HomeViestejäMaria Chambers16.5.2020 - Uusi roolimme on melko yksinkertainen

16.5.2020 - Uusi roolimme on melko yksinkertainen

UUSI ROOLIMME ON MELKO YKSINKERTAINEN
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
16.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kauniissa kaksinaisuudessa useimmat ihmiset etsivät pelastajaa. Jonkun nostamaan heidät ylös oman sotkuisen elämänsä suosta. Jotkut katsovat jumalaan, jotkut hallitukseen. Jotkut katsovat puolisoon. Tai varakkuuteen ja/tai valta-asemaan. Jotkut toivovat toista tulemista tai avaruusolentojen ilmestyvän pelastamaan ihmiskunnan. Ja jotkut yrittävät panna oman ihmispersoonallisuutensa, oman mielensä, tekemään kaiken raskaan työn elämässään. Ne jotka väittävät olevansa agnostikkoja tai ateisteja, yrittävät tehdä ihmisitsestään ainoan luojan elämässään. Eikä mikään tästä toimi kovin hyvin, eihän?
 
Ajankohtainen koronaviruspandemia on paljastanut monet järjestelmät, joista ihmiset ovat yrittäneet olla riippuvaisia, niiksi korruptoituneiksi ja rikkinäisiksi järjestelmiksi, joita ne ovat olleet hyvin pitkään. On kyse sitten yrityksistä, joissa he työskentelevät, koulutusjärjestelmästä tai terveydenhuollosta, jossa he eivät pääse oman lääkärinsä luo henkilökohtaisesti.
 
Niinpä monet ihmiset arvioivat ensimmäistä kertaa, missä he ovat suhteessa noihin järjestelmiin. Ensimmäistä kertaa monet tunnistavat, että heidän täytyy luottaa enemmän ja enemmän itseensä – on kyse sitten omasta koulutuksesta, terveydestä tai omasta tunnetukijärjestelmästä.
 
Ja useammat ja useammat tunnistavat, että he itse pelkkänä ihmisenä eivät oikeasti riitä.
 
UUDET ROOLIMALLIT ASTUVAT SISÄÄN
 
Ja siinä kohtaa me tulemme sisään. Me jotka olemme käyneet jo läpi oman sielumme pimeän yön ja jotka tiedämme, että kumppanuus sielun kanssa on ainoa ratkaisu ongelmiin, joita kohtaamme.
 
Siis näemme useampia ihmisiä, jotka tuntevat eksyneensä ja haluavat uuden ratkaisun. Jotenkin he löytävät tiensä luoksemme – ruokakaupassa, kahvilassa, nettisivuillamme tai jollain monista muista tavoista.
 
He löytävät tiensä ovellemme eivätkä oikein ymmärrä, miten he päätyivät siihen, mutta tuntevat meissä jotain erilaista. He tuntevat tasapainon. Se ei merkitse, että elämämme on kuvankaunista. Mutta siinä on tasapainoa ja rauhaa, jollaista he eivät ole tunteneet kovin monista muista elämässään.
 
He haluavat tuntea meidät syvemmin, tai heidän ei ehkä tarvitse viettää paljon aikaa kanssamme jonkin aktivoitumiseksi heidän sisällään. Sanat eivät ole yhtä tärkeitä kuin energiavaihto.
 
Läsnäolomme tänä aikana planeetalla ei voisi ollut paremmin ajoitettua. Nyt kun on pandemia, joka on merkittävästi muuttanut energioita ja tietoisuutta, ja teknologia kehittyy salamavauhtia, tietoisuutta ja tiedostamista täytyy olla enemmän kuin koskaan.
 
En puhu menemisestä auttamaan niitä, jotka kärsivät tällä hetkellä. Se on muiden tehtävä. Kaikki esittävät omaa rooliaan. Me jotka olemme heränneet, emme ole täällä siinä ominaisuudessa.
 
Omamme on hiljaisempi tie. Olemme täällä pelkästään säteilemässä Kristus-tietoisuuttamme. Jokainen omalla ainutlaatuisella tavallaan. Uusi roolimme on melko yksinkertainen.
 
Emme salli itseämme häirittävän sillä, mitä "tuolla ulkona" tapahtuu. Ymmärrämme, että elämää planeetalla häiritään tarkoituksella ja ihmisille annetaan nyt uskomaton tilaisuus arvioida uudelleen elämäänsä ja sitä, mikä on oikeasti tärkeää heille.
 
Olemme opastava olemus tällä hetkellä, koska olemme käyneet läpi sen, mitä he käyvät läpi tällä hetkellä. Ja olemme terveesti irrottautuneet siitä kaikesta. Emme ole enää osa tuota maailmaa.
 
KENESTÄ PITÄISIT ENEMMÄN?
 
Ja kun sitä ajattelee, niin kenen mieluummin haluaisit auttavan, kun käyt läpi jotain elämän kriisiä? Jonkun joka voi pelastaa sinut väliaikaisesti, jonkun joka edelleen yrittää selvittää asioita omassa elämässään? Vai jonkun jonka tunnet jo käyneen sen läpi itse ja joka on tullut ulos siitä paljon viisaampana, itseään rakastavampana ja myötätuntoisempana? Ei sellaisen, joka säälii sinua, koska tiedät, ettei se auta ketään.
 
Jonkun jolla on korvaamattomia työkaluja jaettavana kanssasi. Jonkun jonka oma elämä näyttää soljuvan synkronistisesti. Ja jolla on kenties myös joitain haasteita, mutta joka ei anna noiden haasteiden määritellä itseään tai ottaa pois iloaan. Elämästä nauttimisen yksinkertaista iloa.
 
Haluaisitko mieluummin jonkun, joka kehittää kauniin suhteen sieluunsa ja "minä olen" -olemukseensa?
 
Ja niitä ihmisiä jotka löytävät tiensä luoksesi, on kaikilta elämän alueilta. He saattavat olla lääkäreitä, tiedemiehiä, opiskelijoita. Kenties joku jolla ei ole aavistustakaan, mikä sielu on, tai joka ei ole saanut mitään uskonnollista iskostamista. Itse asiassa niiden ihmisten kanssa on vaikeinta työskennellä. joilla on uskonnollinen historia. Joku jolla on puhtaasti tieteellinen tausta, on paljon vähemmän sen häpeän ja syyllisyyden kyllästämä, jolla uskonto on verottanut ihmisiä. Myös ns. henkisellä yhteisöllä on oma painolastinsa.
 
Huomaamme, ettei heräämisellä ja valaistumisella ole mitään tekemistä henkisyyden kanssa. Henkisyys voi olla astinkivi heräämistä kohti, mutta se ei ole todellakaan ainoa polku, eihän?
 
Siis meidän roolimme – ja oikeasti se ei ole edes rooli. Ei ole mitään velvollisuutta tai velvoitetta palvella ihmiskuntaa. Olemme kaiken sen ohi. Mutta käy ilmi, että meistä tulee suurimpia standardeja tasapainoisesta ihmisestä, joka on hyväksynyt oman ikuisen luonteensa.
 
Ja teemme sen vain rentoutumalla elämäämme, olemalla yrittämättä ja vain sallimalla oman oivaltamisemme – oman ruumiillistuneen valaistumisemme erityistyypin tulla näkyviin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >