HomeViestejäMaria Chambers10.5.2020 - Kilpikonnaviisautta äitienpäivänä

10.5.2020 - Kilpikonnaviisautta äitienpäivänä

KILPIKONNAVIISAUTTA ÄITIENPÄIVÄNÄ
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
10.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kilpikonna liikkuu hitaasti, jotta se voi nauttia ympäristönsä kauneudesta ja ihmeestä. Koska sen laji oli täällä jo kauan ennen ihmisiä, se on Äiti Maan symboli.
 
Kilpikonna on hyvin sopeutuva ja kantaa kotia mukanaan. Koti on sisällä.
 
Kilpikonna kaivaa kuopan maahan tai hiekkaan, munii sinne munat ja hautaa ne hautoutumaan ja kuoriutumaan. Kun äiti on huolellisesti haudannut munat, se menee tekemään omia juttujaan, palaamatta koskaan kuoriutuneiden lasten luo.
 
Sen rooli äitinä on vähän suppea ihmisiin verrattuna, mutta muinaiselta ystävältämme voi oppia. Ei ole huono asia, että äiti päästää irti jälkeläisistään, fyysisesti ja tunnepuolella, näiden kehittyessä tiettyyn pisteeseen. Yleisen ajattelutavan vastaisesti, vanhemmat eivät ole mitään velkaa heille. Eikä kenenkään, vanhemman tai lapsen, pitäisi syyttää toista omasta onnettomuudestaan elämässä.
 
Asioista tulee kamalan kietoutuneita, ja sitä kutsutaan karmaksi. Päästämme irti karmasta. Se ei ole irtipäästämistä rakkaudesta. Se on irtipäästämistä vanhoista kietoutumista ja epäterveistä malleista äidin tai isän ja lasten välillä. Se on oman polkumme ja heidän polkunsa kunnioittamista riippumatta siitä, mikä se polku on.
 
Vanhempien ja lasten välinen suhde ei ole, miltä se näyttää. Kaikki taisteleminen ja draama oli vain sitä, että esitimme galaktista tarinaamme ratkaisemattomista asioista, joita meillä oli ennen Maan luomista.
 
Mutta tulee se kohta, jolloin tunnistamme, että se kaikki on vain tarina. Vain näytelmä, jonka me kaikki käsikirjoitimme. Se vapauttaa jokaisen, mikä on kaunis asia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >