HomeViestejäMaria Chambers30.1.2021 - Pääskää yli siitä!

30.1.2021 - Pääskää yli siitä!

PÄÄSKÄÄ YLI SIITÄ!

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
30.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kirjoittajan huomautus: tässä artikkelissa ei ole kyse politiikasta eikä se kuvasta mitenkään poliittista näkemystä.

Ei ole valituksista puutetta, kun kyse on maskin käyttämisestä näinä covid-aikoina. Kukaan ei oikeasti nauti maskin käyttämisestä, edes niiden makeidennäköisten maskien, joita on valmistettu.

Uskonko, että maskit takaavat, ettei tuo virus tartu? En tietenkään. Olen kirjoittanut laajasti omasta perspektiivistäni tähän virukseen. Uskonko maskien auttavan? Vastaus siihen on irrelevantti tämän artikkelin kannalta.

Voisi luulla, että ihmisenä joka ei usko, että virus hyökkää kenenkään kimppuun, joka ei olisi syvemmällä tasolla kutsunut sitä kehoonsa ja elämäänsä, olisin innokkaasti maskeja vastaan.

Minun pitäisi olla yksi äänekkäimmistä protestoijista.

Mutta olen laittanut maskin käyttämisen oikeaan perspektiiviinsä.

Siis, onko maskin käyttäminen merkittävä epämukavuus elämässäni? Ei tietenkään ole. Käytän maskia kävellessäni autolta ruokakauppaan, kaupassa ja matkalla takaisin autoon.

Minun ei tarvitse käyttää sitä koko päivää asiakaspalvelussa tai jossain terveydenhoitoon liittyvässä työssä.

Ja ne jotka valittavat äänekkäimmin, käyttävät minun laillani niitä vain muutaman minuutin käydessään ostoksilla.

Eikä tietenkään kyse on niinkään maskin käyttämisen epämukavuudesta kuin siitä, mitä se edustaa. Huomaan, että ne jotka huutavat äänekkäimmin, näyttävät liittävän maskikäyttöpakon sosialismiin. Pelkoon, että hallitus kontrolloi heidän kehoaan ja elämäänsä.

Jotkut protestoijat kantavat kylttejä, joissa lukee: "Minun kehoni, minun valintani. Ei maskia." On naurettavaa verrata tilapäistä maskin käyttämistä siihen, että hallitus kontrolloi naisten lisääntymisoikeuksia.

Yritän olla kärsivällinen näiden valittajien suhteen, mutta tunnen houkutusta muistuttaa heille, että kun on kasvanut naisena yhteiskunnassa, joka valvoo kehojamme, käyttäytymistämme ja sitä, miten meidän pitäisi pukeutua, jottemme näytä liian provosoivalta vastakkaiselle sukupuolelle … No, estän itseäni menemästä siihen heidän kanssaan. Se ei päättyisi hyvin.

Ja minun täytyy ihmetellä, mikä asia heissä laukaistaan niin kovasti? Ovatko he ylikontrolloineet omia tekojaan ja ajatuksiaan henkilökohtaisemmalla tasolla?

Silloin kun naisasiat laukaisevat omat tunteeni, se heijastaa usein omaa epäluottamustani naiseuteen. Miten usein olen antanut periksi mieleni kontrollille ja pelolle asiassa, jonka sydämeni tietää todeksi?

Ja nyt kun ajattelen asiaa, tuon asteikon päät – ne jotka protestoivat äänekkäimmin maskittomia vastaan, ja ne jotka protestoivat maskin käyttämistä vastaan – ovat saman kolikon kaksi puolta. Kumpikin puoli on kauhuissaan kontrollin menettämisestä omassa elämässään.

Siis kaikesta maskin käyttämiseen liittyvästä epämukavuudesta huolimatta, minun täytyy loppujen lopuksi sanoa niille ihmisille, jotka eivät pysty lopettamaan maskeista purnaamista – ja kyllä, tiedän sen kaikuvan kuuroille korville, mutta minun täytyy sanoa se silti – "Pääskää yli siitä."
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >