HomeViestejäMaria Chambers8.6.2020 - Miksi ihmiset välttävät ylintä autuutta

8.6.2020 - Miksi ihmiset välttävät ylintä autuutta

MIKSI IHMISET VÄLTTÄVÄT YLINTÄ AUTUUTTA
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
8.6.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Ruumiillistunut oivaltaminen on se hetki, jolloin tunnemme oman sielumme ja "minä olen" -olemuksemme täydellisen rakkauden ja ekstaattisen ilon. Se on se hetki, jolloin päästämme irti kaikesta – tämän ulottuvuuden kaikesta tuskasta, peloista ja raskaudesta – ja sulaudumme yhteen ikuisen itsemme kanssa.
 
Se on sanoinkuvaamatonta. Ja jos olemme vielä täällä sen jälkeen, elämä ei ole koskaan enää samanlaista. Tuolla hetkellä on houkutus lähteä planeetalta. Tuo ilon ja täydellisyyden tila joka on todellinen itsemme, on hyvin viettelevä, ja saatamme vain leijua pois tästä kehosta ja siirtyä rajan taakse.
 
Sen menneisyyden ylösnousseet mestarit ovat tehneet, koska he eivät valmistelleet kehoaan niin, kuin me, ruumiillistamaan täyden tietoisuutensa. Niinpä he lähtivät melko nopeasti oman oivaltamisensa jälkeen.
 
Niinpä ajattelin, että kenties siitä syystä on taipumusta lykätä tuota hetkeä. Erityisesti jos se merkitsee "hasta la vista" tälle aika-paikkatodellisuudelle, joka on ollut kotimme hyvin pitkään. On entisiä mielleyhtymiä, että on hyvin autuas ja kuollut.
 
Mitä siihen sanot? Niinpä juuri nyt kirjoittaessani tätä postausta täällä Panerassa soi John Legendin laulu …
 
"Sano, että jäät vielä vähäksi aikaa
Älä sano "hyvästi" tänä iltana
Sano, että olet minun
Vain vähän rakkautta on sinun aikasi hetken arvoinen
Koputtaa ovellesi vähän
Niin kylmää ulkona tänä iltana
Laitetaan tuli palamaan
Voi, tiedän, että pidän sen palamassa
Jos jäät, etkö jäisi, jää"
 
Hah-haa, rakastan synkronismia.
 
Niin vaikeaksi kuin tuleekin tässä 3D-ympäristössä, josta löydämme itsemme, monet meistä tiesivät, että tämä oli täydellinen ajankohta olla täällä kehittyneenä sieluna. Ei pelastaakseen planeetan, vaan ollakseen sielumme ilossa.
 
Se muuttaa tietoisuutta. Mikään määrä protestointia tai yritystä muuttaa lakeja ei voi tehdä samaa, kuin pelkkä oleminen tasapainon ja selkeyden tietoisuudessa.
 
Koko ihmiskunta käy läpi sielunsa pimeää yötä, ja se on matkalla omaan heräämiseensä. Kaikki mitä todistamme, on vain osa prosessia. Ihmiskunta kutsui itselleen tämän viruksen voidakseen muuttaa tietoisuutta.
 
Mutta takaisin omaan oivaltamiseemme. On houkuttelevaa lähteä sen jälkeen. Mutta voitko kuvitella jääväsi ja olevasi ruumiillistunut mestari? Olevasi sellainen, joka sallii energian palvella itseään, elämän palvella itseään?
 
Voisiko toisille olla parempaa esimerkkiä, että haluaa myös olla oma täysivaltainen olentonsa? Ymmärtää, että energia on vapaata ja se on täällä palvelemassa heitä? Ymmärtää, että energia on rajatonta, joten ei ole tarvetta taistella sen vuoksi. Ymmärtää, että puute – rahan, terveyden, tukea antavien suhteiden puute – on valinta. Että yltäkylläisyys ja terveys ovat itserakkauden luontaisia sivutuotteita.
 
Ei niin, että elämä on täydellistä ruumiillistuneen oivaltamisen jälkeen, mutta hyvin monet kuorikerrokset ovat poissa tuossa kohtaa. Ja ne jotka ovat jäljellä, ovat kokemuksemme periferiassa, eivät päätapahtuma.
 
Siis niin houkuttelevaa, kuin onkin lähteä oivaltamisesi jälkeen, kenties päätät jäädä joksikin aikaa. Sielusi ei koskaan painostaisi sinua jäämään, mutta hän laulaa sinulle …
 
"Laske puolustustasi vähän
Pidän sinut turvassa tässä sylissäni
Pidä kiinni minusta, kaunis beibi
Näet, että voin olla kaikki, mitä tarvitset
Jos jäät, etkö jäisi, jää"
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >