden Maan värähtelytaajuuden kanssa. Näen paljon muutakin, mutta odotan sen kertomista myöhemmin, kun tästä on tulossa vähän pitkä. Mutta lisään vielä, että uuden Maan hologrammi on pelkkää valoa ja rakkautta, ja kaikki tulevat sinne vapaa tahto koskemattomana. Ilmennetään välittömästi, mitä tarvitaan … no hetkessä, mutta hyvin responsiivisesti. Siellä ei ole ahneutta, vaan yltäkylläisyys on rajatonta niille, jotka pysyvät harmoniassa uuden Maan värähtelyn kanssa. Monet elävät hyvin minimaalisesti omasta valinnastaan. Olen varma, että monet teistä resonoivat joihinkin tai kenties kaikkiin näistä kuvauksista, koska monet ovat nyt kokeneet uuden Maan todellisuuden olemalla ulottuvuuksien- ja todellisuuksienvälisiä kulkijoita.

Nyt sitten muutamaan kuluneeseen viikkoon … mitä on tapahtunut, kun monet ovat lisänneet taajuuttaan ja saaneet loppuun lisää ylösnousemuksen valokehotasoja, mitä kuvasin yllä.

1) Lisääntynyttä eläintelepatiaa. Lisääntynyttä vuorovaikutusta villieläinten kanssa, erityisesti lintujen, sammakoiden, perhosten ja oravien. Myös perheemme karvaisista lapsista – kissat ja koirat – on tullut paljon "puheliaampia", ja voimme selvästi ymmärtää, mitä ne sanovat ja haluavat. Ja monet näkevät nyt yhtäkkiä karvavauvojaan, jotka ovat ylittäneet sateenkaarisillan. Niiden pienet eläinsielut tekevät itsensä näkyväksi kaikille, jotka haluavat nähdä.

2) Useammat vauvat tuijottavat meitä julkisilla paikoilla, sitten alkavat hymyillä ja heiluttaa. He katsovat päämme yläpuolelle ja näkevät energiataajuutemme ja auramme. He ovat iloissaan inkarnoituessaan vähemmän tiheään 3D-ulottuvuuteen kuin viime kerralla. He näkevät myös enkelimme ja oppaamme, joita hengailee ympärillämme, ja hymyilevät heille.

3) Viimeiset neljä yötä ovat tuoneet makeaa, voimakasta kukantuoksua tyhjästä, ei mistään lähellä kukkivista kukista. Itselläni tuo tuoksu tulee vain iltaisin ja tuoksuu kuin gardenioilta, mutta se on paljon voimakkaampaa ja viipyilee. En ole ainoa, joka sen haistaa – kaikki kanssani olevat haistavat sen myös. Kysyin ystäviltäni FB:ssä, kokevatko hekin tätä, ja vastaus oli pakahduttava! Eräs nainen sanoi olleensa erämaassa, jossa ei ole lähimaillakaan kukkia, ja haistaneensa myös tätä voimakasta kukantuoksua.

4) Parina viime viikkona nukkuminen on ollut vaikeaa. Olen nukkunut vain klo 3–5 saakka. Nyt pari päivää olen halunnut vain nukkua, ja menin eilen nukkumaan klo 21.30. Torkut ovat paikallaan tänään, ja sen saatoin vain tehdä saadakseni tämän energiaraportin ulos.

5) Massiiviset puhdistukset sakraali- ja juurichakran kautta saavat monet juoksemaan vessaan, ja he ehtivät sinne juuri ajoissa.

6) Ihmisten "nuhteleminen" heidän hevonpaskastaan ja tiukkojen rajojen asettaminen.

7) Entiset kaavat jotka johtivat vastenmielisiin tilanteisiin ja jotka muistetaan nyt, rikotaan. Eräänlaista elämän tarkastelua oppimiseksi menneisyydestä ja korkeamman aikajanan luomiseksi nyt purkamalla vanha.

8) Psyykkinen toiminta on lisääntynyt sen tapahtuessa.

9) Elementaalit, keijut, haltiat ja sylfit antavat ihmisen nyt vangita itsensä kuviin ja videoille.

10) Unet ovat selväjärkisempiä, ja enneunia on enemmän kuin koskaan.

11) Kaikki fyysiset aistit korostuvat.

12) Enemmän keskustelua käydään sydämestä, ei egosta.

13) Tarve muuttaa nyt, minne kutsutaan, on vääjäämätön ja kiistaton. Nyt se on aika panna toimeen.

14) Oikeaa ja vasenta aivopuoliskoa on johdotettu uudelleen ja uusia hermoratoja on yhdistetty.

15) Herkkyys kaikelle energiatasolla on kaikkien aikojen huipussaan.

16) Olen saanut raportteja niistä, jotka ovat parantaneet itsensä fokusoituneella aikomuksella ja ajatuksella.

17) Välitön ilmentämiskyky on kaikkien aikojen huipussaan.

18) Intuitio ja erottelukyky on lisääntynyt ollaksesi oma oppaasi.

19) Metafyysisiä lahjoja tulee takaisin käyttöön monilla.

20) Monet elävät nyt hyvin vastuullisena ja tietoisena omista ajatuksistaan ja teoistaan. Pysyen positiivisena ilmentääkseen samaa.

21) Monet eivät enää ole valmiita jakamaan pyhää tilaansa alemman värähtelytaajuuden edustajien kanssa. He myös ilmoittavat: "Tämä on pyhä tilani, jossa voit jakaa. Kunnioita sitä tai sinun täytyy lähteä." On nollatoleranssi negatiivisuudelle, draamalle, narsismille, itsekkyydelle tai itseä palvelevalle käyttäytymiselle. Kieltäydymme vain osallistumasta enää myrkyllisiin tai toimimattomiin käyttäytymistapoihin.

22) Monet ottavat nyt asiakseen siivota tilansa useammin pitääkseen energian virtaamassa vapaasti sen läpi, ja poltetaan myös salviaa tai suitsukkeita usein.

23) Teknologiaongelmat ovat nyt päivittäisiä tapahtumia. Taajuutemme on lisääntynyt niin paljon, että se taajuus jolla teknologia toimii, ei ole usein yhteensopiva kanssamme. Siksi siinä on ongelmia, ja voimme saada sen toimimaan huonosti pysyvästi, jos emme ole hyvässä mielentilassa tai olemme vihainen. Olen "puhunut" monet elektroniset laitteet toimimaan. Kokeile sitä! Joillakin näistä uusista lapsista on myös taikakosketus.

Kuten aina, jaa kommenttiosassa, mitä koet parhaillaan ja onko se yhtään yllä olevan informaation kaltaista vahvistuksena itsellesi.

Haluan lopettaa tämän päivityksen muutamaan linkkiin, joissa viitataan siihen, mistä olen puhunut tänään. On aina kiva kuulla toisten kommentteja tietääkseen, ettei ole yksin siinä, mitä käy läpi ja kokee. (Linkkejä Facebook-postauksiin … voit tsekata ne täältä.)

Jaa vapaasti tätä viimeisintä raporttia. Jakaminen on välittämistä kertoen toisille, etteivät he ole yksin.

Paljon rakkautta, valoa ja siunauksia jatkuvalla matkallasi.
Tiffany Stiles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >