HomeViestejäMaria Chambers6.9.2020 - Täysivaltaisuudesta nauttiminen

6.9.2020 - Täysivaltaisuudesta nauttiminen

TÄYSIVALTAISUUDESTA NAUTTIMINEN
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
6.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Me jotka olemme ylösnousemuksen, valaistumisen, oivaltamisen – minkä nimen sille haluaakin antaa – eturintamassa … alamme ymmärtää, että olemme täysivaltaisia olentoja. Että olemme kokemuksiemme luojia. Täysivaltaisena olentona tanssimme sielumme kanssa, kun sallimme sen luoda elämämme syvemmät rytmit, kuten terveys, taloudellinen yltäkylläisyys ja ilo. Siis kaikki mitä tarvitsemme ja haluamme, on ITSESSÄMME.
 
Olet ehkä huomannut, että ns. 3D:ssä useimmat suhteet ovat ehdollisia. Ne on muodostettu sopimuksille, enimmäkseen tunnepuolen. Minä teen sinulle, ja sinä teet minulle. Ne perustuvat siihen ajatukseen, ettemme ole ehjä ja kokonainen itsenämme. Että tarvitsemme jotain toiselta täydentämään meitä. On se sitten tunnetukea tai taloudellista.
 
Toisaalta, taloudellinen ja tunnetuki on ok – olettaen, ettemme tee myönnytyksiä itseemme siinä.
 
Surullista kyllä, vanhassa energiassa teimme tavallisesti sitä jollain tavalla. Useimmat ihmiset ovat loputtomassa kierteessä, ottaen energioita itsensä ulkopuolelta.
 
Mutta kun meistä tulee enemmän ITSEMME, alamme ymmärtää, miten energia toimii, ja tunnistamme täysivaltaisuutemme. Ymmärrämme, että se mitä tarvitsemme ja haluamme, on omassa energiassamme. Saatamme edelleen olla suhteissa, mutta niissä on uusi dynamiikka.
 
Useimmat ihmiset joiden kanssa olen tekemisissä kahvilassa, nauttivat seurastani. Ja minä nautin heidän seurastaan. Vuosien saatossa olen kehittänyt muiden kanssa pienen yhteisön, jossa näemme toisiamme suunnilleen joka päivä, istumme juomassa kahvia ja keskustelemassa.
 
Mutta osa heistä ei oikein tajua minua. He eivät ymmärrä, että en tarvitse heitä, että nautin jakaa itseni heidän kanssaan, mutten oikeasti pyydä mitään vastineeksi.
 
En etsi sitoutuneita ja elämänmittaisia ystävyyksiä. En tarvitse ketään, jonka kanssa tehdä asioita tai joka tekee asioita minulle.
 
Tämä siis hämmentää monia ihmisiä. Koska he etsivät usein noita asioita. Heillä on tiettyjä odotuksia. He haluavat tietää esimerkiksi, miksi en joskus ilmesty moneen päivään kahvilaan.
 
Mutta en voi selittää heille, etten tarvitse mitään heiltä, myöskään jatkuvaa yhteyttä. Jos on tuo jatkuva yhteys, se on luonnollinen eikä perustu tunnesopimukseen.
 
Niinpä he tulkitsevat joskus väärin, etten välitä, tai heistä tuntuu, että he ovat tehneet jotain väärin. Se laukaisee heissä arvottomuudentunteen. Eräs ystävä jonka kanssa olen kahvilla melko säännöllisesti, soittaa minulle, jos en ole ilmestynyt pariin päivään kahvilaan, ja kysyy levottomana, onko kaikki ok.
 
Häntä huolettaa, että hän on riesa.
 
Ja tajuan sen. Minussa on edelleen osa, joka tuntee samalla tavalla, mutta ei niin paljon suhteessa toisiin. Mutta minussa on osa, joka tuntee, etten ole oman sieluni rakkauden ja huomion arvoinen.
 
Joskus tuntuu, ettei se ole paikalla, tukemassa minua. Mutta aivan kuten minä ystävieni kanssa, se ei pakota itseään minulle, eikä se painosta minua antamaan mitään vastineeksi. Sieluni ei ole kiinnostunut ehdollisesta rakkaudesta.
 
Siis joskus ihmisitseni tulkitsee väärin, ettei se välitä. Joskus ihmisestä tuntuu, ettei sielu vastaa ihmistarpeisiini ja -huoliini, ja sitten tunnen, että tuo vanha tuttu, hylkääminen, leimahtaa.
 
Mutta tuo vanha haava vapautuu itseni oivaltamisen valossa. Kaikki arvottomuusongelmat lakkaavat sekaantumasta asioihin. Alamme ymmärtää, että meidän täytyy ihmisenä luottaa ja sallia sielumme, jumalaisen luontomme, ratkaista nämä asiat.
 
Se on irtipäästämistä kontrollista. Koska ihminen ei voi kontrolloida tätä transformaatiota. Olemme tässä kohtaa aivan liian pitkällä yrittääksemme edes enää. Mutta ihminen voi yrittää hidastaa sitä.
 
VANHAT ENERGIAT JA UUSI
 
Niin kauan kun ihmiset jatkavat "pelaamista" vanhoissa energioissa, he järjestävät jatkuvasti tilanteita, joissa he tuntevat arvottomuutta ja hylkäämistä.
 
Mutta me jotka valitsimme nopeutetun polun ruumiillistuneeseen oivaltamiseemme, olemme pelanneet sen loppuun. Se on valmis. Täysivaltaisuus on ymmärrystä, että kaikki arvottomaksi tuomitseminen oli itse aiheutettua. Ja tuo tuomitseminen alkoi kauan sitten, jo ennen Maan muodostumista. Ja aina siitä lähtien olemme ihmisenä luoneet karmaa, elämästä toiseen, raahanneet ongelmia mukanamme ja luulleet, että olimme tehneet jotain väärin.
 
Yritimme jatkuvasti korjata itseämme, parantaa itseämme, mutta taustaenergiana oli arvottomuudentunnetta. Niinpä oli aina jotain muuta, jotain lisää korjattavaa.
 
Ja tiettyyn pisteeseen se palveli meitä. Keräsimme paljon kokemusta ja viisautta.
 
Ja mitä suhteisiin tulee, nyt kun olemme päästäneet irti karmasta ja esi-isistä, meillä ei enää ole tuota vanhaa ja tahmeaa ihmistenvälistä kietoutumista käsiteltävänä. Olemme puhdas.
 
Siis mitä tahansa tuleekin nyt esiin ja se tuntuu tahmealta tai raskaalta suhteessa sukulaisiin tai ystäviin tai kehen tahansa elämässäsi, tiedä, että sen viimeisiä jäänteitä tulee esiin.
 
Ja he jotka ovat lähimpiä meille, haluavat – sydämessään ja sielussaan – meidän olevan se täysivaltainen olento, joka meistä on tulossa. Niin olkoon!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >