HomeViestejäMaria Chambers4.4.2020 - Näköalatasanteelta - viruksen rooli ihmisille

4.4.2020 - Näköalatasanteelta - viruksen rooli ihmisille

NÄKÖALATASANTEELTA – VIRUKSEN ROOLI IHMISILLE

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
4.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
On kiehtovaa katsella maailmantapahtumia tällä hetkellä. Täällä USA:ssa näemme tapahtuvan jotain, mikä korostaa varjoja enemmän, kuin koskaan ennen.
 
Koronaviruspandemia on tarjonnut ihmiskunnalle tilaisuuksia, joita useimmat ihmiset eivät vielä näe. Se korostaa epätasapainoa järjestelmissä, kuten talous, politiikka, liiketoiminta ja terveydenhuolto. Ei ole sattumaa, että pandemia on häirinnyt tavaroiden ja palvelujen jakelua ja aiheuttanut globaalin talousromahduksen.
 
Kaikkien virusten lailla se hyökkää paikkoihin, joissa heikkoutta on ollut pitkän aikaa. Useimpien virusten tapaan se on ollut horroksessa ja odottanut oikeita olosuhteita aktivoituakseen.
 
Kun ihmisillä on ratkaisemattomia ongelmia, se vaatii veronsa fyysisestä kehosta ja heikentää immuunijärjestelmää. Kun poliittiset ja talousrakenteet tulevat epätasapainoisiksi, sama tapahtuu niille.
 
Tämän globaalin tapahtuman ollessa täydessä vauhdissa tulee vaikeammaksi sivuuttaa, missä kohtaa järjestelmät eivät enää toimi. Covid-virus on korostanut muita viruksia. Poliittisia, yhteiskunnallisia ja taloudellisia.
 
"SE ON MINUN PUOLUEENI, JA HUUDAN, JOS HALUAN"
 
Poliittisella tasolla amerikkalaisille näytetään vielä räikeämmin kummankin puolueen korruptoituneisuus, vallan väärinkäyttö ja tekopyhyys. Ei enää yritetä peitellä kummankaan presidenttiehdokkaan itseä palvelevaa agendaa.
 
Jos ehdokas tulee tuosta itseä palvelevasta paikasta ja suuryritykset ovat ostaneet hänet, se paljastuu täysin ennenkuulumattomalla tavalla.
 
Ja viimeaikaisimpien seksuaaliväkivaltasyytösten myötä toisen puolueen ehdokasta vastaan, elefanttia huoneessa ei voi enää sivuuttaa, vaikka valtavirtauutismedia (vallanpitäjät) on tehnyt sen.
 
Ovatko amerikkalaiset maalanneet itsensä nurkkaan? Heiltä kysytään nyt, ovatko he valmiita tekemään myönnytyksiä omaan tinkimättömyyteensä ja parhaisiin intresseihinsä nimittääkseen toisen huonoista vaihtoehdoista virkaan. Vai luottavatko he, että on muu vaihtoehto?
 
Tuo muu vaihtoehto on mies, joka sattui ymmärtämään jo tovi sitten, että tämä maa pärjäisi paljon paremmin, kun kaikille taattaisiin terveydenhuolto. Katsokaa, mitä virus on tehnyt terveydenhuoltojärjestelmälle nyt, kun monet ihmiset tarvitsevat hoitoa covidin vuoksi. Se korostaa, miten tyystin epäonnistunut tuo järjestelmä on ollut.
 
Ja se on mielenkiintoista, ettei tämä virus syrji ketään. Kaikkien varakkuusluokkien ihmiset – miljardööreistä köyhiin – tarvitsevat lääketieteellistä hoitoa.
 
Tämä mies on sanonut vuosia, että työntekijän sairauslomaa täytyi parantaa valtavasti Katso, miten koronavirus aiheuttaa nyt valtavia ongelmia sairausloman osalta.
 
Siis amerikkalaisilla on nyt valinnan paikka. He voivat jatkaa päätösten tekemistä pelosta ja valita uuden huonon johtajan, on se sitten republikaani tai demokraatti, tai he voivat tehdä luottamushypyn ja tehdä järkevämmän asian. Asian jonka heidän sydämensä kehottaa tekemään.
 
Tässä ei kuitenkaan ole kyse vain politiikasta, vaan se menee ihmistietoisuuden ytimeen. Se tuo jokaisessa ihmisessä esiin kysymyksiä, joita heidän täytyy esittää itselleen. Mikä heille on oikeasti tärkeää? Mitä he arvostavat? Ja se tuo esiin yhden tärkeimmistä kysymyksistä: oletko oikeasti valmis muutokseen?
 
Ihmiset sanovat haluavansa muutosta, mutta nämä ajat testaavat tuon toteamuksen. Koska muutos vaatii irtipäästämistä vanhoista ja vanhentuneista järjestelmistä. Se vaatii valitsemaan sielusta ja sydämestä käsin, ei pelosta ja selviytymisestä.
 
Monet ihmiset uskovat todella, että pelaamalla varman päälle äänestyskopissa tapahtuu hyviä asioita. Mutta he huomaavat, että se jatkaa vain vanhoja järjestelmiä, joissa valtatasapainottomuus siirtyy jatkuvasti pidemmälle ja pidemmälle vallan väärinkäyttäjiä kohti.
 
MAHDOLLISUUDET
 
Hillittömästä naisvihasta jota on sekä nykyisessä presidentissä että toisessa ehdokkaassa (toinen on salamyhkäisempi siinä), tulee räikeää. Pari mahdollisuutta voi toteutua. Ihmiset jatkavat kognitiivista dissonanssiaan ja hyväksyvät naisvihan, pitäen sitä vain yhtenä uhrauksena, jonka he ovat valmiita tekemään. Muuten, naisviha on laajimmin hyväksytty ennakkoluulo.
 
Tai he pettyvät niin kovasti johtajiinsa, että he katsovat lopultakin itseensä saadakseen sitä johtajuutta, jota haluavat. Ja tuosta paikasta ilmestyy tasapainoisempi johtajuus kaikille.
 
KAIKKI ON HYVÄ
 
Virukset on suunniteltu puhdistamaan keho. Ja sitä tapahtuu monille ihmisille. Ja ne jotka ovat valmiita lähtemän tältä planeetalta, käyttävät tätä tilaisuutena siihen.
 
Näemme, miten se korostaa globaaleja tasapainottomuuksia, ja henkilötasolla se korostaa ihmisen taloudellisia, tunnepuolen ja fyysisiä tasapainottomuuksia. He voisivat kysyä itseltään: "Missä kohtaa en salli lisää yltäkylläisyyttä elämääni. Mitä sellaista varjoani, osaani, tämä virus korostaa, jota en rakasta?"
 
Siis useammalla tasolla koronavirus on todellisuudessa ihmisten itseaiheuttama herätys. Mutta vain jos he pääsevät pelon ohi ja näkevät, mikä se oikeasti on.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >