HomeViestejäMaria Chambers3.4.2020 - Aseita ja vessapaperia - pandemiasta paniikkidemiaan

3.4.2020 - Aseita ja vessapaperia - pandemiasta paniikkidemiaan

ASEITA JA VESSAPAPERIA – PANDEMIASTA PANIIKKIDEMIAAN

Kirjoittanut Maria Chambers (soulsoothinsounds.wordpress.com)
3.4.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tiedähän, miten et koskaan jättäisi edes lukittuun autoon näkyville mitään arvokasta, mikä houkuttelisi murtautumaan? Kuten lompakkoa, luottokorttia tai pankkikorttia?
 
Yhtenä päivänä jätin paketin vessapaperia autooni, kun tein muita ostoksia. Ahdistus pyyhkäisi lävitseni, kun ajattelin: "Minun olisi pitänyt lukita se tavaratilaan, hitto soikoon!" Sitten muistutin itselleni, ettei minulla pitäisi olla mielessäni niin typeriä näkemyksiä. Minulla täytyy olla enemmän uskoa kanssaihmisiini.
 
Sitä paitsi, useimmat ihmiset noudattavat joka tapauksessa 11. käskyä: "Älä "covidoi" lähimmäisesi paperituotteita." (Suom. huom. "covid" on melko samannäköinen sana kuin englannin kielen "himoita, ahnehtia")
 
IHMISET OVAT HUVITTAVIA
 
Sen jälkeen kun koronapandemia ilmestyi kaduille, ainoastaan vessapaperista ei ole tullut himoituin tavara, myös asemyynti on "ampunut ylös" ennätyksiä rikkovina määrinä – tarkoituksellista sanaleikkiä.
 
Se on tyypillistä uhkien ja epidemioiden aikana. Ja muuten, datan mukaan monet rekisteröidyistä myynneistä ovat ensikertalaisia aseen omistajia.
 
Mutta mikä saisi kenenkään ostamaan tuliaseen virusepidemian aikana? Ne jotka ostavat aseen, sanovat haluavansa olla valmiina suojautumaan, jos tulee paniikkia. Jos ihmiset lähtevät kaduille ryöstämään ja menettävät itsekontrollin ja alkavat rikkoa kaikenlaisia lakeja.
 
Siis ihmiset paniikkiostavat aseita – monet heistä eivät ole koskaan ennen käsitelleet asetta – koska he päättivät valmistautua siltä varalta, että muut ihmiset panikoivat … Olen varma, ettei kukaan heistä arvosta tätä ironiaa.
 
Siis … koko perhe jumittaa yhdessä kotona viikkotolkulla ladatun aseen kanssa. Mikä voisi mitenkään mennä vikaan?
 
Ainoastaan siinä mielessä minusta on tolkkua ostaa ase nyt, että ihmiset voivat suojella autotalliaan, joka on täynnä vessapaperia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >