HomeViestejäMaria Chambers5.5.2020 - Taas siellä mistä aloitin

5.5.2020 - Taas siellä mistä aloitin

TAAS SIELLÄ MISTÄ ALOITIN
 
Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
5.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Istun täällä kahvilassa, jossa istumisen aloitin yli 15 vuotta sitten. Olin jättänyt tämän kahvilayhteisön noin neljä vuotta sitten. Ja sitten hiljattain tulin takaisin, hakien kahvini mukaan ja istuen autossa. He ovat alkaneet avata taas tällä viikolla, rajoitettujen istumapaikkojen kera. Sisustus ja pöydät ovat samat, myös joitain alkuperäisestä henkilökunnasta on täällä. Monet ihmiset siltä ajalta, jolloin tämä kahvila aikanaan avattiin, suosivat edelleen tätä paikkaa. Mutta jokin on erilaista.
 
Minä olen erilainen. Olen kulkenut tuota pitkää ja yksinäistä ja usein pelottavaa tietä. Olen päästänyt hyvin paljosta irti. En ole se henkilö, joka olin silloin.
 
Minusta tuntuu fyysisesti tavallaan piestyltä. Tavallaan ruumiillistuneen oivaltamisprosessin kuluttamalta. Mutta ehdottomasti paljon kevyemmältä. Ja paljon selkeämmältä.
 
Ei, en ole matkustanut ympäri maailmaa tai tehnyt kovin paljon ulkoisella tasolla. Silloin kun käy läpi tätä työlästä prosessia, on melkein häiritsevää tehdä niin. Me jotka olemme heränneet, olemme harjoittaneet sosiaalisen etäisyyden pitämistä jo kauan ennen ajankohtaisen koronaviruksen puhkeamista.
 
Minä olen, monet meistä ovat, elämäkierron lopussa tällä kauniilla planeetalla. Tiedämme, että tämä on luultavasti viimeinen elämämme täällä, joten haluamme, että tällä elämällä on todella merkitystä.
 
Muille se saattaa merkitä tarvetta tehdä paljon elämistä, matkustaa, perustaa yritys, saada suhteiden suhde, päästä todella mukaan asioihin. Mutta niille jotka ovat käyneet läpi tämän ruumiillistuneen valaistumiskokemuksen, se merkitsee luultavasti täysin muuta.  
 
Se merkitsee elämästä nauttimista enemmän, kuin olemme koskaan ennen nauttineet. Se merkitsee asioista nautiskelemista. Olemista aistillinen joka tasolla. Mutta huomamme, että se voi tapahtua täällä. Nykyisessä kodissamme. Kävelyllä, mennen hakemaan kahvia. Syöden hyvän aterian. Kuunnellen musiikkia.
 
Pelkkä oleminen voi olla ekstaattista. Eikä siinä tarvitse olla mukana ketään muuta. Itse asiassa luultavasti ei ole, koska se on niin yksinäinen kokemus. Koemme oman täysivaltaisuutemme. Oman energiamme, hyvin intiimillä tavalla.
 
Ei niin, ettei matkustaminen tai jokin muu monista asioista ole osa sitä. Kuten on oleminen enemmän luova ja ilmaiseva. Sielumme rakastaa luoda ja ilmaista. Mutta se kaikki tulee sisäisestä ilosta vain olla, olla täällä. Olla täällä hyvin fyysisellä ja konkreettisella tavalla, yhdistettynä olemiseen oman sielumme energiassa. Tämä on radikaali juttu.
 
Siis olen täällä, samassa paikassa mistä aloitin. Istun, siemailen tummapaahtoistani, kirjoitan ja nautiskelen. Ulkoapäin katsottuna elämäni ei ehkä vaikuta kovin erilaiselta, kuin se oli 15 vuotta sitten. Se on hassu asia heräämisessä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >