HomeViestejäMaria Chambers4.7.2020 - Ikivanhan viruksen loppu

4.7.2020 - Ikivanhan viruksen loppu

IKIVANHAN VIRUKSEN LOPPU
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
4.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kaikki meni tänä aamuna hyvin. Heräsin varhain ja virkistäydyin, tein pienen aamupalan ja ajoin kahvilaani auringon noustessa. Ilma oli leuto ja raikas. Pääsin tänne, ja paikka on käytännössä tyhjä. Istun ulkona, ennen kuin kuumuus tekee siitä liian epämukavaa. Kahvi täyteläistä, tuoretta ja kuumaa. Kaikki on hyvin, ja kuitenkin minulla on vähän raskautta sydämessäni. En tunne tuota yhteyttä sieluuni. Tiedän, että se on siinä, mutta jokin on pielessä.
 
Tuntuu siltä, että vaikka olosuhteet olisivat kuinka täydelliset, mikään "tuolla ulkona" ei koskaan enää tyydytä niin, kuin ennen. Se horjuttaa mieltäni. Tämä yhteydettömyyden tunne.
 
On mielenkiintoista, että hyvin monet meistä löytävät itsensä tästä paikasta ja ymmärtävät, että se on vain osa integrointiprosessia eikä ole mitään tarvetta hälytyskelloille. Vain sukulaissieluja joille osoittaa myötätuntoa.
 
Tai kunnon itku tai aikaa yksin. Aikaa mennä vielä syvemmälle. Pakenematta tunteita. Ja tekemättä niistä totuuttamme.
 
VIRUS
 
Vaikka nämä tunteet ovat päteviä ja ne ovat osa ihmistilaa, jokin myös aiheuttaa ne. Se on virus. Ei koronavirus, vaan ikivanha virus, joka on levinnyt ihmistietoisuuteen. Aivan kuten biologinen virus häiritsee järjestelmäämme ja aiheuttaa erilaisia oireita, myös ihmistietoisuusvirus ilmentyy eri tavoin.
 
Se luo epäilyä, pelkoa ja masennusta. Se saa meidät uskomaan, että olemme arvoton. Se rakastaa erillisyystietoisuutta, sitä uskomusta että käydään taistelua maskuliinisen ja feminiinisen, nuorten ja vanhojen, ns. hyvin ja pahojen voimien, valkoisten ja mustien ja oikean ja väärän välillä.
 
Se saa meidät uskomaan ikääntymiseen, sairauteen ja kuolemaan. Ja että kuolema on ainoa tapa yhdistyä taas ikuiseen itseemme.
 
Tämä ikivanha virus elää ihmisten tietoisuudessa. Se on politiikassa, teollisuudessa, pankeissa, uskonnoissa, kirkoissa ja henkilökohtaisissa suhteissa. Se ammentaa energiansa vallasta ja kontrollista.
 
Se rakastaa uhritietoisuutta. Se voi ilmentyä myös ylihoivaamisena, mikä on itse asiassa energian syömismuoto. Se on manipulointimuoto.
 
Se syö pelkoa ja yrittää ensisijaisesti kontrolloida mieltä. Mieli on herkin kontrollille ja hypnoosille. Sydän ei kovin paljon eikä sielu tai "minä olen" -olemus koskaan.
 
Siis mitä selkeämmäksi mieli tulee, sitä integroidummaksi, eikä viruksella ole paikkaa, josta syödä. Ja mieli ja kaikki sen tunteet ovat viruksen syöttömaaperää. Siitä tulee itseään jatkava.
 
Mutta kyse ei ole pääsemisestä eroon tunteista, juoksemisesta pakoon niitä, niiden kieltämisestä tai lääkitsemisestä. Ei ole kyse niiden psykoanalysoinnista tai prosessoinnista. Tämä itse asiassa vahvistaa niitä meissä. On kyse niiden kaikkien sallimisesta virrata sisään ja ulos. Tuomitsematta niitä tai itseämme ja ihmishalujamme.
 
Ja silloin kun ihmisitsellämme on vaikeaa vain sallia, on hyvä aika vetää muutaman kerran syvään henkeä, mennä kävelylle, ottaa torkut, käydä suihkussa, syödä jotain herkullista ja antaa "minä olen" -olemuksemme hoitaa sen puolestamme. Se on niin helppoa, kuitenkin niin vaikeaa.
 
Hyvä uutinen on, että sielu on tulossa takaisin yhteen sydämen ja sielun kanssa, eikä tuo virus pidä siitä. Se ei ole tyytyväinen myöskään maskuliinisen ja feminiinisen jälleenyhdistymisestä. Maskuliinisen ja feminiinisen erillisyys ja feminiinisen kieltäminen on kaikkien planeetan epätasapainottomuuksien lähtökohta.
 
Tuo virus on salakavala, eikä sitä ole aina helppoa tunnistaa. Se voi yhtä helposti ilmentyä yrityksenä miellyttää aina toisia tai mentaalisena, tunnepuolen ja fyysisenä hyväksikäyttönä.
 
Se näkyy häpeänä, jota tunnetaan omaa kehoaan sekä fyysisiä ja seksuaalisia halujaan kohtaan. On luontaista häpeää pelkästä fyysisyydessä ja ihmiskehossa olemisesta. Uskonto ei luonut tätä häpeää, mutta kirkot ovat vahvistaneet sitä.
 
Meidän ei tarvitse katsoa kovin kauas nähdäksemme, miten tämä virus on pilannut valta-asemassa olevia monissa kirkoissa, papistoja, nunnia ja piispoja. Heille on kerrottu, että miehen ja naisen välinen seksi on jumalatonta. Epäpyhää. Niinpä he löytävät muita hyvin tasapainottomia tapoja tyydyttää tuon halun.
 
Hillitön seksuaalinen hyväksikäyttö maailmassa on tuo virus toiminnassa.
 
Tuo virus rakastaa valtaa ja kontrollia. Mutta mielenkiintoista kyllä, kun yksilöstä tulee tietoisempi, hän tunnistaa tuon vallan harhakuvaksi. Ja että ihmistä saatetaan voida kontrolloida, mutta ei koskaan "minä olen" -olemusta. Se on ja on aina ollut vapaa. Siis kun ihmiset heräävät, virus menettää otteensa.
 
Ja itse asiassa tuo virus haluaa vapauttamista. Se on valmis integroitumaan. Kyse ei ole yrityksestä tapaa tuo virus, nitistää se. Tai juosta karkuun sitä.
 
Uudessa energiassa ei ole taistelua, yrittämistä, minkään mentaalista pakottamista. On vain totaalista hyväksymistä. Ja silloin kaikki nämä aspektimme vapautetaan ja ne tulevat takaisin integroituna. Kuvittele sitä!
 
On hassua, että covid-19-virusta pelätään niin kovasti. Kuitenkin se häviäisi yhdessä yössä, jos pelko muuttuisi myötätunnoksi. Täydelliseksi itsen hyväksymiseksi.
 
Ja mielenkiintoisesti me jotka sallimme integroitumisemme, eivät ole kovin herkkiä koronavirukselle tai viruksille yleisesti ottaen, on vain satunnaista tiheytemme puhdistamista flunssalla tai vilustumisella.
 
Se on fysiikkaa. Alemmat taajuudet eivät ole enää yhteensopivia kanssamme jonkin ajan kuluttua. Eräs viisas ystävä sanoi, että vähitellen vakiopaikkamme on korkeammissa taajuuksissa ja putoamme satunnaisesti alempiin taajuuksiin. Kun taas nyt tuntuu siltä, että tavoittelemme korkeampia taajuuksia.
 
Ja tietysti ei ole mitään tavoittelemista, ainoastaan sallimista. Rakkaan kumppanimme, ikuisen itsemme, sallimista pitää huoli elämästämme. Meidän ei enää tarvitse tuntea olevamme niin yksin. Kaikki on hyvin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >