HomeViestejäMaria Chambers9.1.2021 - Vastarinta on turhaa

9.1.2021 - Vastarinta on turhaa

VASTARINTA ON TURHAA

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
9.1.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Se mitä näemme tällä hetkellä, on muutosvastarintaa. Muutos, laajentuminen, on luonnollinen osa evoluutiota. Mutta kaaos ei ole. Kaaos on sivutuote vastarinnasta evoluutiomuutosta kohtaan.

Mutta vastarinta on turhaa. Muutos, laajentuminen, on vääjäämätöntä. Lähde haluaa sitä. Sielumme haluaa sitä. Ja vaikka ihmisitsemme vastustaisi valtavasti, sekin haluaa sitä.

Samaan aikaan kaaos, viha, tuhoutuminen, pelko … no, se on, mitä on. Tasapainottomuus hallituksissa, suuryrityksissä, talouksissa … se on, mitä on.

Tasapainottomuus kehossamme, taloudessamme tai suhteissamme … sekin on, mitä on.

Olen löytänyt monien omien itkupotkuraivareideni myötä, että tämä transformaatioprosessi tapahtuu minun luvallani. Näytin vihreää valoa sille, että sieluni tulee sisään ja ottaa ohjakset.

Sieluni on jo oivaltanut. Sielumme on jo oivaltanut, valaistunut. Ihmisenä meistä on tulossa tietoinen tuosta totuudesta. Monet meistä halusivat kokea ruumiillistuneena mestarina olemisen täällä maan päällä eläessään. Elää oivaltaneena mestarina. Sitä tarkoitusta varten sielumme ja valokehomme integroituvat meidän, ihmisen, kanssa.

Transformaatiomme on jo hyvin käynnissä. Ja tässä kohtaa ihmisenä emme oikeastaan pysty hidastamaan tai nopeuttamaan sitä.

Se tapahtuu juuri oikealla tahdilla meidän kannaltamme.

Siis niin paljon kuin ihmismielemme yrittääkin kontrolloida, organisoida, puskea tai vastustaa sitä, se tapahtuu joka tapauksessa. Kysymys on, haluammeko kokea sen potkien ja itkien vai haluammeko kokea sen sujuvammin?

Potkiminen ja itkeminen näyttää usein sen kaltaisilta tapahtumilta, joita USA:ssa oli viime keskiviikkona. Ei mitään kaunista. Ja täysin tarpeetonta.

Vastarintamme transformaatiota kohtaan ei ehkä ole yhtä äärimmäistä, mutta joskus tuntuu siltä, että edelleen jotkut aspektimme raivoavat talossamme ja tunkeutuvat vapauteemme ja rauhaamme.

Mutta ihmisenä tehtävämme ei ole painia noiden aspektien kanssa, niiden jotka tuntevat vihaa, katkeruutta tai pelkoa. Tehtävämme on tuntea se, mitä tulee esiin, mutta ymmärtää, että se ei ole meidän ongelmamme.

Sielu hoitaa sen puolestamme. Se tiivistää viisauden ja transformoi energiat. Merkitsee se sitten aspektien tulemista kotiin integroitavaksi tai irtipäästettäväksi.

Voitko kuvitella, jos kaikki se olisi meistä kiinni ihmisenä?

Tällä hetkellä on intensiivistä, maailmalla ja meillä. Ja intensiivisemmäksi tulee. Vielä suurempi syy luottaa, että sielumme hoitaa transformaatiomme. Ja paras tapa tehdä se on hyväksyä asiat sellaisina, kun ne ovat kehossamme, elämässämme, mielessämme ja maailmassa ovemme ulkopuolella.

Se ei merkitse, että meidän pitäisi sallia muiden epäkunnioitus rajojamme kohtaan. Meidän täytyy toisinaan asettaa selkeät rajat muille. Voimme löytää itsemme olosuhteista, joissa avoimuuttamme ei kunnioiteta.

Muut haluavat ehkä syödä energiaamme. Tiedämme, milloin tätä tapahtuu, siitä miltä meistä tuntuu. Kun menemme oivaltamiseemme, tarvitsemme ehkä enemmän aikaa itsellemme eikä meillä ole varaa kenenkään energiaruokailuun.

Emme ole kiinnostunut osallistumaan draamaan, ja se sisältää myös meille lähimmät ihmiset.

Siis on välttämätöntä tehdä paikkamme selväksi, tarvitsematta selittää liikaa tai neuvotella. Jos rajojen asettamisesta tulee syyllisyyttä, voit olla varma, että sielusi tekee töitä vapauttaakseen sen energiakentästäsi kerta kaikkiaan.

Siis muutos on vääjäämätöntä. Olemme muutospioneereja. Miksemme rentoutuisi siihen parhaamme kykymme mukaan? Koska kuten tiedämme, vastarinta on turhaa.


-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >