HomeViestejäMaria Chambers12.1.2021 - Vähän harkittavaa

12.1.2021 - Vähän harkittavaa

VÄHÄN HARKITTAVAA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
12.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vaikka olemme jo melko selvillä vesillä vanhoista ja jumiutuneista kaavoista tässä kohtaa omassa transformaatiossamme, lohikäärme on täällä auttamassa kaikkien niiden jäljellä olevien energioiden puhdistamisessa, jotka eivät enää palvele meitä. Haluan nähdä sen, mitä tapahtuu globaalisti ja täällä USA:ssa, vertauskuvana siitä, mitä tapahtuu sisällämme. Ja tilaisuutena selvittää kaikki jäljellä oleva vastarinta sitä kohtaan, että astumme täysin omaan vapauteemme.

Esimerkiksi jos tunteemme laukaistaan nykyhallintomme syyllistymisestä väkivaltaan, voimme kysyä, sallimmeko omien aspektiemme raivota kotonamme, omassa rauhan ja demokratian paikassamme.

Kuka hallitsee omaa elämäämme? Onko se ihmisemme ja sen pelot, vai onko se ikuinen ja tyydyttynyt sielumme? Taistelemmeko edelleen maskuliinisuuttamme tai feminiinisyyttämme vastaan? Vai olemmeko hyväksyneet molemmat?

Mutta todellisuudessa tehtävämme ihmisenä on hyväksyä tunteet, kun niitä tulee, ja sallia vain sielumme tehdä kaiken integroinnin ja irtipäästämisen puolestamme. Sielu on vastuussa viisauden tiivistämisestä.

Se mitä näemme nyt maailmassa, on toksinen patriarkaalisuus työntämässä muutosta vastaan. Se ei pysty enää sivuuttamaan ja olemaan omistamatta feminiinisyyttä, sydäntä ja sielua.

Ja se on myös ulkoinen ilmentymä sisäisestä taistelusta. Me joilla on yhdestoista hetki sielumme oivaltamisen tiedostamisessa, havaitsemme, että meidän täytyy luovuttaa elämämme sielulle, ja se merkitsee, ettei ole enää taistelua.

Vain vallan (energian) rauhanomainen siirtäminen ihmiseltä jumaluudelle.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >