HomeViestejäMaria Chambers13.1.2022 - Mitä käyn läpi

13.1.2022 - Mitä käyn läpi

MITÄ KÄYN LÄPI

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
13.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olet ehkä huomannut, etten ole postannut vähään aikaan. Minäpä yritän selittää.

Tiedän, että käyn läpi integrointiprosessia – integroin valokehoani. Ja tiedän, että sen myötä tulee monia haasteita, erityisesti fyysisen kehon osalta.

Mutta en koskaan osannut odottaa, että se olisi näin julmaa. Prosessi on tuonut esiin joitain syviä fyysisiä ongelmia, ja vaikka ne eivät uhkaa henkeäni, ne vievät kyvyn todella nauttia elämästä.

Olen päästänyt irti valtavasta määrästä tunnetasolla, mutta nyt käsittelen fyysistä kehoa ja sen integrointia.

Siis nämä asiat eivät ole olleet helppoja elämässäni pariin viime vuoteen, ja ne tuntuvat voimistuvan.

En tunnu saavan niihin helpotusta fyysisellä 3D-tasolla, mikä on johtanut unenpuutteeseen ja lisästressiin ja -ahdistukseen. Olen kokeillut myös Xanaxia (voitko kuvitella), jota käytetään laajasti lyhytaikaisena lääkkeenä tiettyihin tiloihin, ja se toimi pari päivää fyysisiin oireisiin, mutta nyt minulla on sivuvaikutuksia – kihelmöivää hermostuneisuutta koko kehossa.

Kenties valokehon vuoksi, olen nyt hyvin herkkä kemikaaleille ja lääkkeille, kuten ahdistuslääkkeet. Tai se on vain omaa ahdistustani, joka ilmentyy. Mutta tiedän varmuudella, että tunnen kaiken – yhtä lailla halutun ja ei-halutun – ennenkokemattoman voimakkaasti. Aistini ovat ultrakorostuneet valokehon vuoksi.

Joskus tuntuu siltä, että olen maalannut itseni nurkkaan, jossa ei voi muuta, kuin antautua sielulle. Ja sekin tuntuu mahdottomalta tässä kohtaa. Ainakin ihmisitselleni, mielelleni.

Mutta joka tapauksessa, sen vuoksi en ole postannut. Tuntui, etten voi tarjota mitään tässä kohtaa. Olen vajonnut eräänlaiseen kuiluun. En ole varma, mihin menen tästä. Paitsi, että sallin tämän tehdä, mitä sen tarvitsee tehdä.

Tämä ei kuullosta kovin mestarilliselta minulta, tiedän … tai kenties juuri se mestarin täytyy perimmiltään tehdä. Vain sallia.

RAKKAUS JA TUKI

Vaikken ole postannut vähään aikaan, voin silti tuntea rakkauden ja tuen tämän blogiyhteisön jäseniltä, ja olen kiitollinen siitä. Jotkut heistä ovat lähestyneet minua. Olen oppinut, että tosinaan on tärkeää sallia muiden auttaa meitä.

Pari rakasta ystävää FB-ryhmästäni on työskennellyt kanssani henkilökohtaisesti koko tämän ajan energiatyötä tehden. Heille olen syvän kiitollinen.

Eräs rakas mies elämässäni on ollut "koetuskivi" minulle koko tämän koettelemuksen ajan. Hän on tukeva, viisas ja hän auttaa minua näkemään, että kaiken ahdistuksen niputtaminen yhteen tekee siitä vain tarpeettoman musertavaa.

Siis hän on kuljettanut minua sen läpi askel askeleelta, jotten olisi niin pakahtunut. Ja tämän aikana olen oppinut arvostamaan häntä syvällä tasolla.

Samaan aikaan ne lääkkeet jotka toimivat muilla, eivät aina toimi minulla. Erityisesti sen valokehoprosessin vuoksi, jota monet meistä käyvät läpi.

Ja se johtuu siitä, ettei kehomme ole enää vain ihminen. Siitä on tulossa valokeho.

Ja se mitä ei ole integroitu, ei välttämättä reagoi enää perinteisiin lääkkeisiin.

Kyllä, fyysisillä vaivoillani on lääketieteellisesti oikeat diagnoosit, mutta se ei merkitse, että ne reagoivat samoihin lääketieteellisiin ratkaisuihin.

Mutta jokainen meistä on erilainan, ja joillekin lääketieteellinen reitti on ok ja toimii. Enkä sulje pois sitä, että se voi toimia minulla.

Kuitenkin joskus kyse on vain siitä, että antaa tuon tilan transformoitua. Joka tapauksessa se voi olla pelottavaa. Pelko on ollut valtava teema minulle koko ajan, ja juuri sen täytyy transformoitua.

UUSI PERSPEKTIIVI MINULLE

Sen vuoksi mitä olen käynyt läpi, perspektiivini elämään on muuttunut merkittävästi muutaman viime kuukauden aikana. En enää näe mitään itua valita puolta asioissa, poliittisesti tai yhteiskunnallisesti tai edes henkilökohtaisesti. Näen elämän kauneuden, sen arvokkaan tilaisuuden joka meillä on olla täällä ja vain nauttia jokapäiväisistä asioista.

Näen, että riippumatta poliittisista tai yhteiskunnallisista tai henkilökohtaisista eroavuuksistamme, olemme enemmän samanlaisia kuin erilaisia, mitä tulee sydämeen ja kykymme rakastaa.

Monilla asioilla jotka ennen vaivasivat minua, ei ole enää merkitystä minulle. Kyse on jokaisen hetken elämisestä, kuin se olisi viimeisemme. Ollen täällä, ollen elämässä.

Ja kuitenkin ymmärrän, miten vaikeaa se voi olla niille meistä, jotka käyvät läpi tämän transformaation intensiivisiä viime vaiheita. Erityisesti kun kyse on fyysisestä kehosta.

Meidän täytyy olla hyvin kärsivällinen itsemme kanssa. Hoivata itseämme. Rakastaa itseämme.

Ja tietää, että myrskyävät vedet tyyntyvät.

Rakkauttani kaikille täällä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >