HomeViestejäMaria Chambers15.10.2020 - On vain yksi totuus

15.10.2020 - On vain yksi totuus

ON VAIN YKSI TOTUUS
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
15.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei ystävä, yritätkö vielä saada tolkkua ulkoisesta maailmasta? Laukaiseeko se vielä tunteesi? Tai kenties sen tekevät ystäväsi tai perheesi? Osallistutko vielä draamaan?
 
Vai vetäydytkö nyt enemmän taka-alalle kaikkeen siihen liittyen? Alatko oivaltaa, että planeetalla on miljardeja ihmisiä ja se merkitsee, että on miljardeja totuuksia?
 
Jokainen ihminen on täysivaltainen ja omien kokemustensa luoja. Hän on luonut oman todellisuutensa ja omat totuutensa.
 
Ja itse asiassa kaikki nuo totuudet ovat keksittyjä. Ne ovat illuusiota, joka on luotu elämänpelin pelaamiseksi maan päällä.
 
On käytännössä vain yksi totuus ja se on: minä olen olemassa.
 
Olen ikuinen. Sinä olet olemassa, ja olet ikuinen. Loppu on vain keksittyä, jotta voidaan saada tämän rikas ihmiskokemus.
 
Myös ihmispersoonasi on keksitty, se on ikuisen itsesi, sielusi, luomus.
 
Mutta jos yrität vielä saada toiset olemaan väärässä totuuksiensa vuoksi, koska ne eroavat omistasi, et koskaan voita. On aika luopua tuosta taistelusta, erityisesti jos haluat tuntea sielusi iloa. Koska niin kauan kun yrität selvittää ja vaikuttaa muutokseen "tuolla ulkona" tai omassa elämässäsi, sielusi perääntyy rakastavasti.
 
Sielusi ei sekaannu omaan luomukseensa, sinuun. Se antoi sinulle vapauden tehdä omat valintasi.
 
Mutta etkö ole huomannut, että kaikki tuolla ulkopuolella on vain loputonta teeskentelyä? Mitään ei oikeasti ratkaista. Se on kaksinaisuutta. Se on luotu draamajuhlia varten.
 
Kysymys on: oletko valmis päästämään siitä kaikesta irti ja vain sallit, että sielusta tulee suloisin liittolaisesi. Uskottusi, kuljettajasi?
 
Koska jos vaadit saada ajaa, kolaroit ja palat, vertauskuvallisesti, eikä se ole tarpeellista.
 
Olet mahtava luoja. Olet luonut ihmisilmaisusi. Ja tuo ihminen kyllästyy nyt elämänpeliin maan päällä. Jos samaistut näihin viesteihin, olet valmis maanpäällisen elämän osalta sellaisena, kuin olet tuntenut sen.
 
Olit valmis jo jokin aikaa sitten. Olet transformaatioprosessissa, ja monet teistä ovat menettäneet elämässään asioita, jotka tuntuivat arvokkailta. Mutta se oli välttämätöntä, koska ne eivät enää palvelleet teitä.
 
Voitko luottaa, ettet tehnyt mitään väärin? Että kaikki mitä teit, oli sielusi viisautta varten?
 
Voitko luottaa, että olet juuri siinä, missä sinun tarvitsee olla? Vaikka huomaisit edelleen yrittäväsi vaikuttaa muutokseen ihmisperspektiivistä. Sekin on ok sielullesi.
 
Mutta kyllästyt sitten siihen ja haluat tulla takaisin kotiin sieluusi. Koska sielusi ei osallistu mihinkään tuohon meluun "tuolla ulkona".
 
Se ei ole kiinnostunut draamasta. Se ei ole myöskään kiinnostunut tunnedraamasta. Kaikesta mielen melusta, peloista, korkeista ja ankeista tunteista.
 
Ne ovat sille ok, sillä se ei tuomitse niitä hyväksi tai huonoksi. Eikä kyse ole tunteiden työntämisestä pois. Se ei vain osallistu niihin.
 
Tämä on myötätuntoa, ystäväni. Se on syvintä rakkautta sielultasi sinulle, rakkaalle ihmiselleen.
 
Voitko tuntea tuon rakkauden? Se on aivan siinä. Hengenvedon päässä. Se on aina ollut. Voitko antaa sielusi rakastaa sinua sellaisena, kuin olet. Koska se rakastaa.
 
Voitko antaa sen kietoa käsivartensa ympärillesi, kun olet peloissasi tai surullinen? Kun olet hämmentynyt?
 
Nimittäin ihminen ei pysty selvittämään elämää. Se on yksi asia, josta sinun täytyy luopua, jos et ole jo luopunut.
 
Jumaluutesi huolehtii kaikesta sinun puolestasi. Sinä, ihminen, koet sen reaaliajassa. Mitä enemmän voit rentoutua ja sallia kokemukset, sitä helpompaa ja iloisempaa on.
 
Sinun ei tarvitse jatkaa kolaroimista ja palamista. Luota, että sielusi tietää, mitä tarvitset ja mitä syvimmät halusi ovat. Sielusi hoitaa sen kaiken.
 
Päästä irti odotuksista, miten se tapahtuu tai milloin. Se vain kuluttaa energiaasi. Tiedät, että tuntemasi väsymys tulee enemmäkseen sitä mentaalijumpasta, jota ajattelet sinun tarvitsevan tehdä.
 
Ei ole mitään, mitä sinun täytyy selvittää tai minkä vuoksi taistella. Ja sielusi, jumaluutesi, herää siinä rinnallasi. Se herää uuteen kokemukseen, jota sillä ei ole koskaan ennen ollut. Näkemään ja tuntemaan elämää sinun silmilläsi – ja sinä heräät näkemään ja tuntemaan elämää sielusi silmillä.
 
Verhot ovat melkein poissa sinun ja sielusi väliltä. Tiedän, että tunnet sen.
 
Kaikki on hyvin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >